Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ve sbírce Zoologické zahrady Jihlava „Vánočky pro kočky“ bylo nejvíce kapsiček s krmivem

Ve sbírce Zoologické zahrady Jihlava „Vánočky pro kočky“ bylo nejvíce kapsiček s krmivem

17. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Trenér Augusta o čtvrtfinále s Kanadou: Vítězství stmelí, ale prohra ukáže charakter

Host Lucie Výborné: Trenér Augusta o čtvrtfinále s Kanadou: Vítězství stmelí, ale prohra ukáže charakter

17. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Trenér Augusta o čtvrtfinále s Kanadou: Vítězství stmelí, ale prohra ukáže charakter

Host Lucie Výborné: Trenér Augusta o čtvrtfinále s Kanadou: Vítězství stmelí, ale prohra ukáže charakter

17. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Trenér Augusta o čtvrtfinále s Kanadou: Vítězství stmelí, ale prohra ukáže charakter

Trenér Augusta o čtvrtfinále s Kanadou: Vítězství stmelí, ale prohra ukáže charakter

17. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Kam v zimě na houby? Do zahrady nebo do sadu

Zahrádkářské tipy: Kam v zimě na houby? Do zahrady nebo do sadu

17. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Má Fico blíž Moskvu či Brusel?

Pro a proti: Má Fico blíž Moskvu či Brusel?

17. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Malířka Klára Stodolová: Akvarel je pro mě ponorem do přítomnosti

Vizitka: Malířka Klára Stodolová: Akvarel je pro mě ponorem do přítomnosti

17. 1. 2025

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Malířka Klára Stodolová: Akvarel je pro mě ponorem do přítomnosti

Vizitka: Malířka Klára Stodolová: Akvarel je pro mě ponorem do přítomnosti

17. 1. 2025

43 min

Obrázek epizody Malířka Klára Stodolová: Akvarel je pro mě ponorem do přítomnosti

Malířka Klára Stodolová: Akvarel je pro mě ponorem do přítomnosti

17. 1. 2025

43 min

Obrázek epizody Ladislav: V církvi mě zneužili. Dvě mé tety znásilnil farář

Ladislav: V církvi mě zneužili. Dvě mé tety znásilnil farář

17. 1. 2025

37 min

Obrázek epizody 116 POLYAMORIE | Že mi monogamie nevyhovuje, mi došlo pár týdnů před svatbou. Žiju teď v polyamorním vztahu a jsem spokojená, říká Bára

116 POLYAMORIE | Že mi monogamie nevyhovuje, mi došlo pár týdnů před svatbou. Žiju teď v polyamorním vztahu a jsem spokojená, říká Bára

17. 1. 2025

44 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Fasáda zámku ve Velkých Hošticích prý připomíná šlehačkový pohár

Křížem krajem: Fasáda zámku ve Velkých Hošticích prý připomíná šlehačkový pohár

17. 1. 2025

9 min

Obrázek epizody Náš host: Ze Žlutic až na Blízký východ. Mladý cestovatel překonal stopem desítky tisíc kilometrů

Náš host: Ze Žlutic až na Blízký východ. Mladý cestovatel překonal stopem desítky tisíc kilometrů

17. 1. 2025

14 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubická kapela Herbert Einstein zahájila kariéru v Lucerně. Zmátla tak úplně všechny

Máme hosty: Pardubická kapela Herbert Einstein zahájila kariéru v Lucerně. Zmátla tak úplně všechny

17. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Reforma vzdělávání? Papír snese všechno. Vedle dovedností by děti měly mít i znalosti

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Reforma vzdělávání? Papír snese všechno. Vedle dovedností by děti měly mít i znalosti

17. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Přes Anglii a Francii do Německa. Jak se Kovář propracoval do Leverkusenu a Koubek do Augsburgu?

Seriál Radiožurnálu Sport: Přes Anglii a Francii do Německa. Jak se Kovář propracoval do Leverkusenu a Koubek do Augsburgu?

17. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Texasanům české pivo chutná. Pivovar Waco si zakládá na evropských surovinách i tradičním čepu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Texasanům české pivo chutná. Pivovar Waco si zakládá na evropských surovinách i tradičním čepu

17. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Texasanům české pivo chutná. Pivovar Waco si zakládá na evropských surovinách i tradičním čepu

Texasanům české pivo chutná. Pivovar Waco si zakládá na evropských surovinách i tradičním čepu

17. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody FANTAZIE |  Proměňte obyčejné situace v magické okamžiky #27

FANTAZIE | Proměňte obyčejné situace v magické okamžiky #27

17. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody 201: When Hathor Destroyed the World (The Book of the Sky Cow)

201: When Hathor Destroyed the World (The Book of the Sky Cow)

17. 1. 2025

50 min

Obrázek epizody Za drahé bydlení nemůže jen pomalá výstavba. Nechápu, proč se mladí víc nezajímají a nedemonstrují, říká sociolog Lux

Za drahé bydlení nemůže jen pomalá výstavba. Nechápu, proč se mladí víc nezajímají a nedemonstrují, říká sociolog Lux

17. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Jan Štifter: Altruismus

Jan Štifter: Altruismus

17. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Prohibice

Prohibice

17. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Martinom Dubécim: Robert Fico miesto riešenia problémov hľadá bizarných nepriateľov, vrátane študentov (epizóda 03/25)

NA ROVINU s Martinom Dubécim: Robert Fico miesto riešenia problémov hľadá bizarných nepriateľov, vrátane študentov (epizóda 03/25)

17. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Kristina Žantovská: Teď to píchne

Kristina Žantovská: Teď to píchne

17. 1. 2025

4 min