Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Za čárou #125: 6000 fanoušků Slavie na titulovém výjezdu do Olomouce, šlágr Sektor-P vs. Ultras Sparta

Za čárou #125: 6000 fanoušků Slavie na titulovém výjezdu do Olomouce, šlágr Sektor-P vs. Ultras Sparta

29. 4. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Daně z investic i krypta: Kdy přiznávat a kdy v klidu vypnout?

Daně z investic i krypta: Kdy přiznávat a kdy v klidu vypnout?

29. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody S chronickou nemocí vylezla na Everest. Bohové hory si za splnění snu vybrali daň

S chronickou nemocí vylezla na Everest. Bohové hory si za splnění snu vybrali daň

29. 4. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody S chronickou nemocí vylezla na Everest. Bohové hory si za splnění snu vybrali daň

S chronickou nemocí vylezla na Everest. Bohové hory si za splnění snu vybrali daň

29. 4. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Musíme se opravdu holit?

Musíme se opravdu holit?

29. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody Sokol | Turnaj ve stolním tenisu

Sokol | Turnaj ve stolním tenisu

28. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Kolaps: Vít Bohal - „Američtí neoreakcionáři nenávidí demokracii a bojí se lidových sociálních hnutí"

Kolaps: Vít Bohal - „Američtí neoreakcionáři nenávidí demokracii a bojí se lidových sociálních hnutí"

28. 4. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Evropa v čase obchodní války. Jak na tom jsme?

Evropa v čase obchodní války. Jak na tom jsme?

28. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Nedáme se! Bandera a Hitler v hlavě Petra Pavla. Covidové vakcíny jí udělaly, ze života peklo | Petr Hájek

Nedáme se! Bandera a Hitler v hlavě Petra Pavla. Covidové vakcíny jí udělaly, ze života peklo | Petr Hájek

28. 4. 2025

55 min

Obrázek epizody 30 dní vstávám ve 4 ráno: Změnilo mi to život?

30 dní vstávám ve 4 ráno: Změnilo mi to život?

28. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Svou dceru Švancara před fotbalisty varuje, ona přesto s jedním chodí. Hlavně ať si nenajde někoho, jako jsem byl já

Svou dceru Švancara před fotbalisty varuje, ona přesto s jedním chodí. Hlavně ať si nenajde někoho, jako jsem byl já

28. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Padni komu padni 26: Pilotujeme stíhačku, STAN dělá podpásovku a politici šaškují pro mladé voliče - podcast

Padni komu padni 26: Pilotujeme stíhačku, STAN dělá podpásovku a politici šaškují pro mladé voliče - podcast

28. 4. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody Svou dceru Švancara před fotbalisty varuje, ona přesto s jedním chodí. Hlavně ať si nenajde někoho, jako jsem byl já

Svou dceru Švancara před fotbalisty varuje, ona přesto s jedním chodí. Hlavně ať si nenajde někoho, jako jsem byl já

28. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Feeling stressed? The answer isn’t to “just relax” | Aditi Nerurkar

Feeling stressed? The answer isn’t to “just relax” | Aditi Nerurkar

28. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody Anna Hogenová: Smrt, Bolest, Strach, Svět, 2025 #57

Anna Hogenová: Smrt, Bolest, Strach, Svět, 2025 #57

28. 4. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Mladí jsou „moc mladí“ a staří „moc staří“. Česko je nejvíc ageistickou zemí v Evropě, říká expertka a vysvětluje proč

Mladí jsou „moc mladí“ a staří „moc staří“. Česko je nejvíc ageistickou zemí v Evropě, říká expertka a vysvětluje proč

28. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody Borneo a Sulawesi 9. díl - Nehoda

Borneo a Sulawesi 9. díl - Nehoda

28. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Ondráček: O míru dnes mluví jen ti, co šli spát v pět, vstávali v sedm a ještě mají dvojku v žíle

Ondráček: O míru dnes mluví jen ti, co šli spát v pět, vstávali v sedm a ještě mají dvojku v žíle

28. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Realita Survivoru: Vypadnutím to nekončí. Je to hra, nebo opravdový selhání?

Realita Survivoru: Vypadnutím to nekončí. Je to hra, nebo opravdový selhání?

28. 4. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Perimenopauza: Neviditelný milník života ženy a společenské tabu

Perimenopauza: Neviditelný milník života ženy a společenské tabu

28. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Momenty: Nechtěl jsem dělat politické divadlo, pouze tvořit svobodně, říká Petr Oslzlý

Momenty: Nechtěl jsem dělat politické divadlo, pouze tvořit svobodně, říká Petr Oslzlý

28. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Indie: Ind si čistil zuby vodou z řeky Gangy, kde se pálí těla. Hygiena tu neexistuje. | SVĚTOVÍ

Indie: Ind si čistil zuby vodou z řeky Gangy, kde se pálí těla. Hygiena tu neexistuje. | SVĚTOVÍ

28. 4. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michaela Klevisová ke své nové detektivce: Předobrazem vyšetřovatelky pro mě byla Tereza Kostková

Blízká setkání: Michaela Klevisová ke své nové detektivce: Předobrazem vyšetřovatelky pro mě byla Tereza Kostková

28. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Starý způsob dabingu byl pro mě zajímavější. Na všechno bylo víc času, říká Zuzana Slavíková

Starý způsob dabingu byl pro mě zajímavější. Na všechno bylo víc času, říká Zuzana Slavíková

28. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Bitva na Vítkově: Jan Žižka a husité proti křížové výpravě Zikmunda Lucemburského | Historie

Bitva na Vítkově: Jan Žižka a husité proti křížové výpravě Zikmunda Lucemburského | Historie

28. 4. 2025

19 min