Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Buzna gangy

Buzna gangy

11. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Tokio (pomalejší)

Tokio (pomalejší)

11. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Osm let žije v zemi ohně a ledu. Nahota tam není tabu ani mezi kolegy z práce

Osm let žije v zemi ohně a ledu. Nahota tam není tabu ani mezi kolegy z práce

11. 2. 2025

56 min

Obrázek epizody Osm let žije v zemi ohně a ledu. Nahota tam není tabu ani mezi kolegy z práce

Osm let žije v zemi ohně a ledu. Nahota tam není tabu ani mezi kolegy z práce

11. 2. 2025

56 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Gaza a novináři. Rozhovor s Reportéry bez hranic

Vinohradská 12: Gaza a novináři. Rozhovor s Reportéry bez hranic

11. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Hovory: Nechtěla jsem si připustit, že mi bude chybět kus hlavy, říká členka týmu Fuck Cancer

Hovory: Nechtěla jsem si připustit, že mi bude chybět kus hlavy, říká členka týmu Fuck Cancer

10. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Bezbariérová komunikace | Transkunst

Bezbariérová komunikace | Transkunst

10. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Temný život Tupaca Shakura

Temný život Tupaca Shakura

10. 2. 2025

2 hod 17 min

Obrázek epizody Zázrak

Zázrak

10. 2. 2025

10 sec

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Rozchod SOCDEM a Stačilo. Boj s HIV bez USAID. Škody Rady České televize

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Rozchod SOCDEM a Stačilo. Boj s HIV bez USAID. Škody Rady České televize

10. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jste závislí na mobilu? Nastavte si časové limity, radí Lukefry

Klub Rádia Junior: Jste závislí na mobilu? Nastavte si časové limity, radí Lukefry

10. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Evoluce sexu: Proč muži podvádí a ženy manipulují – z jeskyně na Tinder

Evoluce sexu: Proč muži podvádí a ženy manipulují – z jeskyně na Tinder

10. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody Amen svámi lidstvo a lidé

Amen svámi lidstvo a lidé

10. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody To skryté o borelióze | běžná nemoc, ale málokdo ví, co dovede

To skryté o borelióze | běžná nemoc, ale málokdo ví, co dovede

10. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Dopady zastavení americké humanitární pomoci budou citelné. Revizi lze udělat méně hrubě, míní Pánek

Dvacet minut Radiožurnálu: Dopady zastavení americké humanitární pomoci budou citelné. Revizi lze udělat méně hrubě, míní Pánek

10. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Zkus to zas na poprvý Bohu

Zkus to zas na poprvý Bohu

10. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Padni komu padni 17: Je Půta na vodítku a Černochová utržená ze řetězu? A lžou volební průzkumy? - podcast

Padni komu padni 17: Je Půta na vodítku a Černochová utržená ze řetězu? A lžou volební průzkumy? - podcast

10. 2. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Suchej únor

Co vás zajímá: Suchej únor

10. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Sociální demokracie měla namále. Ale ještě žije

Martin Čaban: Sociální demokracie měla namále. Ale ještě žije

10. 2. 2025

6 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Daří se obnovovat krajinu poničenou těžbou? Ptali jsme se archeoložky Marty Krusberské

K věci ČRo Ostrava: Daří se obnovovat krajinu poničenou těžbou? Ptali jsme se archeoložky Marty Krusberské

10. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Sociální demokracie měla namále. Ale ještě žije

Martin Čaban: Sociální demokracie měla namále. Ale ještě žije

10. 2. 2025

6 min

Obrázek epizody Vlna: TikTok není ani špatný, ani dobrý. Od všeho trochu, říká americká výzkumnice

Vlna: TikTok není ani špatný, ani dobrý. Od všeho trochu, říká americká výzkumnice

10. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Akcent: Obchodní domy typu Kotva jsou mrtvé, musí hledat novou funkci, říká architektka

Akcent: Obchodní domy typu Kotva jsou mrtvé, musí hledat novou funkci, říká architektka

10. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Zahrada, škola lyžování, hokejové reprezentantky i svatby

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Zahrada, škola lyžování, hokejové reprezentantky i svatby

10. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody Autor knihy Made in Czechoslovakia aneb pracoval jsem ve Škoda Exportu: Měli jsme co vyvážet, dnes už jen vzpomínáme

Autor knihy Made in Czechoslovakia aneb pracoval jsem ve Škoda Exportu: Měli jsme co vyvážet, dnes už jen vzpomínáme

10. 2. 2025

38 min