Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pro a proti: Králová: Jednoduchá změna občanky transgender lidem uleví

Pro a proti: Králová: Jednoduchá změna občanky transgender lidem uleví

30. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Milan Ondrík o filmu Černák: Nechtěli jsme obhajovat vraha, ale hovořit o naší temné minulosti

Blízká setkání: Milan Ondrík o filmu Černák: Nechtěli jsme obhajovat vraha, ale hovořit o naší temné minulosti

30. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Milan Ondrík o filmu Černák: Nechtěli jsme obhajovat vraha, ale hovořit o naší temné minulosti

Blízká setkání: Milan Ondrík o filmu Černák: Nechtěli jsme obhajovat vraha, ale hovořit o naší temné minulosti

30. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody Milan Ondrík o filmu Černák: Nechtěli jsme obhajovat vraha, ale hovořit o naší temné minulosti

Milan Ondrík o filmu Černák: Nechtěli jsme obhajovat vraha, ale hovořit o naší temné minulosti

30. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody Režisér Boris Jedinák přibližuje nové představení Činohry Národního divadla s názvem Privatizace

Režisér Boris Jedinák přibližuje nové představení Činohry Národního divadla s názvem Privatizace

30. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Michaela Drábková, koučka pro komunikaci se psy: Znaková řeč pro psy aneb Nikdo se nerodí zlý

Radioporadna: Michaela Drábková, koučka pro komunikaci se psy: Znaková řeč pro psy aneb Nikdo se nerodí zlý

30. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Epizoda 2. Manžel mě chtěl zabít. Vzal mi děti i zdraví. Teď bojuji, abych je dostala zpět.

Epizoda 2. Manžel mě chtěl zabít. Vzal mi děti i zdraví. Teď bojuji, abych je dostala zpět.

30. 1. 2025

50 min

Obrázek epizody Scenárista Studny: Napsat vraha jako psychopata je zjednodušující. Publikum se do něj musí zakoukat

Scenárista Studny: Napsat vraha jako psychopata je zjednodušující. Publikum se do něj musí zakoukat

30. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Dentální hygienistka radí, jak pečovat o zuby a proč nestačí jen dobře vybrat zubní pastu

Host Dopoledního expresu: Dentální hygienistka radí, jak pečovat o zuby a proč nestačí jen dobře vybrat zubní pastu

30. 1. 2025

15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Trump musí sprintovat, už je mu osmdesát, říká Michopulos

Osobnost Plus: Trump musí sprintovat, už je mu osmdesát, říká Michopulos

30. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody 10ish Instances of People Doing Things Out Of Spite

10ish Instances of People Doing Things Out Of Spite

30. 1. 2025

42 min

Obrázek epizody Ako podľa Hawkinga vznikol náš vesmír a čas II.

Ako podľa Hawkinga vznikol náš vesmír a čas II.

30. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody Oči dokorán: Melancholia

Oči dokorán: Melancholia

30. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Lékárna: Léčba žloutenky, prevence a očkování

Lékárna: Léčba žloutenky, prevence a očkování

30. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Lékárna: Léčba žloutenky, prevence a očkování

Lékárna: Léčba žloutenky, prevence a očkování

30. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Byl jsem pod tlakem šéfů, které mám oba rád, vysvětluje Hoftych své působení ve dvou klubech zároveň

Desítka Pavla Horvátha: Byl jsem pod tlakem šéfů, které mám oba rád, vysvětluje Hoftych své působení ve dvou klubech zároveň

30. 1. 2025

52 min

Obrázek epizody Kulečník je sport, u kterého se člověk nezapotí. Při hře snooker se ale musí totálně soustředit

Kulečník je sport, u kterého se člověk nezapotí. Při hře snooker se ale musí totálně soustředit

30. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Analytik Tureček: Náboženství je mnohdy katalyzátorem, který žene lidi do extrému

Vizitka: Analytik Tureček: Náboženství je mnohdy katalyzátorem, který žene lidi do extrému

30. 1. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Analytik Tureček: Náboženství je mnohdy katalyzátorem, který žene lidi do extrému

Vizitka: Analytik Tureček: Náboženství je mnohdy katalyzátorem, který žene lidi do extrému

30. 1. 2025

44 min

Obrázek epizody Analytik Tureček: Náboženství je mnohdy katalyzátorem, který žene lidi do extrému

Analytik Tureček: Náboženství je mnohdy katalyzátorem, který žene lidi do extrému

30. 1. 2025

44 min

Obrázek epizody Máme hosty: Univerzita Pardubice má historicky první ombudsmanku. Nesmí dát na první dobrou

Máme hosty: Univerzita Pardubice má historicky první ombudsmanku. Nesmí dát na první dobrou

30. 1. 2025

9 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Ve Frýdlantě je k vidění výstava historických dobových kočárků a pokojíčků

Křížem krajem: Ve Frýdlantě je k vidění výstava historických dobových kočárků a pokojíčků

30. 1. 2025

8 min

Obrázek epizody Centrum Kaňka

Centrum Kaňka

30. 1. 2025

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: 80 let po osvobození Osvětimi německá AfD spíš nepřipomíná vinu Němců na válce

Jak to vidí...: Historik Stehlík: 80 let po osvobození Osvětimi německá AfD spíš nepřipomíná vinu Němců na válce

30. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Vztek - proč ho odmítáme a jak se s ním spřátelit

Vztek - proč ho odmítáme a jak se s ním spřátelit

30. 1. 2025

13 min