Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Čo svojimi darmi povedal pápež premiérovi

Nedeľná nekázeň: Čo svojimi darmi povedal pápež premiérovi

16. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Žijeme v systému, k němuž jsme nedostali klíč. Jazyku technologií nerozumíme, říká Nadim Samman

Mozaika: Žijeme v systému, k němuž jsme nedostali klíč. Jazyku technologií nerozumíme, říká Nadim Samman

16. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: „Děda si podřezal žíly.“ Jak se vzpomíná na kolektivizaci

Příběhy 20. století: „Děda si podřezal žíly.“ Jak se vzpomíná na kolektivizaci

16. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody #26 Radek Moťka

#26 Radek Moťka

16. 2. 2025

59 min

Obrázek epizody Kavárna: Galerie v Písku vystavuje malby Františka Romana Dragouna i unikátní dopisy, které psal příteli

Kavárna: Galerie v Písku vystavuje malby Františka Romana Dragouna i unikátní dopisy, které psal příteli

16. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Jak si muži a ženy vybírají partnery?

Jak si muži a ženy vybírají partnery?

16. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zabojujte s leností a nízkým sebevědomím! Pomůže vám bojové umění

Klub Rádia Junior: Zabojujte s leností a nízkým sebevědomím! Pomůže vám bojové umění

16. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Lymfomy. Novinková léčba nádorů cílenou imunologickou terapií pohledem pacientky i lékaře

Moci bez nemoci: Lymfomy. Novinková léčba nádorů cílenou imunologickou terapií pohledem pacientky i lékaře

16. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Hergot!: „Do všeho co přichází“ je kniha, která žehná, říká autor teolog Tomáš Drobík

Hergot!: „Do všeho co přichází“ je kniha, která žehná, říká autor teolog Tomáš Drobík

16. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Hergot!: „Do všeho co přichází“ je kniha, která žehná, říká autor teolog Tomáš Drobík

Hergot!: „Do všeho co přichází“ je kniha, která žehná, říká autor teolog Tomáš Drobík

16. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Největší koncert nebyl můj nápad. Životní balanc jsem nenašla | Eva Burešová

Největší koncert nebyl můj nápad. Životní balanc jsem nenašla | Eva Burešová

16. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody Michal Malátný: Šoubyznys je hrozně tvrdej. Je to šichta a máte malou šanci na úspěch

Michal Malátný: Šoubyznys je hrozně tvrdej. Je to šichta a máte malou šanci na úspěch

16. 2. 2025

48 min

Obrázek epizody KETCHUP | Kam se poděl nekorektní humor, jak Mike zase Panoval & oslovování žen v Čechách

KETCHUP | Kam se poděl nekorektní humor, jak Mike zase Panoval & oslovování žen v Čechách

16. 2. 2025

59 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: NATO a mír na Ukrajině. Útok ve Villachu. Online radikalizace mladých

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: NATO a mír na Ukrajině. Útok ve Villachu. Online radikalizace mladých

16. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Jaroslav Urbanec: Restauraci v Měšťáku bych vedl lépe, příběh knedlíků z Modráku | Na Přerov dobrý!

Jaroslav Urbanec: Restauraci v Měšťáku bych vedl lépe, příběh knedlíků z Modráku | Na Přerov dobrý!

16. 2. 2025

48 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Dech je pro mě život.“ Zemřel Vladimír Válek, největší dirigent na symfonickou hudbu 20. století

Stříbrný vítr: „Dech je pro mě život.“ Zemřel Vladimír Válek, největší dirigent na symfonickou hudbu 20. století

16. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Dech je pro mě život.“ Zemřel Vladimír Válek, největší dirigent na symfonickou hudbu 20. století

Stříbrný vítr: „Dech je pro mě život.“ Zemřel Vladimír Válek, největší dirigent na symfonickou hudbu 20. století

16. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody „Dech je pro mě život.“ Zemřel Vladimír Válek, největší dirigent na symfonickou hudbu 20. století

„Dech je pro mě život.“ Zemřel Vladimír Válek, největší dirigent na symfonickou hudbu 20. století

16. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Ve středověku přicházeli na Ještěd hledači drahokamů. Současnou podobu získal až ve 20. století

Ve středověku přicházeli na Ještěd hledači drahokamů. Současnou podobu získal až ve 20. století

16. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Svatý Václav - vládce a ochránce Prahy

Stověžatá vypráví: Svatý Václav - vládce a ochránce Prahy

16. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Pravda o jídle: Je cukr můj nepřítel a snídaně nejdůležitější jídlo?

Pravda o jídle: Je cukr můj nepřítel a snídaně nejdůležitější jídlo?

16. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Perné dny Lucie Kraftové: Před sebou má sebou divadelní premiéru a absolventskou práci

Odpolední interview: Perné dny Lucie Kraftové: Před sebou má sebou divadelní premiéru a absolventskou práci

16. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody 106. Rozhledna na skalce

106. Rozhledna na skalce

16. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jakmile rostlina píchá nebo žahá, zajímá mě, usmívá se kaktusář z Botanické zahrady UK

Host Radiožurnálu: Jakmile rostlina píchá nebo žahá, zajímá mě, usmívá se kaktusář z Botanické zahrady UK

16. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Jakmile rostlina píchá nebo žahá, zajímá mě, usmívá se kaktusář z Botanické zahrady UK

Jakmile rostlina píchá nebo žahá, zajímá mě, usmívá se kaktusář z Botanické zahrady UK

16. 2. 2025

29 min