Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lékárna: Skolióza. Jak se projevuje a léčí

Lékárna: Skolióza. Jak se projevuje a léčí

27. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Pavelka: Pozici ve Spartě jsem vždy respektoval. V B-týmu se cítím dobře a láká mě manažerská role

Desítka Pavla Horvátha: Pavelka: Pozici ve Spartě jsem vždy respektoval. V B-týmu se cítím dobře a láká mě manažerská role

27. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Apatyka: Srdce, únavnost, ale i kostra, trávení nebo oči – propojení štítné žlázy s celým tělem

Apatyka: Srdce, únavnost, ale i kostra, trávení nebo oči – propojení štítné žlázy s celým tělem

27. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebnice Veronika Boráková: Mým snem je živit se svojí hudbou, naplňuje mě pestrobarevnost

Vizitka: Hudebnice Veronika Boráková: Mým snem je živit se svojí hudbou, naplňuje mě pestrobarevnost

27. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Hudebnice Veronika Boráková: Mým snem je živit se svojí hudbou, naplňuje mě pestrobarevnost

Hudebnice Veronika Boráková: Mým snem je živit se svojí hudbou, naplňuje mě pestrobarevnost

27. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody The Assassination of Martin Luther King, Jr. Part II

The Assassination of Martin Luther King, Jr. Part II

27. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Lašské muzeum představuje sportovce Danu a Emila Zátopkovy doslova ze všech stran a úhlů

Křížem krajem: Lašské muzeum představuje sportovce Danu a Emila Zátopkovy doslova ze všech stran a úhlů

27. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody S Jarmilou a Petrem Netočnými o jejich pracovním pobytu v Libyi v polovině 80. let

S Jarmilou a Petrem Netočnými o jejich pracovním pobytu v Libyi v polovině 80. let

27. 3. 2025

59 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Kreativita, nadšení a kvalita. Rodinná firma Sýrožrouti sklízí úspěchy

Středočeské příběhy: Kreativita, nadšení a kvalita. Rodinná firma Sýrožrouti sklízí úspěchy

27. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Hitlerův supervlak se nemohl nikdy odlepit z místa, říká historik. Koleje měly vést i přes Prahu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Hitlerův supervlak se nemohl nikdy odlepit z místa, říká historik. Koleje měly vést i přes Prahu

27. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kolem Pardubic vznikla Komunita pro komunitu. Možná do ní patříte i vy

Máme hosty: Kolem Pardubic vznikla Komunita pro komunitu. Možná do ní patříte i vy

27. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Mileniálové #20 - Radši rodit než dřít v kanclu

Mileniálové #20 - Radši rodit než dřít v kanclu

27. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Spíše než stíhačky řešme širší bezpečnost. Léky, technologie i civilní obranu

Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Spíše než stíhačky řešme širší bezpečnost. Léky, technologie i civilní obranu

27. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Vyčarovať z ruiny pýchu Slovenska? DÁSATO s Martinom Macharíkom

Vyčarovať z ruiny pýchu Slovenska? DÁSATO s Martinom Macharíkom

27. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Čistý hasič, zdravý hasič 🫧🧽

Čistý hasič, zdravý hasič 🫧🧽

27. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Nestavějte kolem sebe barikády aneb co jsou to pružné hranice

Nestavějte kolem sebe barikády aneb co jsou to pružné hranice

27. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody #38 – Je nábytek z recyklovaného plastu umění, ekologie nebo byznys?

#38 – Je nábytek z recyklovaného plastu umění, ekologie nebo byznys?

27. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Hitlerův supervlak se nemohl nikdy odlepit z místa, říká historik. Koleje měly vést i přes Prahu

Hitlerův supervlak se nemohl nikdy odlepit z místa, říká historik. Koleje měly vést i přes Prahu

27. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Universe #36: Rudy Linka - Každý Čech by měl na dva roky emigrovat

Universe #36: Rudy Linka - Každý Čech by měl na dva roky emigrovat

27. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody #14 Totální otevřenost s Lucií: O překonání strachu o nedonošené dítě, vlastním byznyse i cestování na kraj světa

#14 Totální otevřenost s Lucií: O překonání strachu o nedonošené dítě, vlastním byznyse i cestování na kraj světa

27. 3. 2025

58 min

Obrázek epizody Pavel Kroneisl: Rybaření z kuchyně

Pavel Kroneisl: Rybaření z kuchyně

27. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Mýtus nebo realita? Velikonoční příběh pod lupou (1/2)

Mýtus nebo realita? Velikonoční příběh pod lupou (1/2)

27. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Menopause Expert: Belly Fat Grows During Menopause! Your Estrogen Levels Are Controlling You & This Hormone Is Quietly Killing Your Sex Life!

Menopause Expert: Belly Fat Grows During Menopause! Your Estrogen Levels Are Controlling You & This Hormone Is Quietly Killing Your Sex Life!

27. 3. 2025

1 hod 58 min

Obrázek epizody Jan Vojtko - Proč si lidé nerozumí

Jan Vojtko - Proč si lidé nerozumí

27. 3. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Hippokrates

Hippokrates

27. 3. 2025

1 min