Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Privatizace se nepovedla a omylů bylo v 90. letech mnoho, tvrdí ekonom a psycholog Jan Urban

Privatizace se nepovedla a omylů bylo v 90. letech mnoho, tvrdí ekonom a psycholog Jan Urban

17. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Bruselští Brežněvové a fialový Novotný lapou po dechu. Kola dějin se pohnula. Lipánek se osypává | Petr Hájek

Bruselští Brežněvové a fialový Novotný lapou po dechu. Kola dějin se pohnula. Lipánek se osypává | Petr Hájek

17. 3. 2025

56 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Případ šikany skončil tragicky. Film Brácha se snaží, aby se to už neopakovalo

Klub Rádia Junior: Případ šikany skončil tragicky. Film Brácha se snaží, aby se to už neopakovalo

17. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Muži a Bůh… Proč Bůh neslyší vaše modlitby a přání? Protože už vám všechno dal...

Muži a Bůh… Proč Bůh neslyší vaše modlitby a přání? Protože už vám všechno dal...

17. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Voda – poklad, o který musíme pečovat

Co vás zajímá: Voda – poklad, o který musíme pečovat

17. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Padni komu padni 22: Babiš chce obrat naše lidi a koupit rakety. Tak kdo je tady parchant? - podcast

Padni komu padni 22: Babiš chce obrat naše lidi a koupit rakety. Tak kdo je tady parchant? - podcast

17. 3. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vědec: Příroda doposud absorbovala polovinu našich emisí. Její pomoc slábne

Dvacet minut Radiožurnálu: Vědec: Příroda doposud absorbovala polovinu našich emisí. Její pomoc slábne

17. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: Kulturu nezastavíš! Covid umožnil dostat umění k lidem. Boj to bude vždycky, říká režisér

Akcent: Kulturu nezastavíš! Covid umožnil dostat umění k lidem. Boj to bude vždycky, říká režisér

17. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Nešťastie nechodí po horách

Nešťastie nechodí po horách

17. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody How to see the future coming — and prepare for it | Jane McGonigal

How to see the future coming — and prepare for it | Jane McGonigal

17. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Co musí umět vojenský pes? Zjišťovali jsme v jejich výcvikovém centru v Chotyni

Co musí umět vojenský pes? Zjišťovali jsme v jejich výcvikovém centru v Chotyni

17. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Speciál: JAK SE TVOŘÍ V TANDEMU? SKUTR, ERBES & JEDINÁK

Speciál: JAK SE TVOŘÍ V TANDEMU? SKUTR, ERBES & JEDINÁK

17. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 102, o Hanoji

Taste of Prague Podcast, Ep. 102, o Hanoji

17. 3. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Momenty: Fero Fenič: V české kinematografii mi chybí tahouni, jakými byli Chytilová nebo Menzel

Momenty: Fero Fenič: V české kinematografii mi chybí tahouni, jakými byli Chytilová nebo Menzel

17. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Momenty: Fero Fenič: V české kinematografii mi chybí tahouni, jakými byli Chytilová nebo Menzel

Momenty: Fero Fenič: V české kinematografii mi chybí tahouni, jakými byli Chytilová nebo Menzel

17. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Jsem ráda, že jsem zažila i dobu osmdesátek. Vydání elpíčka trvalo rok, vypráví Heidi Janků

Jsem ráda, že jsem zažila i dobu osmdesátek. Vydání elpíčka trvalo rok, vypráví Heidi Janků

17. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Jarní setkání Klubu českých turistů v Lokti oslaví čtvrt století tradice

Co vás zajímá: Jarní setkání Klubu českých turistů v Lokti oslaví čtvrt století tradice

17. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Vlna: Kdyby nevyšlo herectví, vstoupil bych do armády, říká Filip František Červenka

Vlna: Kdyby nevyšlo herectví, vstoupil bych do armády, říká Filip František Červenka

17. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jilemnice - historická zastavení. Město má pozoruhodně bohaté dějiny, říká autor knihy Jan Luštinec

Host ve studiu: Jilemnice - historická zastavení. Město má pozoruhodně bohaté dějiny, říká autor knihy Jan Luštinec

17. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hovor Putin–Trump. Rádio Svobodná Evropa. Výpadek ETCS. Divadlo Petra Bezruče

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hovor Putin–Trump. Rádio Svobodná Evropa. Výpadek ETCS. Divadlo Petra Bezruče

17. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Casablanca: Příroda pomáhá. Potřebuju ale dva záložní plány. Anežka Gruberová o cestování s psychickými nemocemi

Casablanca: Příroda pomáhá. Potřebuju ale dva záložní plány. Anežka Gruberová o cestování s psychickými nemocemi

17. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Casablanca: Příroda pomáhá. Potřebuju ale dva záložní plány. Anežka Gruberová o cestování s psychickými nemocemi

Casablanca: Příroda pomáhá. Potřebuju ale dva záložní plány. Anežka Gruberová o cestování s psychickými nemocemi

17. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Příroda pomáhá. Potřebuju ale dva záložní plány. Anežka Gruberová o cestování s psychickými nemocemi

Příroda pomáhá. Potřebuju ale dva záložní plány. Anežka Gruberová o cestování s psychickými nemocemi

17. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Karel Leskovec: Naučit se Braillské písmo je náročné i pro mnoho nevidomých

Karel Leskovec: Naučit se Braillské písmo je náročné i pro mnoho nevidomých

17. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ředitel Barrandov Studia Petr Tichý: Dívám se za hranice. Z české kinematografie bychom nepřežili

Blízká setkání: Ředitel Barrandov Studia Petr Tichý: Dívám se za hranice. Z české kinematografie bychom nepřežili

17. 3. 2025

32 min