Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hejtman Jan Grolich - Je politika slučitelná s rodinou? - Díl 68.

Hejtman Jan Grolich - Je politika slučitelná s rodinou? - Díl 68.

19. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody An ethicist's guide to living a good life | Ira Bedzow

An ethicist's guide to living a good life | Ira Bedzow

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Připomeňte si s námi osobnost hudebního skladatele a dirigenta Pavla Staňka

Odpolední interview: Připomeňte si s námi osobnost hudebního skladatele a dirigenta Pavla Staňka

19. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Aleš Steklík, kapitán nejlepších rybníkových hokejistů na světě: Pro kluky z vesnice je to úspěch

Host ve studiu: Aleš Steklík, kapitán nejlepších rybníkových hokejistů na světě: Pro kluky z vesnice je to úspěch

19. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Houpačky: Olivka má v pěti letech potřetí rakovinu. Nejhorší je, že nevím, kolik máme času, říká její máma

Houpačky: Olivka má v pěti letech potřetí rakovinu. Nejhorší je, že nevím, kolik máme času, říká její máma

19. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Houpačky: Olivka má v pěti letech potřetí rakovinu. Nejhorší je, že nevím, kolik máme času, říká její máma

Houpačky: Olivka má v pěti letech potřetí rakovinu. Nejhorší je, že nevím, kolik máme času, říká její máma

19. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Děti z chudšího zázemí neznají své možnosti. Střední školu raději vybírají na jistotu, říká sociolog

Život k nezaplacení: Děti z chudšího zázemí neznají své možnosti. Střední školu raději vybírají na jistotu, říká sociolog

19. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Děti z chudšího zázemí neznají své možnosti. Střední školu raději vybírají na jistotu, říká sociolog

Život k nezaplacení: Děti z chudšího zázemí neznají své možnosti. Střední školu raději vybírají na jistotu, říká sociolog

19. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Alex a host: Mým cílem není vytvořit zahradu roku, ale zahradu podle představ majitele, říká Dana Makrlíková

Alex a host: Mým cílem není vytvořit zahradu roku, ale zahradu podle představ majitele, říká Dana Makrlíková

19. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Mým cílem není vytvořit zahradu roku, ale zahradu podle představ majitele, říká Dana Makrlíková

Mým cílem není vytvořit zahradu roku, ale zahradu podle představ majitele, říká Dana Makrlíková

19. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Osm let natáčel Putinova příznivce. „Jako když vám zombie ukradne mozek,“ říká dokumentarista Remunda

Osm let natáčel Putinova příznivce. „Jako když vám zombie ukradne mozek,“ říká dokumentarista Remunda

19. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Reakce na přednášku Romana Jocha o konzervatismu a progresivismu

Reakce na přednášku Romana Jocha o konzervatismu a progresivismu

19. 3. 2025

1 hod 39 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

Host Lucie Výborné: „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

Host Lucie Výborné: „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

„Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Barbara Göttling - Dělej věci, které živí tvou duši a budeš šťastný | BeyondHorizons #10

Barbara Göttling - Dělej věci, které živí tvou duši a budeš šťastný | BeyondHorizons #10

19. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Na návštěvě v rekvizitárně

Na pohovce Jožky Kubáníka: Na návštěvě v rekvizitárně

19. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Před měsícem jsme oslavili stovku

S Arenbergerem nejen o medicíně: Před měsícem jsme oslavili stovku

19. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Amerika předvedla sérii ostud. Trump se nemístně chlubí i svými neúspěchy, hodnotí investor

Osobnost Plus: Amerika předvedla sérii ostud. Trump se nemístně chlubí i svými neúspěchy, hodnotí investor

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Pomáhat je správné. Doma i ve světě, říká ředitel humanitární organizace ADRA

Pomáhat je správné. Doma i ve světě, říká ředitel humanitární organizace ADRA

19. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Zákon o vojácích. Návrat astronautů lodi Starliner

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Zákon o vojácích. Návrat astronautů lodi Starliner

19. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Refluxní chorobě jícnu se říká neúplné zvracení. Jaké jsou příznaky, léčba i prevence onemocnění?

Radioporadna: Refluxní chorobě jícnu se říká neúplné zvracení. Jaké jsou příznaky, léčba i prevence onemocnění?

19. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nemám rád úvodní okecávání. Chci jít rovnou k věci

Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nemám rád úvodní okecávání. Chci jít rovnou k věci

19. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nemám rád úvodní okecávání. Chci jít rovnou k věci

Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nemám rád úvodní okecávání. Chci jít rovnou k věci

19. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Moderátor Čestmír Strakatý: Nemám rád úvodní okecávání. Chci jít rovnou k věci

Moderátor Čestmír Strakatý: Nemám rád úvodní okecávání. Chci jít rovnou k věci

19. 3. 2025

30 min