Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody EXOTI | Daniela Koteková: Lidožravý žralok je mýtus

EXOTI | Daniela Koteková: Lidožravý žralok je mýtus

8. 2. 2025

39 min

Obrázek epizody Hlasy proměny: Mladé Hlasy proměny aneb Co dělat a nevyhořet?

Hlasy proměny: Mladé Hlasy proměny aneb Co dělat a nevyhořet?

8. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Tatiany Čabákové s Václavem Štefkem, který přeložil knihu Odnes můj žal, soubor emočně silných reportáží o lidech bezprostředně postižených válkou na Ukrajině

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Tatiany Čabákové s Václavem Štefkem, který přeložil knihu Odnes můj žal, soubor emočně silných reportáží o lidech bezprostředně postižených válkou na Ukrajině

8. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Češtinu je možné zaslechnout po všech koutech světa

Reportáže zahraničních zpravodajů: Češtinu je možné zaslechnout po všech koutech světa

8. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Semínka si zachovávají několik let stejnou schopnost klíčit. Co o nich říkají údaje na sáčku?

Hobby magazín: Semínka si zachovávají několik let stejnou schopnost klíčit. Co o nich říkají údaje na sáčku?

8. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Semínka si zachovávají několik let stejnou schopnost klíčit. Co o nich říkají údaje na sáčku?

Hobby magazín: Semínka si zachovávají několik let stejnou schopnost klíčit. Co o nich říkají údaje na sáčku?

8. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Neoprávněná činnost pro cizí moc. Baltské země a elektřina. Počítačová hra

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Neoprávněná činnost pro cizí moc. Baltské země a elektřina. Počítačová hra

8. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O investicích města i práci v Senátu se starostkou Semil a senátorkou Lenou Mlejnkovou

O čem se mluví pod Ještědem: O investicích města i práci v Senátu se starostkou Semil a senátorkou Lenou Mlejnkovou

8. 2. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Jednoduchá rada fyzioterapeuta? Při chůzi nekoukejte do mobilu, vyzývá Michal Novotný

Host Lenky Vahalové: Jednoduchá rada fyzioterapeuta? Při chůzi nekoukejte do mobilu, vyzývá Michal Novotný

8. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Jednoduchá rada fyzioterapeuta? Při chůzi nekoukejte do mobilu, vyzývá Michal Novotný

Jednoduchá rada fyzioterapeuta? Při chůzi nekoukejte do mobilu, vyzývá Michal Novotný

8. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Na Svaté Hoře cítím, že jsem součástí něčeho významného, říká Martina Jechortová

Středočeská setkání: Na Svaté Hoře cítím, že jsem součástí něčeho významného, říká Martina Jechortová

8. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Na Svaté Hoře cítím, že jsem součástí něčeho významného, říká Martina Jechortová

Na Svaté Hoře cítím, že jsem součástí něčeho významného, říká Martina Jechortová

8. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Laboratoř: Jak si zkrátit život a zkazit chrup? Sladké nápoje nám ničí střevní mikrobiom

Laboratoř: Jak si zkrátit život a zkazit chrup? Sladké nápoje nám ničí střevní mikrobiom

8. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Rybka na souši 🐟🏜️

Rybka na souši 🐟🏜️

8. 2. 2025

23 sec

Obrázek epizody Selects: Robber Barons!

Selects: Robber Barons!

8. 2. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody #29 Očekávání při seznamování

#29 Očekávání při seznamování

8. 2. 2025

50 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Z Prahy do Černého moře jsme dopluli za 138 dní, vypráví cestovatel. Natočil seriál Srdcaři na vodě

Host Radiožurnálu: Z Prahy do Černého moře jsme dopluli za 138 dní, vypráví cestovatel. Natočil seriál Srdcaři na vodě

8. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Z Prahy do Černého moře jsme dopluli za 138 dní, vypráví cestovatel. Natočil seriál Srdcaři na vodě

Z Prahy do Černého moře jsme dopluli za 138 dní, vypráví cestovatel. Natočil seriál Srdcaři na vodě

8. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody CARRIE KIRSTEN - Mám dva tituly, vyměnila jsem gympl za střední.

CARRIE KIRSTEN - Mám dva tituly, vyměnila jsem gympl za střední.

8. 2. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Epizoda 59 - Alkohol a prohibice v Norsku (Alkohol og forbudstiden i Norge)

Epizoda 59 - Alkohol a prohibice v Norsku (Alkohol og forbudstiden i Norge)

8. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Rejžek. Jaká byla odměna za dobře míněnou radu kritika?

Stříbrný vítr: Jan Rejžek. Jaká byla odměna za dobře míněnou radu kritika?

8. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Rejžek. Jaká byla odměna za dobře míněnou radu kritika?

Stříbrný vítr: Jan Rejžek. Jaká byla odměna za dobře míněnou radu kritika?

8. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Jan Rejžek. Jaká byla odměna za dobře míněnou radu kritika?

Jan Rejžek. Jaká byla odměna za dobře míněnou radu kritika?

8. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Dává se stále ženichům chomout? A unáší se ještě nevěsta? Na to jsme se zeptali svatebních manažerek

Host Dopoledne pod Ještědem: Dává se stále ženichům chomout? A unáší se ještě nevěsta? Na to jsme se zeptali svatebních manažerek

8. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Pod čarou: Pajzly jsou pořád cool. Možná je to jejich prokletí

Pod čarou: Pajzly jsou pořád cool. Možná je to jejich prokletí

8. 2. 2025

11 min