Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: ATOM, IV. díl: Petrov: Muž, který zachránil svět

Vinohradská 12: ATOM, IV. díl: Petrov: Muž, který zachránil svět

31. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody E108 | Mons. Josef Nuzík: „Na těžká rozhodnutí jsem s Bohem sám.“

E108 | Mons. Josef Nuzík: „Na těžká rozhodnutí jsem s Bohem sám.“

30. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Portréty: Nacistická „sadistka ze Stutthofu“ a „čubka z Buchenwaldu“

Portréty: Nacistická „sadistka ze Stutthofu“ a „čubka z Buchenwaldu“

30. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody RedFlags

RedFlags

30. 1. 2025

1 hod 59 min

Obrázek epizody Společenská pravidla se rozvolňují. I z toho pramení nárůst agresivity u dětí, uvažuje psychiatr

Společenská pravidla se rozvolňují. I z toho pramení nárůst agresivity u dětí, uvažuje psychiatr

30. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Dopolední host: Společenská pravidla se rozvolňují. I z toho pramení nárůst agresivity u dětí, uvažuje psychiatr

Dopolední host: Společenská pravidla se rozvolňují. I z toho pramení nárůst agresivity u dětí, uvažuje psychiatr

30. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Společenská pravidla se rozvolňují. I z toho pramení nárůst agresivity u dětí, uvažuje psychiatr

Společenská pravidla se rozvolňují. I z toho pramení nárůst agresivity u dětí, uvažuje psychiatr

30. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Vstává ve tři ráno a tahá dřevo z lesa. Zuzka se svou náročnou profesí dobyla sociální sítě

Klub Rádia Junior: Vstává ve tři ráno a tahá dřevo z lesa. Zuzka se svou náročnou profesí dobyla sociální sítě

30. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody Začal jsem od píky, říká Marian Novotný. Teď řídí v Krkonoších dva hotely

Začal jsem od píky, říká Marian Novotný. Teď řídí v Krkonoších dva hotely

30. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Začal jsem od píky, říká Marian Novotný. Teď řídí v Krkonoších dva hotely

Setkání u mikrofonu: Začal jsem od píky, říká Marian Novotný. Teď řídí v Krkonoších dva hotely

30. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Rozhovor se starostou města Kralovice Karlem Popelem

Co vás zajímá: Rozhovor se starostou města Kralovice Karlem Popelem

30. 1. 2025

16 min

Obrázek epizody Jmenuji se, tedy jsem! Když máme jméno, stáváme se zkrátka někým

Jmenuji se, tedy jsem! Když máme jméno, stáváme se zkrátka někým

30. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Publicista a spisovatel JEFIM FIŠTEJN: "Dobře, že vyhrál! Trump jako jediný nabídl vizi."

Publicista a spisovatel JEFIM FIŠTEJN: "Dobře, že vyhrál! Trump jako jediný nabídl vizi."

30. 1. 2025

39 min

Obrázek epizody 87: Jaká LUDRA?

87: Jaká LUDRA?

30. 1. 2025

14 min

Obrázek epizody #53: Ivan Bartoš: Když seš do něčeho zažranej, náraz bolí

#53: Ivan Bartoš: Když seš do něčeho zažranej, náraz bolí

30. 1. 2025

45 min

Obrázek epizody Pavel Peterka: USA čeká pod Donaldem Trumpem ekonomický růst

Pavel Peterka: USA čeká pod Donaldem Trumpem ekonomický růst

30. 1. 2025

18 min

Obrázek epizody The secret to telling a great story — in less than 60 seconds | Jenny Hoyos

The secret to telling a great story — in less than 60 seconds | Jenny Hoyos

30. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vystrčil k růstu platů: Marná lhůta byla jediným řešením. Došlo ke zpochybnění kvality právní normy

Dvacet minut Radiožurnálu: Vystrčil k růstu platů: Marná lhůta byla jediným řešením. Došlo ke zpochybnění kvality právní normy

30. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: O svátcích si lidé mnohdy všimnou, že příbuzní mají potíže s pamětí. Pomoc nabízí Alzheimer poradna

Dobré dopoledne: O svátcích si lidé mnohdy všimnou, že příbuzní mají potíže s pamětí. Pomoc nabízí Alzheimer poradna

30. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Gorolská kapela Lipka se snaží folklorem zaujmout už předškoláky

Odpolední interview: Gorolská kapela Lipka se snaží folklorem zaujmout už předškoláky

30. 1. 2025

9 min

Obrázek epizody Politický filozof Petr Robejšek: Je chyba čekat na politiky, o dění kolem sebe se musíme starat sami

Politický filozof Petr Robejšek: Je chyba čekat na politiky, o dění kolem sebe se musíme starat sami

30. 1. 2025

41 min

Obrázek epizody Vlna: Menstruujeme od začátku lidstva a pořád se o tom nedokážeme normálně bavit

Vlna: Menstruujeme od začátku lidstva a pořád se o tom nedokážeme normálně bavit

30. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Vlna: Menstruujeme od začátku lidstva a pořád se o tom nedokážeme normálně bavit

Vlna: Menstruujeme od začátku lidstva a pořád se o tom nedokážeme normálně bavit

30. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Interview Plus: DeepSeek je další vlivový nástroj Číny, míní expert Romportl

Interview Plus: DeepSeek je další vlivový nástroj Číny, míní expert Romportl

30. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Normy: Substance: Na terapii

Normy: Substance: Na terapii

30. 1. 2025

27 min