Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Trojská válka - celý příběh antického konfliktu | Mytologie

Trojská válka - celý příběh antického konfliktu | Mytologie

16. 1. 2025

41 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Závan minulosti? Rakousko chce lidového kancléře

Vinohradská 12: Závan minulosti? Rakousko chce lidového kancléře

16. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Hovory: Naše selfie doba vlastně vytváří i falešný obraz společnosti, myslí si fotograf Kevin V. Ton

Hovory: Naše selfie doba vlastně vytváří i falešný obraz společnosti, myslí si fotograf Kevin V. Ton

15. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody 078 Bhagavadgíta

078 Bhagavadgíta

15. 1. 2025

55 min

Obrázek epizody Rekonstrukce významných kostelů v ostravsko-opavské diecézi

Rekonstrukce významných kostelů v ostravsko-opavské diecézi

15. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody vs. Původní gangster Zdena

vs. Původní gangster Zdena

15. 1. 2025

53 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Kreslený humor jako fenomén se začal rozvíjet se vznikem novin, myslí si karikaturista Marek Douša

Setkání u mikrofonu: Kreslený humor jako fenomén se začal rozvíjet se vznikem novin, myslí si karikaturista Marek Douša

15. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Svatební talk #8 - Jiří Urban (fotograf a kameraman) a Lukáš Kenji Vrábel

Svatební talk #8 - Jiří Urban (fotograf a kameraman) a Lukáš Kenji Vrábel

15. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody POPRASK #36 Hra na oliheň 2, Mark Zuckerberg a Elon Musk v krytu, Blake Lively a žaloba za sexuální obtěžování

POPRASK #36 Hra na oliheň 2, Mark Zuckerberg a Elon Musk v krytu, Blake Lively a žaloba za sexuální obtěžování

15. 1. 2025

53 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Trenérka Spider Dance Company Nicole Hulínská a tanečnice Sára, Sofia a Rozárka v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Trenérka Spider Dance Company Nicole Hulínská a tanečnice Sára, Sofia a Rozárka v Klubu Rádia Junior

15. 1. 2025

45 min

Obrázek epizody s5e21: Zuzana a Matěj sa budú brať! 💝⁣Jak naplánovať svadbu pre všetkých?

s5e21: Zuzana a Matěj sa budú brať! 💝⁣Jak naplánovať svadbu pre všetkých?

15. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody Jakub Jurka: Medaile mi může přinést desítky milionů. Pro šerm není lepší čas než teď

Jakub Jurka: Medaile mi může přinést desítky milionů. Pro šerm není lepší čas než teď

15. 1. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik Tureček: Hamás i Izrael jsou pod tlakem. Jednání o příměří mohou skutečně přinést zlom

Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik Tureček: Hamás i Izrael jsou pod tlakem. Jednání o příměří mohou skutečně přinést zlom

15. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Kreslený humor jako fenomén se začal rozvíjet se vznikem novin, myslí si karikaturista Marek Douša

Kreslený humor jako fenomén se začal rozvíjet se vznikem novin, myslí si karikaturista Marek Douša

15. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody 5 let ve vězení, 2 roky na ulici a dnes vydělává miliony | Petr Firman (Podcast)

5 let ve vězení, 2 roky na ulici a dnes vydělává miliony | Petr Firman (Podcast)

15. 1. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody Akcent: Opravu Domu umění jsme na letošek neslíbili vs. je to lež, neshodnou se v Českých Budějovicích

Akcent: Opravu Domu umění jsme na letošek neslíbili vs. je to lež, neshodnou se v Českých Budějovicích

15. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Kontrola předzahrádek. Soud s Mynářem. Zatčení prezidenta. CHKO Soutok

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Kontrola předzahrádek. Soud s Mynářem. Zatčení prezidenta. CHKO Soutok

15. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Krevní destičky a jejich funkce v lidském těle

Co vás zajímá: Krevní destičky a jejich funkce v lidském těle

15. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Lit: Život přestal být příběh. Když mě něco bolí, začnu se tomu věnovat, říká autorka Emma Kausc

Lit: Život přestal být příběh. Když mě něco bolí, začnu se tomu věnovat, říká autorka Emma Kausc

15. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Emanuele Ridi: V devadesátkách jsem prodával falešné parfémy. Rolexky jsem chtěl od dětství

Emanuele Ridi: V devadesátkách jsem prodával falešné parfémy. Rolexky jsem chtěl od dětství

15. 1. 2025

52 min

Obrázek epizody How distributed work can unlock your potential | Avani Prabhakar

How distributed work can unlock your potential | Avani Prabhakar

15. 1. 2025

12 min

Obrázek epizody Marek Dobeš: Když deset let dáváte každou korunu do filmu, zapomenete na dovolené, auto, dokonce i na oblečení

Marek Dobeš: Když deset let dáváte každou korunu do filmu, zapomenete na dovolené, auto, dokonce i na oblečení

15. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody Bourání: Kam jít bydlet? Do nájmu nebo do regionu? S ekonomem Ondřejem Gabašem o bytové krizi

Bourání: Kam jít bydlet? Do nájmu nebo do regionu? S ekonomem Ondřejem Gabašem o bytové krizi

15. 1. 2025

39 min

Obrázek epizody Bourání: Kam jít bydlet? Do nájmu nebo do regionu? S ekonomem Ondřejem Gabašem o bytové krizi

Bourání: Kam jít bydlet? Do nájmu nebo do regionu? S ekonomem Ondřejem Gabašem o bytové krizi

15. 1. 2025

39 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ciglerová: Trump nechápe, že Rusko musí válku prohrát

Interview Plus: Ciglerová: Trump nechápe, že Rusko musí válku prohrát

15. 1. 2025

26 min