Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Proč jsou čmeláci pro zahrádkáře požehnáním? A jak chutná čmeláčí med?

Radioporadna: Proč jsou čmeláci pro zahrádkáře požehnáním? A jak chutná čmeláčí med?

1. 5. 2025

18 min

Obrázek epizody What we know about MI6

What we know about MI6

1. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody V ovocném sadu ve Slavkovicích plodí spousta starých ovocných odrůd. Založil ho místní učitel

V ovocném sadu ve Slavkovicích plodí spousta starých ovocných odrůd. Založil ho místní učitel

1. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: 19. století byla doba opravdu šikovných lidí, vše se vyrábělo rukama, přemýšlelo se, říká sběratel

Host Lucie Výborné: 19. století byla doba opravdu šikovných lidí, vše se vyrábělo rukama, přemýšlelo se, říká sběratel

1. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody 19. století byla doba opravdu šikovných lidí, vše se vyrábělo rukama, přemýšlelo se, říká sběratel

19. století byla doba opravdu šikovných lidí, vše se vyrábělo rukama, přemýšlelo se, říká sběratel

1. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Ve Vojenském muzeu ve Slezské Ostravě uvidíte autentické předměty z 2. světové války

Křížem krajem: Ve Vojenském muzeu ve Slezské Ostravě uvidíte autentické předměty z 2. světové války

1. 5. 2025

8 min

Obrázek epizody Renta pre Maroša Žilinku je úplatok za zastavené stíhania, tvrdí Juraj Šeliga (Epizóda 28/25)

Renta pre Maroša Žilinku je úplatok za zastavené stíhania, tvrdí Juraj Šeliga (Epizóda 28/25)

1. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody Rudolf Steiner – druhý Cimrman?

Rudolf Steiner – druhý Cimrman?

1. 5. 2025

54 min

Obrázek epizody Epizoda #1 Královna Alžběta a princ Philip

Epizoda #1 Královna Alžběta a princ Philip

1. 5. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Černohorská čestná stráž rozvíjí staletou tradici. Dostanou se do ní jen ti nejlepší z nejlepších

Zápisník zahraničních zpravodajů: Černohorská čestná stráž rozvíjí staletou tradici. Dostanou se do ní jen ti nejlepší z nejlepších

1. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Černohorská čestná stráž rozvíjí staletou tradici. Dostanou se do ní jen ti nejlepší z nejlepších

Černohorská čestná stráž rozvíjí staletou tradici. Dostanou se do ní jen ti nejlepší z nejlepších

1. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody 093 Bhagavadgíta

093 Bhagavadgíta

1. 5. 2025

58 min

Obrázek epizody Stavění máje

Stavění máje

1. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Jan Štifter: Moje láska Žaneta

Jan Štifter: Moje láska Žaneta

1. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Former First Lady (Michelle Obama): This Is A Scam! People Were Running From Us Because We Were Black! I Was Bitter About The Racism I Received!

Former First Lady (Michelle Obama): This Is A Scam! People Were Running From Us Because We Were Black! I Was Bitter About The Racism I Received!

1. 5. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody Limerence Explained: Why Do We Get Addicted To People? - Crappy Childhood Fairy - #935

Limerence Explained: Why Do We Get Addicted To People? - Crappy Childhood Fairy - #935

1. 5. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Sabina Mladenová vs. fungování v televizním průmyslu // RANT Prostoru #85

Sabina Mladenová vs. fungování v televizním průmyslu // RANT Prostoru #85

1. 5. 2025

22 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #97 - Juraj Tarr

Po Živote s Tomášom Verešom #97 - Juraj Tarr

1. 5. 2025

52 min

Obrázek epizody Small Talk #211 - Pozdrav jako součást osobní značky

Small Talk #211 - Pozdrav jako součást osobní značky

1. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody „Jsem sparing, trenér, i nejlepší kámoš Pepy Dostála. Ocenění Trenér roku je pro mě velká prestiž“ – Pavel Davídek

„Jsem sparing, trenér, i nejlepší kámoš Pepy Dostála. Ocenění Trenér roku je pro mě velká prestiž“ – Pavel Davídek

1. 5. 2025

48 min

Obrázek epizody Nemá to smysl

Nemá to smysl

1. 5. 2025

31 min

Obrázek epizody S3E26: Možná v jiném životě!

S3E26: Možná v jiném životě!

1. 5. 2025

13 min

Obrázek epizody Jana Černochová. Proč je potřeba být invazivní, o vulgaritách ve Sněmovně, kvazisporu s Řehkou i „hořké pilulce“ při jednání s Babišem

Jana Černochová. Proč je potřeba být invazivní, o vulgaritách ve Sněmovně, kvazisporu s Řehkou i „hořké pilulce“ při jednání s Babišem

1. 5. 2025

30 min

Obrázek epizody Diskuse #2 s @vizualnihistorie o kolektivismu, individualismu a svobodě

Diskuse #2 s @vizualnihistorie o kolektivismu, individualismu a svobodě

1. 5. 2025

2 hod 21 min

Obrázek epizody #118 Světlo, barvy, záblesky a zbytky zraku

#118 Světlo, barvy, záblesky a zbytky zraku

1. 5. 2025

41 min