Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: SPECIÁL: Megaúspěch Andreje Babiše

Český rozhlas - Rozhovory

Vinohradská 12: SPECIÁL: Megaúspěch Andreje Babiše

4. 10. 2025

31 min

Obrázek epizody Babiš převálcoval vládní strany, Stačilo! je bez křesel. Jaké bude Česko po volbách?

Studio N

Babiš převálcoval vládní strany, Stačilo! je bez křesel. Jaké bude Česko po volbách?

4. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Šarm: Zámek Hrádek u Nechanic a odkaz hraběnky Anny z Harrachu: novorenesanční žena a skutečná matka rodu

Český rozhlas - Životní styl

Šarm: Zámek Hrádek u Nechanic a odkaz hraběnky Anny z Harrachu: novorenesanční žena a skutečná matka rodu

4. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Žárovky: Šestnáctiletý středoškolák miluje vesmír a pro vědu motivuje i vrstevníky. Žárovky s Janem Herzigem

Žárovky: Šestnáctiletý středoškolák miluje vesmír a pro vědu motivuje i vrstevníky. Žárovky s Janem Herzigem

4. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Místa v srdci Jiřího Ježka

Místa v srdci

Místa v srdci Jiřího Ježka

4. 10. 2025

6 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Rekuperace zajistí zdravější bydlení s nižšími náklady

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Rekuperace zajistí zdravější bydlení s nižšími náklady

4. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Rekuperace zajistí zdravější bydlení s nižšími náklady

Hobby magazín: Rekuperace zajistí zdravější bydlení s nižšími náklady

4. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Problémy s eDoklady u voleb. Reakce Hamásu na Trumpův plán. Zemřel Ivan Klíma

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Problémy s eDoklady u voleb. Reakce Hamásu na Trumpův plán. Zemřel Ivan Klíma

4. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Že bude na Designblok chodit 50 tisíc lidí, to jsem si představit neuměla, přiznává Jana Zielinski

Host Lenky Vahalové

Že bude na Designblok chodit 50 tisíc lidí, to jsem si představit neuměla, přiznává Jana Zielinski

4. 10. 2025

21 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Že bude na Designblok chodit 50 tisíc lidí, to jsem si představit neuměla, přiznává Jana Zielinski

Host Lenky Vahalové: Že bude na Designblok chodit 50 tisíc lidí, to jsem si představit neuměla, přiznává Jana Zielinski

4. 10. 2025

21 min

Obrázek epizody Když učíte kozu nebo lamu, je to skvělý základ pro práci se psem, říká trenér zvířat František Šusta

Středočeská setkání

Když učíte kozu nebo lamu, je to skvělý základ pro práci se psem, říká trenér zvířat František Šusta

4. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Když učíte kozu nebo lamu, je to skvělý základ pro práci se psem, říká trenér zvířat František Šusta

Středočeská setkání: Když učíte kozu nebo lamu, je to skvělý základ pro práci se psem, říká trenér zvířat František Šusta

4. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Ředitel Spectaculo Interesse: Shakespeare pro batolata a dinosauři? Za program dávám ruku do ohně

Host Radiožurnálu

Ředitel Spectaculo Interesse: Shakespeare pro batolata a dinosauři? Za program dávám ruku do ohně

4. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Osudy Ivana Klímy #1

Osudy

Osudy Ivana Klímy #1

4. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Ředitel Spectaculo Interesse: Shakespeare pro batolata a dinosauři? Za program dávám ruku do ohně

Host Radiožurnálu: Ředitel Spectaculo Interesse: Shakespeare pro batolata a dinosauři? Za program dávám ruku do ohně

4. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Osudy: Osudy Ivana Klímy #1

Český rozhlas - Osobnosti

Osudy: Osudy Ivana Klímy #1

4. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Mloci a jejich chov

Svět zvířat: Mloci a jejich chov

4. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Cyril Děckař: S digitálním teploměrem se to musí umět

Osobnost Plus: Cyril Děckař: S digitálním teploměrem se to musí umět

4. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Selects: How Mail Order Marriages Work

Stuff You Should Know

Selects: How Mail Order Marriages Work

4. 10. 2025

50 min

Obrázek epizody „Jako jeden z mála ze své generace jsem vydal alespoň pár knížek.“ Poslední rozhovor Ivana Klímy

Host do domu

„Jako jeden z mála ze své generace jsem vydal alespoň pár knížek.“ Poslední rozhovor Ivana Klímy

4. 10. 2025

36 min

Obrázek epizody Host do domu: „Jako jeden z mála ze své generace jsem vydal alespoň pár knížek.“ Poslední rozhovor Ivana Klímy

Host do domu: „Jako jeden z mála ze své generace jsem vydal alespoň pár knížek.“ Poslední rozhovor Ivana Klímy

4. 10. 2025

36 min

Obrázek epizody Martin M. Šimečka: Na Slovensku paralelná polis existuje, len o tom ešte sama nevie (ukážka z knihy Výnimočný stav)

Zvedavosť

Martin M. Šimečka: Na Slovensku paralelná polis existuje, len o tom ešte sama nevie (ukážka z knihy Výnimočný stav)

4. 10. 2025

9 min

Obrázek epizody Prof. Martina Koziar Vašáková. V profesním životě ji provází dech a dýchání

Stříbrný vítr

Prof. Martina Koziar Vašáková. V profesním životě ji provází dech a dýchání

4. 10. 2025

44 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Prof. Martina Koziar Vašáková. V profesním životě ji provází dech a dýchání

Český rozhlas - Osobnosti

Stříbrný vítr: Prof. Martina Koziar Vašáková. V profesním životě ji provází dech a dýchání

4. 10. 2025

44 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Prof. Martina Koziar Vašáková. V profesním životě ji provází dech a dýchání

Stříbrný vítr: Prof. Martina Koziar Vašáková. V profesním životě ji provází dech a dýchání

4. 10. 2025

44 min