Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 94: GIRLS TALK

94: GIRLS TALK

4. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody #58 - Pride, duha, LGBTQ+ „Jsme součástí gay komunity?“

#58 - Pride, duha, LGBTQ+ „Jsme součástí gay komunity?“

4. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Petr Tlapák: Amazonie mě uzdravila, nastal čas splatit dluh

Petr Tlapák: Amazonie mě uzdravila, nastal čas splatit dluh

4. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Petr Tlapák: Amazonie mě uzdravila, nastal čas splatit dluh

Petr Tlapák: Amazonie mě uzdravila, nastal čas splatit dluh

4. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody How to handle grief at work and beyond | Meredith Wilson Parfet

How to handle grief at work and beyond | Meredith Wilson Parfet

4. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Lukáš a Matěj: Není anarchie, jako anarchie. 💛Hovory o anarchii 01💛

Lukáš a Matěj: Není anarchie, jako anarchie. 💛Hovory o anarchii 01💛

4. 3. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Vědkyně z Miss Monika Kubísková (26) nikdy neměla v posteli muže: Sex na jednu noc? Ani nápad!

Vědkyně z Miss Monika Kubísková (26) nikdy neměla v posteli muže: Sex na jednu noc? Ani nápad!

4. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Vědkyně z Miss Monika Kubísková (26) nikdy neměla v posteli muže: Sex na jednu noc? Ani nápad!

Vědkyně z Miss Monika Kubísková (26) nikdy neměla v posteli muže: Sex na jednu noc? Ani nápad!

4. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Klimatolog: Vlny veder na podzim a na jaře? To se může stát

Interview Plus: Klimatolog: Vlny veder na podzim a na jaře? To se může stát

4. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Nejdřív barva, pak už si ruka jezdí po obraze. Malé světy Zdenky Schovánkové ve smržovském Zámečku

Nejdřív barva, pak už si ruka jezdí po obraze. Malé světy Zdenky Schovánkové ve smržovském Zámečku

4. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Mají lidé s mentálním znevýhodněním právo rozhodovat o svém životě? S organizací Rytmus o občanském životě lidí s postižením.

Mají lidé s mentálním znevýhodněním právo rozhodovat o svém životě? S organizací Rytmus o občanském životě lidí s postižením.

4. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Rozhovor s Danielem Krejcarem, klinickým psychologem a psychoterapeutem

Rozhovor s Danielem Krejcarem, klinickým psychologem a psychoterapeutem

4. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Komunitní porodní asistentka Marie Piekar | Rodinná porodnice Karviná-Ráj

Komunitní porodní asistentka Marie Piekar | Rodinná porodnice Karviná-Ráj

4. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Naplno s Věrou Hotařovou: Tancuji, zpívám a gajduji ze srdce, říká Jan Mička. Folklorem žije naplno i v 76 letech

Naplno s Věrou Hotařovou: Tancuji, zpívám a gajduji ze srdce, říká Jan Mička. Folklorem žije naplno i v 76 letech

4. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 05. 03. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 05. 03. 2025

4. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody ep09: Eliška o kurzu angličtiny v Brightonu: Tenhle zážitek předčil mé očekávání

ep09: Eliška o kurzu angličtiny v Brightonu: Tenhle zážitek předčil mé očekávání

4. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Alex a host: Díky Aspergerovu syndromu jsem si muzikantskou cestu vydřel, říká František Nedvěd

Alex a host: Díky Aspergerovu syndromu jsem si muzikantskou cestu vydřel, říká František Nedvěd

4. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Na dobře načasovaném jarním řezu závisí budoucí úroda ovoce. Důležité je nebát se střihnout

Hobby magazín: Na dobře načasovaném jarním řezu závisí budoucí úroda ovoce. Důležité je nebát se střihnout

4. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Díky Aspergerovu syndromu jsem si muzikantskou cestu vydřel, říká František Nedvěd

Díky Aspergerovu syndromu jsem si muzikantskou cestu vydřel, říká František Nedvěd

4. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Centrum Prointepo v Hradci Králové už 30 let zajišťuje komplexní péči zdravotně postiženým dětem

Host ve studiu: Centrum Prointepo v Hradci Králové už 30 let zajišťuje komplexní péči zdravotně postiženým dětem

4. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Bez oceli nevyrobíme ani tank, kritizuje průmysl plány Unie

Pro a proti: Bez oceli nevyrobíme ani tank, kritizuje průmysl plány Unie

4. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hromadit věci pro pocit bezpečí vede k osamocení. O vyklízení s klienty mluvíme, popisuje stěhovák

Host Lucie Výborné: Hromadit věci pro pocit bezpečí vede k osamocení. O vyklízení s klienty mluvíme, popisuje stěhovák

4. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hromadit věci pro pocit bezpečí vede k osamocení. O vyklízení s klienty mluvíme, popisuje stěhovák

Host Lucie Výborné: Hromadit věci pro pocit bezpečí vede k osamocení. O vyklízení s klienty mluvíme, popisuje stěhovák

4. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Hromadit věci pro pocit bezpečí vede k osamocení. O vyklízení s klienty mluvíme, popisuje stěhovák

Hromadit věci pro pocit bezpečí vede k osamocení. O vyklízení s klienty mluvíme, popisuje stěhovák

4. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Topolánek: Pro Zelenského bude složité omluvit se Trumpovi

Osobnost Plus: Topolánek: Pro Zelenského bude složité omluvit se Trumpovi

4. 3. 2025

26 min