Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Selects: Adidas v. Puma: A Sibling Rivalry

Selects: Adidas v. Puma: A Sibling Rivalry

19. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Laboratoř: Nový impuls v boji proti Alzheimerovi. Krevní testy můžou nemoc odhalit dřív

Laboratoř: Nový impuls v boji proti Alzheimerovi. Krevní testy můžou nemoc odhalit dřív

19. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #112 🧸

Zprávy z lesa #112 🧸

19. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Už předkřesťanské kultury pomazávaly dobytek vejcem, říká k symbolu Velikonoc etnolog Libor Dušek

Host Dopoledne pod Ještědem: Už předkřesťanské kultury pomazávaly dobytek vejcem, říká k symbolu Velikonoc etnolog Libor Dušek

19. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody TARY - Na Ukrajině si vzdělání musíš koupit / Ve škole mě šikanovali

TARY - Na Ukrajině si vzdělání musíš koupit / Ve škole mě šikanovali

19. 4. 2025

56 min

Obrázek epizody Portréty: Pirátky byly všude: v Karibiku, na Baltu i v Asii. A byly nebezpečné

Portréty: Pirátky byly všude: v Karibiku, na Baltu i v Asii. A byly nebezpečné

19. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Mimořádný život Thomase Edisona: Od neúspěchu k 1 093 patentům

Mimořádný život Thomase Edisona: Od neúspěchu k 1 093 patentům

19. 4. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Fotograf Robert Vano. Cítil po emigraci výčitky vůči rodičům?

Stříbrný vítr: Fotograf Robert Vano. Cítil po emigraci výčitky vůči rodičům?

19. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Fotograf Robert Vano. Cítil po emigraci výčitky vůči rodičům?

Stříbrný vítr: Fotograf Robert Vano. Cítil po emigraci výčitky vůči rodičům?

19. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Fotograf Robert Vano. Cítil po emigraci výčitky vůči rodičům?

Fotograf Robert Vano. Cítil po emigraci výčitky vůči rodičům?

19. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Přivede romantasy děti ke čtení? Nové trendy v YA a dětských knihách!

Přivede romantasy děti ke čtení? Nové trendy v YA a dětských knihách!

19. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody O (bez)státní společnosti pro Gymnázium Josefa Božka v Českém Těšíně

O (bez)státní společnosti pro Gymnázium Josefa Božka v Českém Těšíně

19. 4. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody TIM a URZA debatují o VDĚČNOSTI VŮČI STÁTU s Romanem Jochem

TIM a URZA debatují o VDĚČNOSTI VŮČI STÁTU s Romanem Jochem

19. 4. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Eva Burešová: Najviac hejtov mám od žien. Máme na seba prehnané nároky

Eva Burešová: Najviac hejtov mám od žien. Máme na seba prehnané nároky

19. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody 3.5M Q&A - Dating Famous People, Naval Reflections, & Marrying Douglas Murray - #930

3.5M Q&A - Dating Famous People, Naval Reflections, & Marrying Douglas Murray - #930

19. 4. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Zprávy o rakovině britské královské rodině vlastně pomohly, říká odborník

Zprávy o rakovině britské královské rodině vlastně pomohly, říká odborník

19. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Nemôžem byť kresťanom, ak nie som najprv človekom, hovorí slovenský biskup Trstenský

Nemôžem byť kresťanom, ak nie som najprv človekom, hovorí slovenský biskup Trstenský

19. 4. 2025

56 min

Obrázek epizody 29 - Vojta Kotek

29 - Vojta Kotek

19. 4. 2025

1 hod 33 min

Obrázek epizody 28 - Zrádci

28 - Zrádci

19. 4. 2025

2 hod 13 min

Obrázek epizody Hovory: V době půstu mám vždy největší hlad, přiznává dramaturg náboženského vysílání Horálek

Hovory: V době půstu mám vždy největší hlad, přiznává dramaturg náboženského vysílání Horálek

18. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Věřím v lidi, kteří do života pustili lásku. O vině, trestu i odpuštění s biskupem Prokopem Brožem

Host ve studiu: Věřím v lidi, kteří do života pustili lásku. O vině, trestu i odpuštění s biskupem Prokopem Brožem

18. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Moje první kniha o jídle: Karolína Fourová vytvořila úžasné leporelo pro děti!

Moje první kniha o jídle: Karolína Fourová vytvořila úžasné leporelo pro děti!

18. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Město v univerzitě. Nadaný Tomáš Heger studuje v Cambridge: Někdy je to trošku jak z Harryho Pottera

Host ve studiu: Město v univerzitě. Nadaný Tomáš Heger studuje v Cambridge: Někdy je to trošku jak z Harryho Pottera

18. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody 206: Ramesses II Usir-Ma'at-Ra

206: Ramesses II Usir-Ma'at-Ra

18. 4. 2025

47 min