Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Primářka Dětských léčeben Luhačovice MUDr. Jana Rydlová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Primářka Dětských léčeben Luhačovice MUDr. Jana Rydlová v Klubu Rádia Junior

20. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody ArtCafé: Autumnist: Moje hudba není dokončená, pouze opuštěná

ArtCafé: Autumnist: Moje hudba není dokončená, pouze opuštěná

20. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Voda - základ života

Co vás zajímá: Voda - základ života

20. 1. 2025

18 min

Obrázek epizody Jaký je smysl života?

Jaký je smysl života?

20. 1. 2025

23 sec

Obrázek epizody Padni komu padni 14: Babiš políbil prsten, Konečná dezinformátory a Maláčová lúzry - podcast

Padni komu padni 14: Babiš políbil prsten, Konečná dezinformátory a Maláčová lúzry - podcast

20. 1. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom Švejnar: Trump může kvůli clům vyvolat obchodní válku

Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom Švejnar: Trump může kvůli clům vyvolat obchodní válku

20. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Slejvák: Paní Dana, Jana Paulová, nebo Chappell Roan. Popkulturnímu roku 2024 vládly ženy, které se nebojí

Slejvák: Paní Dana, Jana Paulová, nebo Chappell Roan. Popkulturnímu roku 2024 vládly ženy, které se nebojí

20. 1. 2025

50 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Zimní olympiáda dětí a mládeže je tady. Je náš kraj na událost připraven? Ptali jsme se mluvčí akce

K věci ČRo Ostrava: Zimní olympiáda dětí a mládeže je tady. Je náš kraj na událost připraven? Ptali jsme se mluvčí akce

20. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Vlna: Vysklená okna, spálené vlajky, ale také hojení vnitřního já. Jak se u nás tvoří queer safe space?

Vlna: Vysklená okna, spálené vlajky, ale také hojení vnitřního já. Jak se u nás tvoří queer safe space?

20. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Kouč Luboš Mašek: To, co vám lidé říkají, se často stane tím, čemu uvěříte. Koučink není o radách, ale o naslouchání

Kouč Luboš Mašek: To, co vám lidé říkají, se často stane tím, čemu uvěříte. Koučink není o radách, ale o naslouchání

20. 1. 2025

41 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Princ na bílém koni nepřijede, musíme ho hledat, tvrdí spisovatelka Vlaďka Škarvadová

Dobré dopoledne: Princ na bílém koni nepřijede, musíme ho hledat, tvrdí spisovatelka Vlaďka Škarvadová

20. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Vlna: Vysklená okna, spálené vlajky, ale také hojení vnitřního já. Jak se u nás tvoří queer safe space?

Vlna: Vysklená okna, spálené vlajky, ale také hojení vnitřního já. Jak se u nás tvoří queer safe space?

20. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Interview Plus: Sociolog médií: Muskova moc je historicky bezprecedentní

Interview Plus: Sociolog médií: Muskova moc je historicky bezprecedentní

20. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Momenty: Období absurdního divadla je dodnes aktuální. Svět do té absurdity směřuje, říká Vlasta Gallerová

Momenty: Období absurdního divadla je dodnes aktuální. Svět do té absurdity směřuje, říká Vlasta Gallerová

20. 1. 2025

12 min

Obrázek epizody Úřady a veřejný sektor - #P2 Společný sen 2035 vize Libora Vondráčka

Úřady a veřejný sektor - #P2 Společný sen 2035 vize Libora Vondráčka

20. 1. 2025

48 min

Obrázek epizody Podnikání, práce a sociální věci - #P3 Společný sen 2035 vize Libora Vondráčka

Podnikání, práce a sociální věci - #P3 Společný sen 2035 vize Libora Vondráčka

20. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Uslzená babička, hrobové ticho i stíny tanků na zdi. Rok 1968 neumím vytěsnit, říká reportér Weiner

Blízká setkání: Uslzená babička, hrobové ticho i stíny tanků na zdi. Rok 1968 neumím vytěsnit, říká reportér Weiner

20. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Uslzená babička, hrobové ticho i stíny tanků na zdi. Rok 1968 neumím vytěsnit, říká reportér Weiner

Blízká setkání: Uslzená babička, hrobové ticho i stíny tanků na zdi. Rok 1968 neumím vytěsnit, říká reportér Weiner

20. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Uslzená babička, hrobové ticho i stíny tanků na zdi. Rok 1968 neumím vytěsnit, říká reportér Weiner

Uslzená babička, hrobové ticho i stíny tanků na zdi. Rok 1968 neumím vytěsnit, říká reportér Weiner

20. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Alex a host: Koncert v Lucerně mě nabil. Letos chci mít víc času na fanoušky, vzkazuje legendární Jiří Zmožek

Alex a host: Koncert v Lucerně mě nabil. Letos chci mít víc času na fanoušky, vzkazuje legendární Jiří Zmožek

20. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof Petříček: Konflikty můžou být i pozitivní

Osobnost Plus: Filozof Petříček: Konflikty můžou být i pozitivní

20. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Antivirus: Vyskakovací okna a manipulátoři na telefonu. Jak se ubránit zákeřným zavirovaným programům?

Antivirus: Vyskakovací okna a manipulátoři na telefonu. Jak se ubránit zákeřným zavirovaným programům?

20. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nedostatek, ať peněz, času nebo lásky, nás dokáže dostat skoro až na hranici mentální retardace

Radioporadna: Nedostatek, ať peněz, času nebo lásky, nás dokáže dostat skoro až na hranici mentální retardace

20. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: První kroky Donalda Trumpa a jejich dopad na Evropu. Propuštěné rukojmí Hamásu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: První kroky Donalda Trumpa a jejich dopad na Evropu. Propuštěné rukojmí Hamásu

20. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Musheři pečlivě celý rok připíjeli na prašan, závod psích spřežení Šediváčkův long může odstartovat

Host ve studiu: Musheři pečlivě celý rok připíjeli na prašan, závod psích spřežení Šediváčkův long může odstartovat

20. 1. 2025

10 min