Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Obličej je jako dort. Obojí vyžaduje preciznost a smysl pro detail, usmívá se vizážista Pavel Bauer

Blízká setkání: Obličej je jako dort. Obojí vyžaduje preciznost a smysl pro detail, usmívá se vizážista Pavel Bauer

21. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody Obličej je jako dort. Obojí vyžaduje preciznost a smysl pro detail, usmívá se vizážista Pavel Bauer

Obličej je jako dort. Obojí vyžaduje preciznost a smysl pro detail, usmívá se vizážista Pavel Bauer

21. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody Zimní turistika. Jak se vybavit a jak cestu správně naplánovat

Zimní turistika. Jak se vybavit a jak cestu správně naplánovat

21. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Obrana Vítkovic působí chaoticky. Varaďa doufá, že zachrání sezonu a pak si vybuduje tým podle svého

Čistá hra Martina Procházky: Obrana Vítkovic působí chaoticky. Varaďa doufá, že zachrání sezonu a pak si vybuduje tým podle svého

21. 1. 2025

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka Andrea Rourke: Jde mi snadno napojit se na někoho a vidět svět skrz jeho oči

Vizitka: Spisovatelka Andrea Rourke: Jde mi snadno napojit se na někoho a vidět svět skrz jeho oči

21. 1. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka Andrea Rourke: Jde mi snadno napojit se na někoho a vidět svět skrz jeho oči

Vizitka: Spisovatelka Andrea Rourke: Jde mi snadno napojit se na někoho a vidět svět skrz jeho oči

21. 1. 2025

45 min

Obrázek epizody Spisovatelka Andrea Rourke: Jde mi snadno napojit se na někoho a vidět svět skrz jeho oči

Spisovatelka Andrea Rourke: Jde mi snadno napojit se na někoho a vidět svět skrz jeho oči

21. 1. 2025

45 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Jednou z výrazných staveb ostravského obvodu Stará Bělá je budova Husova sboru

Křížem krajem: Jednou z výrazných staveb ostravského obvodu Stará Bělá je budova Husova sboru

21. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: V Česku se neztratíte! Díky Klubu českých turistů máme jedno z nejlepších značení na světě

Klub Rádia Junior: V Česku se neztratíte! Díky Klubu českých turistů máme jedno z nejlepších značení na světě

21. 1. 2025

37 min

Obrázek epizody #43 Liběšice si musel najít na mapě. Dnes farář vrací do oblasti Sudet duchovní život

#43 Liběšice si musel najít na mapě. Dnes farář vrací do oblasti Sudet duchovní život

21. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Máme hosty: Chrudim myslí na baráž a chystá investice do stadionu

Máme hosty: Chrudim myslí na baráž a chystá investice do stadionu

21. 1. 2025

6 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Trump sám sebe vnímá a prezentuje jako spasitele až biblických rozměrů

Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Trump sám sebe vnímá a prezentuje jako spasitele až biblických rozměrů

21. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody #8 Novákovi: „Znalost PPR je užitečná i pro páry, které se snaží otěhotnět.”

#8 Novákovi: „Znalost PPR je užitečná i pro páry, které se snaží otěhotnět.”

21. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody OBRAZEM: Pařížskou katedrálu Notre-Dame první měsíc po rekonstrukci navštívily statisíce lidí

OBRAZEM: Pařížskou katedrálu Notre-Dame první měsíc po rekonstrukci navštívily statisíce lidí

21. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody David Švehlík: Role herce ve společnosti se strašně přeceňuje

David Švehlík: Role herce ve společnosti se strašně přeceňuje

21. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody David Švehlík: Role herce ve společnosti se strašně přeceňuje

David Švehlík: Role herce ve společnosti se strašně přeceňuje

21. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Šestnáctá epizoda: Pašeráci za mřížemi – Jak se do vězení dostávají zakázané předměty a látky?

Šestnáctá epizoda: Pašeráci za mřížemi – Jak se do vězení dostávají zakázané předměty a látky?

21. 1. 2025

12 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: OBRAZEM: Pařížskou katedrálu Notre-Dame první měsíc po rekonstrukci navštívily statisíce lidí

Zápisník zahraničních zpravodajů: OBRAZEM: Pařížskou katedrálu Notre-Dame první měsíc po rekonstrukci navštívily statisíce lidí

21. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody 12: Přišli jsme o milióny..měli jsme firmu tehdy prodat... - Jakub Kantor aka Mr.Brand - The Others EP12

12: Přišli jsme o milióny..měli jsme firmu tehdy prodat... - Jakub Kantor aka Mr.Brand - The Others EP12

21. 1. 2025

1 hod 43 min

Obrázek epizody Jiří Březina starší: Kavky

Jiří Březina starší: Kavky

21. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody David Luu: Work-life balance je výmluva. Začalo se mi dařit, když jsem přestal řešit názory ostatních

David Luu: Work-life balance je výmluva. Začalo se mi dařit, když jsem přestal řešit názory ostatních

21. 1. 2025

54 min

Obrázek epizody Pozemní hokej

Pozemní hokej

21. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Petr Borkovec: ochota snít a dělat věci na maximum!

Petr Borkovec: ochota snít a dělat věci na maximum!

21. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Petr Beneš: Krystaly v bytě

Petr Beneš: Krystaly v bytě

21. 1. 2025

5 min

Obrázek epizody Narodil sa Janko

Narodil sa Janko

21. 1. 2025

7 min