Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osobnost Plus: Slussareff: Kluci a holky? Jiný online svět, míň se přátelí

Osobnost Plus: Slussareff: Kluci a holky? Jiný online svět, míň se přátelí

3. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kterého papouška naučíme mluvit, za jak dlouho a co bude říkat?

Hobby magazín: Kterého papouška naučíme mluvit, za jak dlouho a co bude říkat?

3. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Rozkol Tesly a Edisona začal na penězích. Souboj proudů rozhodla Světová výstava, vypráví profesorka

Host Lucie Výborné: Rozkol Tesly a Edisona začal na penězích. Souboj proudů rozhodla Světová výstava, vypráví profesorka

3. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Rozkol Tesly a Edisona začal na penězích. Souboj proudů rozhodla Světová výstava, vypráví profesorka

Rozkol Tesly a Edisona začal na penězích. Souboj proudů rozhodla Světová výstava, vypráví profesorka

3. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Čím těžší závod, tím se cítím lépe. Stravování mám zmáknuté dokonale, říká ultramaratonec Vabroušek

Kilometry Jiřího Ježka: Čím těžší závod, tím se cítím lépe. Stravování mám zmáknuté dokonale, říká ultramaratonec Vabroušek

3. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Rusko je ztraceno samo v sobě, říká diplomat a prezidentův poradce Petr Kolář

Rusko je ztraceno samo v sobě, říká diplomat a prezidentův poradce Petr Kolář

3. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Americký prezident představil cla. Jak dolehnou na české firmy? Jak odpoví EU?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Americký prezident představil cla. Jak dolehnou na české firmy? Jak odpoví EU?

3. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Je to seriál na pokračování ze života Kláry Vytiskové, představuje zpěvačka svůj nový projekt Vega

Blízká setkání: Je to seriál na pokračování ze života Kláry Vytiskové, představuje zpěvačka svůj nový projekt Vega

3. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Je to seriál na pokračování ze života Kláry Vytiskové, představuje zpěvačka svůj nový projekt Vega

Je to seriál na pokračování ze života Kláry Vytiskové, představuje zpěvačka svůj nový projekt Vega

3. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Balanc: Spektrum: Když jsem přehlcená, bolí mě i dotek v MHD

Balanc: Spektrum: Když jsem přehlcená, bolí mě i dotek v MHD

3. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Ekonom: Trump řekne, že za americkou inflaci můžou ostatní

Řečí peněz: Ekonom: Trump řekne, že za americkou inflaci můžou ostatní

3. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nekupujte „auto v pytli“! Nejčastější chyby při koupi ojetého vozu a jak se jich vyvarovat? Poradíme

Radioporadna: Nekupujte „auto v pytli“! Nejčastější chyby při koupi ojetého vozu a jak se jich vyvarovat? Poradíme

3. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Radio Čas na cestách: Upoutávka

Radio Čas na cestách: Upoutávka

3. 4. 2025

44 sec

Obrázek epizody Vlna: Jak jsem se nestal gangsterem, vypráví režisér ze švédského přistěhovaleckého ghetta

Vlna: Jak jsem se nestal gangsterem, vypráví režisér ze švédského přistěhovaleckého ghetta

3. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Vlna: Jak jsem se nestal gangsterem, vypráví režisér ze švédského přistěhovaleckého ghetta

Vlna: Jak jsem se nestal gangsterem, vypráví režisér ze švédského přistěhovaleckého ghetta

3. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Smutnou událost přetavili v charitativní projekt Sport Hradec Cup. A pomohli už 130 postiženým dětem

Host ve studiu: Smutnou událost přetavili v charitativní projekt Sport Hradec Cup. A pomohli už 130 postiženým dětem

3. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Rok 2025: pravidla pro zahrádkáře z hlediska požární prevence

Host Dopoledního expresu: Rok 2025: pravidla pro zahrádkáře z hlediska požární prevence

3. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zmírnit projevy oční alergie? Uleví vám brýle a umělé slzy

Radioporadna: Jak zmírnit projevy oční alergie? Uleví vám brýle a umělé slzy

3. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zmírnit projevy oční alergie? Uleví vám brýle a umělé slzy

Radioporadna: Jak zmírnit projevy oční alergie? Uleví vám brýle a umělé slzy

3. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Výběr prvního kola pro dítě: Co doporučuje Martin Zeman

Dobré dopoledne: Výběr prvního kola pro dítě: Co doporučuje Martin Zeman

3. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Petr Chaloupka: Parta cyklistů v poušti je horší než fata morgána

Petr Chaloupka: Parta cyklistů v poušti je horší než fata morgána

3. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Coming out: Drama, slzy… a pak co?

Coming out: Drama, slzy… a pak co?

3. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Lékárna: Dieta při diabetu

Lékárna: Dieta při diabetu

3. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Lékárna: Dieta při diabetu

Lékárna: Dieta při diabetu

3. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Hrát proti Řepkovi nebylo příjemné. Nejvíc mě v kariéře ovlivnil trenér Trpišovský, říká Tecl

Desítka Pavla Horvátha: Hrát proti Řepkovi nebylo příjemné. Nejvíc mě v kariéře ovlivnil trenér Trpišovský, říká Tecl

3. 4. 2025

53 min