Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Padni komu padni 21: Klausova názorová gymnastika, pražská bída SPOLU a autokracie u Motoristů - podcast

Padni komu padni 21: Klausova názorová gymnastika, pražská bída SPOLU a autokracie u Motoristů - podcast

10. 3. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Nejhorší bylo, když se někomu z okolí otěhotnět podařilo. Krásná misska popsala náročné období marné snahy o miminko

Nejhorší bylo, když se někomu z okolí otěhotnět podařilo. Krásná misska popsala náročné období marné snahy o miminko

10. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Nejhorší bylo, když se někomu z okolí otěhotnět podařilo. Krásná misska popsala náročné období marné snahy o miminko

Nejhorší bylo, když se někomu z okolí otěhotnět podařilo. Krásná misska popsala náročné období marné snahy o miminko

10. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Akcent: Vlny na Českých lvech nepřeválcovaly další filmy. Za to jsem rád, říká publicista

Akcent: Vlny na Českých lvech nepřeválcovaly další filmy. Za to jsem rád, říká publicista

10. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody #403 — Sanity Check on Trump 2.0

#403 — Sanity Check on Trump 2.0

10. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody A guide to self-love for skeptics | Dan Harris

A guide to self-love for skeptics | Dan Harris

10. 3. 2025

58 min

Obrázek epizody Ta druhá: Film o životě skleněných dětí. Marie-Magdalena Kochová

Ta druhá: Film o životě skleněných dětí. Marie-Magdalena Kochová

10. 3. 2025

58 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Může za to vlastně teta, že Aleš Nitra čichl ke kytaře a začal se věnovat hudbě.

Odpolední interview: Může za to vlastně teta, že Aleš Nitra čichl ke kytaře a začal se věnovat hudbě.

10. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Utopeni Vínem 2. díl: Šumivá vína - historie

Utopeni Vínem 2. díl: Šumivá vína - historie

10. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Jak je na tom autoprůmysl? Opravdu si přeje konec aut na benzín? - #fackazprava s Petrem Tulisem

Jak je na tom autoprůmysl? Opravdu si přeje konec aut na benzín? - #fackazprava s Petrem Tulisem

10. 3. 2025

1 hod 54 min

Obrázek epizody Interview Plus: Expert Scherf: Cílem ruské války je rozbít jednotu Západu,

Interview Plus: Expert Scherf: Cílem ruské války je rozbít jednotu Západu,

10. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Slejvák: Slováci umí, Star House čumí. České reality shows těm jejich nesahají ani po kotníky

Slejvák: Slováci umí, Star House čumí. České reality shows těm jejich nesahají ani po kotníky

10. 3. 2025

58 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Sýček nenosí smůlu ani smrt, má jen strašidelný hlas

Klub Rádia Junior: Sýček nenosí smůlu ani smrt, má jen strašidelný hlas

10. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Momenty: Nikdy jsem příliš nerozlišoval mezi prací pro film nebo televizi, říká Karel Smyczek

Momenty: Nikdy jsem příliš nerozlišoval mezi prací pro film nebo televizi, říká Karel Smyczek

10. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Momenty: Nikdy jsem příliš nerozlišoval mezi prací pro film nebo televizi, říká Karel Smyczek

Momenty: Nikdy jsem příliš nerozlišoval mezi prací pro film nebo televizi, říká Karel Smyczek

10. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Školní šikana. Pro řešení je důležitý otevřený vztah, důvěra a komunikace dítěte s rodiči i učitelem

Radioporadna: Školní šikana. Pro řešení je důležitý otevřený vztah, důvěra a komunikace dítěte s rodiči i učitelem

10. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Vlna: Interrupce jsou mylně spojované s nezodpovědností, říká autorská dvojice série Přerušení

Vlna: Interrupce jsou mylně spojované s nezodpovědností, říká autorská dvojice série Přerušení

10. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Vlna: Interrupce jsou mylně spojované s nezodpovědností, říká autorská dvojice série Přerušení

Vlna: Interrupce jsou mylně spojované s nezodpovědností, říká autorská dvojice série Přerušení

10. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Kvůli herectví jsem byl chvíli černá ovce rodiny, říká Zdeněk Žák

Alex a host: Kvůli herectví jsem byl chvíli černá ovce rodiny, říká Zdeněk Žák

10. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Kvůli herectví jsem byl chvíli černá ovce rodiny, říká Zdeněk Žák

Kvůli herectví jsem byl chvíli černá ovce rodiny, říká Zdeněk Žák

10. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Němec: Trump posílil Rusko, je to strategická chyba století

Osobnost Plus: Němec: Trump posílil Rusko, je to strategická chyba století

10. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Nerudová chválí plán pro automobilky. Krutílek: Nestačí to

Pro a proti: Nerudová chválí plán pro automobilky. Krutílek: Nestačí to

10. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Starlink. Volby v Rumunsku. Čistírna vod v Ostravě. Týden mozku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Starlink. Volby v Rumunsku. Čistírna vod v Ostravě. Týden mozku

10. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Antivirus: Sledovací aplikace? Možná ji máte, ani o tom nevíte, varuje Antivirus. Jak si zkontrolovat mobil?

Antivirus: Sledovací aplikace? Možná ji máte, ani o tom nevíte, varuje Antivirus. Jak si zkontrolovat mobil?

10. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od biologického kroužku v Chrudimi až po Fulbrightovo stipendium na univerzitě v Kalifornii v USA

Host ve studiu: Od biologického kroužku v Chrudimi až po Fulbrightovo stipendium na univerzitě v Kalifornii v USA

10. 3. 2025

10 min