Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Klest do 7 cm v průměru si můžete z lesa odnést. Větší průměr už znamená krádež

Hobby magazín speciál: Klest do 7 cm v průměru si můžete z lesa odnést. Větší průměr už znamená krádež

30. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Pomoc pro Asii. Úložiště jaderného odpadu. Změna času a dopravní nehody

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Pomoc pro Asii. Úložiště jaderného odpadu. Změna času a dopravní nehody

30. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Martin Sitta: Ve skalách je má duše spokojená. Mám tam klid, kamarády a lezení je třešnička na dortu

Až na dřeň: Martin Sitta: Ve skalách je má duše spokojená. Mám tam klid, kamarády a lezení je třešnička na dortu

30. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Martin Sitta: Ve skalách je má duše spokojená. Mám tam klid, kamarády a lezení je třešnička na dortu

Martin Sitta: Ve skalách je má duše spokojená. Mám tam klid, kamarády a lezení je třešnička na dortu

30. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Utopeni Vínem 4. díl: Šumivá vína světa

Utopeni Vínem 4. díl: Šumivá vína světa

30. 3. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody 2.6 - Se Sárou o výzvách rodičovství s dvojčaty a hledání rovnováhy ve vztahu i kariéře

2.6 - Se Sárou o výzvách rodičovství s dvojčaty a hledání rovnováhy ve vztahu i kariéře

30. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Denis Schmidt: Terenní sociální pracovník v Ústí nad Labem

Denis Schmidt: Terenní sociální pracovník v Ústí nad Labem

30. 3. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak na jarní únavu, očistu těla i úklid skříně? Prozradí vám Jiřinka s Alenkou

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak na jarní únavu, očistu těla i úklid skříně? Prozradí vám Jiřinka s Alenkou

30. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Druhý den po zákroku můžete do práce

Cesta k uzdravení: Druhý den po zákroku můžete do práce

30. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Přírodovědné lyceum, veterinářství, zemědělec - farmář nebo řezník - uzenář

Setkání u mikrofonu: Přírodovědné lyceum, veterinářství, zemědělec - farmář nebo řezník - uzenář

30. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Přírodovědné lyceum, veterinářství, zemědělec - farmář nebo řezník - uzenář

Přírodovědné lyceum, veterinářství, zemědělec - farmář nebo řezník - uzenář

30. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kvůli knize o stalkingu byla na Tinderu. „Vyděsilo mě, jak je to nebezpečné,“ přiznává spisovatelka

Host Radiožurnálu: Kvůli knize o stalkingu byla na Tinderu. „Vyděsilo mě, jak je to nebezpečné,“ přiznává spisovatelka

30. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Kvůli knize o stalkingu byla na Tinderu. „Vyděsilo mě, jak je to nebezpečné,“ přiznává spisovatelka

Kvůli knize o stalkingu byla na Tinderu. „Vyděsilo mě, jak je to nebezpečné,“ přiznává spisovatelka

30. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Načeva: Žádné básni jsem zhudebněním nikdy neublížila

Načeva: Žádné básni jsem zhudebněním nikdy neublížila

30. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Načeva: Žádné básni jsem zhudebněním nikdy neublížila

Načeva: Žádné básni jsem zhudebněním nikdy neublížila

30. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Vertikála: Začíná národní pouť do Říma

Vertikála: Začíná národní pouť do Říma

30. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Vertikála: Nejnebezpečnějším tvorem je člověk, ne zvíře, shodují se manželé Dungelovi

Vertikála: Nejnebezpečnějším tvorem je člověk, ne zvíře, shodují se manželé Dungelovi

30. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Senát - kýl bárky bouří zmítané

Senát - kýl bárky bouří zmítané

30. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak humorem přiblížit strážníky veřejnosti, prozradí Jakub Ghanem, mluvčí Městské policie Brno

Jak to vidí...: Jak humorem přiblížit strážníky veřejnosti, prozradí Jakub Ghanem, mluvčí Městské policie Brno

30. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: 100 let československé komuny Interhelpo v Biškeku: Doufali v lepší život a skončili na popravišti

Zápisník zahraničních zpravodajů: 100 let československé komuny Interhelpo v Biškeku: Doufali v lepší život a skončili na popravišti

30. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody 100 let československé komuny Interhelpo v Biškeku: Doufali v lepší život a skončili na popravišti

100 let československé komuny Interhelpo v Biškeku: Doufali v lepší život a skončili na popravišti

30. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Dopis

Dopis

30. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Vltavín: Vyšebrodský klášter ukrývá nejenom Závišův kříž, pohřbena je tu i Závišova hlava

Vltavín: Vyšebrodský klášter ukrývá nejenom Závišův kříž, pohřbena je tu i Závišova hlava

30. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Lidský mozek a svobodná vůle - neurovědec Vladimír Komárek

Lidský mozek a svobodná vůle - neurovědec Vladimír Komárek

30. 3. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Jak vypadá klasický den tanečníka? I to nám přiblížila šéfka baletu Šaldova divadla Marika Mikanová

Setkání u mikrofonu: Jak vypadá klasický den tanečníka? I to nám přiblížila šéfka baletu Šaldova divadla Marika Mikanová

30. 3. 2025

31 min