Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Donald Trump: Venku rozkopává ekonomický řád, doma koncentruje moc

Donald Trump: Venku rozkopává ekonomický řád, doma koncentruje moc

10. 4. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Akcent: Gender v literatuře a dlouhé knihy, to se lidem líbí. I to vyzkoumali rozhlasoví dataři

Akcent: Gender v literatuře a dlouhé knihy, to se lidem líbí. I to vyzkoumali rozhlasoví dataři

10. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Album Labutě od yeezuz2020? Je to dospělej zářez na našem kontě, říká znojemsko-pražský rapper

Album Labutě od yeezuz2020? Je to dospělej zářez na našem kontě, říká znojemsko-pražský rapper

10. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody Vlna: Nejvíc se mě dotýkají případy mladých lidí. Říkat špatné zprávy se dá naučit, říká onkolog Palička

Vlna: Nejvíc se mě dotýkají případy mladých lidí. Říkat špatné zprávy se dá naučit, říká onkolog Palička

10. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 10.04.2025.

České slovo (Češka reč) - 10.04.2025.

10. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Rozhovor s Tomášem Zdechovským

Rozhovor s Tomášem Zdechovským

10. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody Balanc: Spektrum: Můj mozek se třikrát zamotá do sebe a už se nerozmotá. Jak lidé na spektru prožívají emoce

Balanc: Spektrum: Můj mozek se třikrát zamotá do sebe a už se nerozmotá. Jak lidé na spektru prožívají emoce

10. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Ešus 7/4/2025: Jirka a Hadriánův val

Ešus 7/4/2025: Jirka a Hadriánův val

10. 4. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody On Air: Album Labutě od yeezuz2020? Je to dospělej zářez na našem kontě, říká znojemsko-pražský rapper

On Air: Album Labutě od yeezuz2020? Je to dospělej zářez na našem kontě, říká znojemsko-pražský rapper

10. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody Vlna: Nejvíc se mě dotýkají případy mladých lidí. Říkat špatné zprávy se dá naučit, říká onkolog Palička

Vlna: Nejvíc se mě dotýkají případy mladých lidí. Říkat špatné zprávy se dá naučit, říká onkolog Palička

10. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Interview Plus: Reportér: Objeví se dron a jste mrtvý. Rusku oběti nevadí

Interview Plus: Reportér: Objeví se dron a jste mrtvý. Rusku oběti nevadí

10. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody #18 Jak efektivně trénovat na náročné treky

#18 Jak efektivně trénovat na náročné treky

10. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Jarní transformační detox skrze dotek

Jarní transformační detox skrze dotek

10. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Maraton hudby Brno – pozvánka na 10. ročník festivalu

Maraton hudby Brno – pozvánka na 10. ročník festivalu

10. 4. 2025

57 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Berenika Kohoutová znovu mámou: Jsem reklama na dvě děti

Blízká setkání: Zpěvačka Berenika Kohoutová znovu mámou: Jsem reklama na dvě děti

10. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ladislav Fišer přes 50 let fotí Hradec Králové: Nová knížka je to nejlepší, co jsem pro město udělal

Host ve studiu: Ladislav Fišer přes 50 let fotí Hradec Králové: Nová knížka je to nejlepší, co jsem pro město udělal

10. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Velitel letištních hasičů: Požár letadla začínáme hasit do tří minut. Hlavní je evakuace cestujících

Host Lucie Výborné: Velitel letištních hasičů: Požár letadla začínáme hasit do tří minut. Hlavní je evakuace cestujících

10. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Shavit: Voliči čekají na větu, která v nich bude rezonovat

Osobnost Plus: Shavit: Voliči čekají na větu, která v nich bude rezonovat

10. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Reinhard Heydrich - celý příběh šéfa gestapa a protektora Čech a Moravy  Historie

Reinhard Heydrich - celý příběh šéfa gestapa a protektora Čech a Moravy Historie

10. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody GS Talks #51 Michal Trnka: Čeští chlapi mají strach ukázat svou ženskou stránku

GS Talks #51 Michal Trnka: Čeští chlapi mají strach ukázat svou ženskou stránku

10. 4. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Děti seniorům, senioři dětem. Mezigenerační soužití je v lidském životě velmi důležité

Host Dopoledního expresu: Děti seniorům, senioři dětem. Mezigenerační soužití je v lidském životě velmi důležité

10. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vondráček hájí svůj „náhubkový zákon“. Piráti: Řešme korupci

Pro a proti: Vondráček hájí svůj „náhubkový zákon“. Piráti: Řešme korupci

10. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: V cyklistice neexistuje závod, který by nemohl Pogačar vyhrát. Má ohromný vnitřní motor, říká Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: V cyklistice neexistuje závod, který by nemohl Pogačar vyhrát. Má ohromný vnitřní motor, říká Ježek

10. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Stíny konce války: Přednáška ve Žďáře připomene temné kapitoly českých dějin

Dobré dopoledne: Stíny konce války: Přednáška ve Žďáře připomene temné kapitoly českých dějin

10. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Pozastavení většiny amerických cel. Pokračující spor o veřejnoprávní poplatky

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Pozastavení většiny amerických cel. Pokračující spor o veřejnoprávní poplatky

10. 4. 2025

19 min