Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šatníky: Silonky a revoluce. S umělkyní Zuzanou Svatik o rebelství a módě

Šatníky: Silonky a revoluce. S umělkyní Zuzanou Svatik o rebelství a módě

26. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Šatníky: Silonky a revoluce. S umělkyní Zuzanou Svatik o rebelství a módě

Šatníky: Silonky a revoluce. S umělkyní Zuzanou Svatik o rebelství a módě

26. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Proti hrubej sile sa dá ísť aj nenásilne. Má Sviečková manifestácia čo povedať aj po 37 rokoch?

Proti hrubej sile sa dá ísť aj nenásilne. Má Sviečková manifestácia čo povedať aj po 37 rokoch?

26. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Na place: Koller: Top sportovní základ mi dala vesnice. Výletem na zápas NHL s Pastrňákem jsem si splnil sen

Na place: Koller: Top sportovní základ mi dala vesnice. Výletem na zápas NHL s Pastrňákem jsem si splnil sen

26. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Aerobic dělalo hrozně moc lidí, tak jsem se pustila do street dance, vzpomíná Petra Nováková

Aerobic dělalo hrozně moc lidí, tak jsem se pustila do street dance, vzpomíná Petra Nováková

26. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Daniela Magálová si splnila svůj dětský sen, zpívat v Moravance

Dobré dopoledne: Daniela Magálová si splnila svůj dětský sen, zpívat v Moravance

26. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Portréty: Devadesátky BONUS: Novinář Nováček vzpomíná na politiku let 1990 až 1992

Portréty: Devadesátky BONUS: Novinář Nováček vzpomíná na politiku let 1990 až 1992

26. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody Hiking podcast: Stretnúť medveďa v lese? Väčší strach mám z podivínov, hovorí ultra bežkyňa Eva Mareková

Hiking podcast: Stretnúť medveďa v lese? Väčší strach mám z podivínov, hovorí ultra bežkyňa Eva Mareková

26. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Tolik turistů, že se to nedá vydržet. Reportáž o životě na Broumovsku v českém pohraničí

Tolik turistů, že se to nedá vydržet. Reportáž o životě na Broumovsku v českém pohraničí

26. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 26. 03. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 26. 03. 2025

26. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Syndrom karpálního tunelu se projevuje bolestí i sníženou pohyblivostí

Doktorská rada: Syndrom karpálního tunelu se projevuje bolestí i sníženou pohyblivostí

26. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Milena Valušková: Tehdy jsem si neuvědomovala, že budou mít moje fotografie hodnotu zaniklého času

Větrník - Host ve studiu: Milena Valušková: Tehdy jsem si neuvědomovala, že budou mít moje fotografie hodnotu zaniklého času

26. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jan Gemrot: Chci, aby moje malba byla proměnlivá, o obraz svádím boj

Vizitka: Malíř Jan Gemrot: Chci, aby moje malba byla proměnlivá, o obraz svádím boj

26. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jan Gemrot: Chci, aby moje malba byla proměnlivá, o obraz svádím boj

Vizitka: Malíř Jan Gemrot: Chci, aby moje malba byla proměnlivá, o obraz svádím boj

26. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Malíř Jan Gemrot: Chci, aby moje malba byla proměnlivá, o obraz svádím boj

Malíř Jan Gemrot: Chci, aby moje malba byla proměnlivá, o obraz svádím boj

26. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Short Stuff: Poutine: Canada's Pride

Short Stuff: Poutine: Canada's Pride

26. 3. 2025

13 min

Obrázek epizody Konzervatismus nejen v ČR - I. díl

Konzervatismus nejen v ČR - I. díl

26. 3. 2025

56 min

Obrázek epizody #462 – Ezra Klein and Derek Thompson: Politics, Trump, AOC, Elon & DOGE

#462 – Ezra Klein and Derek Thompson: Politics, Trump, AOC, Elon & DOGE

26. 3. 2025

3 hod 21 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Slovenská sci-fi předběhla dobu. Dílo o vesmírné plavbě na Měsíc psal syn faráře 10 let před Vernem

Zápisník zahraničních zpravodajů: Slovenská sci-fi předběhla dobu. Dílo o vesmírné plavbě na Měsíc psal syn faráře 10 let před Vernem

26. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Slovenská sci-fi předběhla dobu. Dílo o vesmírné plavbě na Měsíc psal syn faráře 10 let před Vernem

Slovenská sci-fi předběhla dobu. Dílo o vesmírné plavbě na Měsíc psal syn faráře 10 let před Vernem

26. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Václavovická Lunčiska. Je to kus krajiny, který pohladí po duši

Křížem krajem: Václavovická Lunčiska. Je to kus krajiny, který pohladí po duši

26. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: Po setkání Trump-Zelenskyj svět zažil šok. Mnichov a 30. léta ale znovu nežijeme

Jak to vidí...: Historik Stehlík: Po setkání Trump-Zelenskyj svět zažil šok. Mnichov a 30. léta ale znovu nežijeme

26. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hradecké minuty! Historička Pavla Koritenská vás postupně provede prvorepublikovým Hradcem Králové

Host ve studiu: Hradecké minuty! Historička Pavla Koritenská vás postupně provede prvorepublikovým Hradcem Králové

26. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody #43 Nadační kapitál

#43 Nadační kapitál

26. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubické hudební jaro: trubka na úvod, živel z východu uprostřed, varhany s hobojem na závěr

Máme hosty: Pardubické hudební jaro: trubka na úvod, živel z východu uprostřed, varhany s hobojem na závěr

26. 3. 2025

9 min