Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 205: Sety I The Finest Tomb

205: Sety I The Finest Tomb

4. 4. 2025

1 hod 33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odvetné clo Číny. Zákaz jmenovat stíhané osoby? Zájem o léčebné konopí

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odvetné clo Číny. Zákaz jmenovat stíhané osoby? Zájem o léčebné konopí

4. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Oceněné Bubenečské nádraží. Ten projekt byl unikátní a jsem na něj pyšný, říká radní Jan Lacina

K věci Štěpánky Duchkové: Oceněné Bubenečské nádraží. Ten projekt byl unikátní a jsem na něj pyšný, říká radní Jan Lacina

4. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Epizoda 4. Jsem sanitka uvězněna v lidském těle. Zpověď objektofila a schizofrenika Dominika

Epizoda 4. Jsem sanitka uvězněna v lidském těle. Zpověď objektofila a schizofrenika Dominika

4. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody The best way to lower Earth’s temperature — fast | Daniel Zavala-Araiza

The best way to lower Earth’s temperature — fast | Daniel Zavala-Araiza

4. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Hrady a zámky letos chystají „italské prázdniny“, vstupné zvyšovat nebudou

O čem se mluví pod Ještědem: Hrady a zámky letos chystají „italské prázdniny“, vstupné zvyšovat nebudou

4. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: František Plánička podle Františka Koláře

Úžasné životy: Úžasné životy: František Plánička podle Františka Koláře

4. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: František Plánička podle Františka Koláře

Úžasné životy: František Plánička podle Františka Koláře

4. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody #6 - ředitelka Sudetských hor: Marie Kárová

#6 - ředitelka Sudetských hor: Marie Kárová

4. 4. 2025

1 hod 33 min

Obrázek epizody Lucka z Ruže 3: Vôbec som nečakala, že ma Rasťo pošle domov (ROZHOVOR)

Lucka z Ruže 3: Vôbec som nečakala, že ma Rasťo pošle domov (ROZHOVOR)

4. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ovocnářů: Nervozita z mrznutí stromů teprve začíná. Problém je, že vykvétají o tři týdny dříve

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ovocnářů: Nervozita z mrznutí stromů teprve začíná. Problém je, že vykvétají o tři týdny dříve

4. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: film a koordinace intimity, jak na dobré repráky, pouliční umění, data o kultuře

Akcent: Výběr týdne: film a koordinace intimity, jak na dobré repráky, pouliční umění, data o kultuře

4. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Petr Bende: Doma hýčkám kytaru Petra Nováka

Na pohovce Jožky Kubáníka: Petr Bende: Doma hýčkám kytaru Petra Nováka

4. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Petr Bende: Doma hýčkám kytaru Petra Nováka

Na pohovce Jožky Kubáníka: Petr Bende: Doma hýčkám kytaru Petra Nováka

4. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Episode #226 - Albert Camus - The Rebel

Episode #226 - Albert Camus - The Rebel

4. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody „Ztrácíme ho!“ zaslechl jsem. Pak přišla krásná, barevná smrt. Viděl jsem dinosaury, Toma Cruise a Adama s Evou

„Ztrácíme ho!“ zaslechl jsem. Pak přišla krásná, barevná smrt. Viděl jsem dinosaury, Toma Cruise a Adama s Evou

4. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Killer Empathy

Killer Empathy

4. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Léky na hubnutí se musí brát pod dozorem lékařů, upozorňuje diabetoložka

O čem se mluví: Léky na hubnutí se musí brát pod dozorem lékařů, upozorňuje diabetoložka

4. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Léky na hubnutí se musí brát pod dozorem lékařů, upozorňuje diabetoložka

Léky na hubnutí se musí brát pod dozorem lékařů, upozorňuje diabetoložka

4. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hodáč: Evropa nemá nic, co by mohla Trumpovi nabídnout

Interview Plus: Hodáč: Evropa nemá nic, co by mohla Trumpovi nabídnout

4. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Linka 158. Jak rychle vám policisté pomohou, když vás třeba někdo oloupil?

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Linka 158. Jak rychle vám policisté pomohou, když vás třeba někdo oloupil?

4. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody Týden v redakci: Islandský protidrogový plán i režisérské dojmy z natáčení

Týden v redakci: Islandský protidrogový plán i režisérské dojmy z natáčení

4. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Minuty #04: Je Le Penová defraudantka, nebo oběť politického boje?

Minuty #04: Je Le Penová defraudantka, nebo oběť politického boje?

4. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Je vám cítit z úst? Udělejte si jednoduchý test. Za zápachem z pusy můžou stát i ketodiety

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Je vám cítit z úst? Udělejte si jednoduchý test. Za zápachem z pusy můžou stát i ketodiety

4. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Je vám cítit z úst? Udělejte si jednoduchý test. Za zápachem z pusy můžou stát i ketodiety

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Je vám cítit z úst? Udělejte si jednoduchý test. Za zápachem z pusy můžou stát i ketodiety

4. 4. 2025

28 min