Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host ve středu: Nové možnosti investování na stáří vysvětluje Josef Šimon: DIP a jeho výhody

Host ve středu: Nové možnosti investování na stáří vysvětluje Josef Šimon: DIP a jeho výhody

26. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Petr Uhlík: Potřebuju vnitřní řád. Když ho ztratím, přichází inferno

Vizitka: Herec Petr Uhlík: Potřebuju vnitřní řád. Když ho ztratím, přichází inferno

26. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Povídali jsme si o dětech

S Arenbergerem nejen o medicíně: Povídali jsme si o dětech

26. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Short Stuff: Fanta - Nazi Favorite?

Short Stuff: Fanta - Nazi Favorite?

26. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Léčba astmatu je účinná, pokud je onemocnění zjištěno včas

Doktorská rada: Léčba astmatu je účinná, pokud je onemocnění zjištěno včas

26. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Coffee fest nabídne voňavé zážitky a taky pomůže podpořit pacienty s ALS

Host Českého rozhlasu Ostrava: Coffee fest nabídne voňavé zážitky a taky pomůže podpořit pacienty s ALS

26. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Na place: Medailí se motivovat nechci. Parahokej je pro mě především zábavou, říká opora reprezentace Vápenka

Na place: Medailí se motivovat nechci. Parahokej je pro mě především zábavou, říká opora reprezentace Vápenka

26. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Parta kamarádů z Vysočiny hraje mariáš už přes dvacet let. Pořádají v něm i olympiádu.

Parta kamarádů z Vysočiny hraje mariáš už přes dvacet let. Pořádají v něm i olympiádu.

26. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Petr Uhlík: Potřebuju vnitřní řád. Když ho ztratím, přichází inferno

Vizitka: Herec Petr Uhlík: Potřebuju vnitřní řád. Když ho ztratím, přichází inferno

26. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Herec Petr Uhlík: Potřebuju vnitřní řád. Když ho ztratím, přichází inferno

Herec Petr Uhlík: Potřebuju vnitřní řád. Když ho ztratím, přichází inferno

26. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Máme hosty: Králíky brzdí úbytek obyvatel. Pomůže jim Sněžník z Dolní Moravy

Máme hosty: Králíky brzdí úbytek obyvatel. Pomůže jim Sněžník z Dolní Moravy

26. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Best of Host rádia Bonton

Best of Host rádia Bonton

26. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Je mnoho důvodů, proč se vydat do Dolní Lomné

Křížem krajem: Je mnoho důvodů, proč se vydat do Dolní Lomné

26. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Na kafíčko s Maryšou

Na kafíčko s Maryšou

26. 2. 2025

55 min

Obrázek epizody #41 Jak založit nadaci či nadační fond

#41 Jak založit nadaci či nadační fond

26. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody The Dead Minister Who Lived

The Dead Minister Who Lived

26. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Martin Kremer: Viděl jsem gorily horské zblízka, plaval jsem s kosatkami.

Martin Kremer: Viděl jsem gorily horské zblízka, plaval jsem s kosatkami.

26. 2. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Michael Kocáb: Odsun Sovětů? V Kremlu na mě řvali jako na psa. S koncem okupace se nechtěli smířit

Jak to vidí...: Michael Kocáb: Odsun Sovětů? V Kremlu na mě řvali jako na psa. S koncem okupace se nechtěli smířit

26. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: „Někteří lidé nevěří, že jamajský bob zvítězí.“ Kokosy na sněhu pobavily mnoho sportovních fanoušků

Seriál Radiožurnálu Sport: „Někteří lidé nevěří, že jamajský bob zvítězí.“ Kokosy na sněhu pobavily mnoho sportovních fanoušků

26. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Hana Třeštíková prozradila detaily o umělém početí s kamarádem: Máme se moc rádi, ale nejsme milenci

Hana Třeštíková prozradila detaily o umělém početí s kamarádem: Máme se moc rádi, ale nejsme milenci

26. 2. 2025

48 min

Obrázek epizody NESPOKOJENOST | Jak prožít hlubší spojení a osvobodit se od očekávání #47

NESPOKOJENOST | Jak prožít hlubší spojení a osvobodit se od očekávání #47

26. 2. 2025

16 min

Obrázek epizody Jiří Březina starší: Jak se domluvit s papouškem

Jiří Březina starší: Jak se domluvit s papouškem

26. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Televize

Televize

26. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Ředitelka Smetanovských dní Lenka Kavalová představuje program aktuálního ročníku festivalu

Ředitelka Smetanovských dní Lenka Kavalová představuje program aktuálního ročníku festivalu

26. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Pavla Melková: Celistvost prostředí

Pavla Melková: Celistvost prostředí

26. 2. 2025

4 min