Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Až na dřeň: Zprávu o rakovině jsem bral jako indicii, s kterou můžu dál pracovat, říká Petr Vaněk

Až na dřeň: Zprávu o rakovině jsem bral jako indicii, s kterou můžu dál pracovat, říká Petr Vaněk

2. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zprávu o rakovině jsem bral jako indicii, s kterou můžu dál pracovat, říká Petr Vaněk

Až na dřeň: Zprávu o rakovině jsem bral jako indicii, s kterou můžu dál pracovat, říká Petr Vaněk

2. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Zprávu o rakovině jsem bral jako indicii, s kterou můžu dál pracovat, říká Petr Vaněk

Zprávu o rakovině jsem bral jako indicii, s kterou můžu dál pracovat, říká Petr Vaněk

2. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Když se řekne Dismaňák: Moderátorka Kateřina Nekolná: Když jdu v televizi do studia, opakuju si rozmlouvadla z Dismaňáku

Když se řekne Dismaňák: Moderátorka Kateřina Nekolná: Když jdu v televizi do studia, opakuju si rozmlouvadla z Dismaňáku

2. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Obezita je nemoc. Její léčba je správný trend a farmakoterapie přináší benefity, říká obezitolog

Host Radiožurnálu: Obezita je nemoc. Její léčba je správný trend a farmakoterapie přináší benefity, říká obezitolog

2. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Obezita je nemoc. Její léčba je správný trend a farmakoterapie přináší benefity, říká obezitolog

Obezita je nemoc. Její léčba je správný trend a farmakoterapie přináší benefity, říká obezitolog

2. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Sníh pro mě znamená práci i zábavu, říká hydrolog Jan Jirák

Zálety Aleny Zárybnické: Sníh pro mě znamená práci i zábavu, říká hydrolog Jan Jirák

2. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody 2.2 - Jazyky lásky s Marií a Martou: Slovy a pozorností k hlubším vztahům

2.2 - Jazyky lásky s Marií a Martou: Slovy a pozorností k hlubším vztahům

2. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak se závislým komunikovat? Odpoví Michaela Duffková, autorka knihy Zápisník alkoholičky

Jak to vidí...: Jak se závislým komunikovat? Odpoví Michaela Duffková, autorka knihy Zápisník alkoholičky

2. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Správná strava jako cesta ke zdraví. Petr Havlíček a skutečný příběh medicíny se šťastným koncem

Cesta k uzdravení: Správná strava jako cesta ke zdraví. Petr Havlíček a skutečný příběh medicíny se šťastným koncem

2. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: České umění zazářilo ve Francii. Tři obrazy Josefa Šímy se vydražily za víc než 15,5 milionu korun

Zápisník zahraničních zpravodajů: České umění zazářilo ve Francii. Tři obrazy Josefa Šímy se vydražily za víc než 15,5 milionu korun

2. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody České umění zazářilo ve Francii. Tři obrazy Josefa Šímy se vydražily za víc než 15,5 milionu korun

České umění zazářilo ve Francii. Tři obrazy Josefa Šímy se vydražily za víc než 15,5 milionu korun

2. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Prodavači

Prodavači

2. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody 104. Frýdek- Místek

104. Frýdek- Místek

2. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Sníh pro mě znamená práci i zábavu, říká hydrolog Jan Jirák

Zálety Aleny Zárybnické: Sníh pro mě znamená práci i zábavu, říká hydrolog Jan Jirák

2. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Sníh pro mě znamená práci i zábavu, říká hydrolog Jan Jirák

Sníh pro mě znamená práci i zábavu, říká hydrolog Jan Jirák

2. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Vltavín: Při rekonstrukci kostela v Čejeticích na Strakonicku objevili unikátní gotické malby

Vltavín: Při rekonstrukci kostela v Čejeticích na Strakonicku objevili unikátní gotické malby

2. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Samozřejmě!

Marie Tomsová: Samozřejmě!

2. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Kristina Taberyová podle Iva Mathého

Úžasné životy: Kristina Taberyová podle Iva Mathého

2. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Kristina Taberyová podle Iva Mathého

Kristina Taberyová podle Iva Mathého

2. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody BITCOIN | Důvěra, hodnota a digitální měny #36

BITCOIN | Důvěra, hodnota a digitální měny #36

2. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Vertikála: Co znamená jednota v různosti římskokatolické církve?

Vertikála: Co znamená jednota v různosti římskokatolické církve?

2. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Proč chce Akademický senát Katolické teologické fakulty odvolat děkana?

Vertikála: Proč chce Akademický senát Katolické teologické fakulty odvolat děkana?

2. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Reportáž z vánočního Jeruzaléma

Reportáž z vánočního Jeruzaléma

2. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody #53 Nový začátek

#53 Nový začátek

2. 2. 2025

1 hod 2 min