Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 22: Výhra pro exmanželku, zákaz návštěv kamarádky a tažení proti drahé lékařské péči

22: Výhra pro exmanželku, zákaz návštěv kamarádky a tažení proti drahé lékařské péči

2. 5. 2025

22 min

Obrázek epizody Jak se peče v Grónsku a na Islandu

Jak se peče v Grónsku a na Islandu

2. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody Byl první máj, lásky a demonstrací čas.

Byl první máj, lásky a demonstrací čas.

2. 5. 2025

50 min

Obrázek epizody Duševní zdraví; ergo bolest, která není vidět

Duševní zdraví; ergo bolest, která není vidět

1. 5. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody EP35.1: Savoy Reichenberg Lauf

EP35.1: Savoy Reichenberg Lauf

1. 5. 2025

7 min

Obrázek epizody Muzeum bednářství

Muzeum bednářství

1. 5. 2025

26 min

Obrázek epizody Studovna: Pozná někdo, že jsem použil AI? Buďte transparentní, říká mentor Honza Kohut

Studovna: Pozná někdo, že jsem použil AI? Buďte transparentní, říká mentor Honza Kohut

1. 5. 2025

19 min

Obrázek epizody #29 Jak začít fotit? I. - Od výběru techniky po hledání vlastního stylu

#29 Jak začít fotit? I. - Od výběru techniky po hledání vlastního stylu

1. 5. 2025

1 hod

Obrázek epizody Milujeme se k zbláznění. Láska - emoce stará jako lidstvo samo

Milujeme se k zbláznění. Láska - emoce stará jako lidstvo samo

1. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody Neurochirurg BORIS ŽIVNÝ - Dítě, které bolí svět, aneb psychika pod taktovkou těla

Neurochirurg BORIS ŽIVNÝ - Dítě, které bolí svět, aneb psychika pod taktovkou těla

1. 5. 2025

30 min

Obrázek epizody Michal Novotný: Nikdy neseďte déle než 30 minut. Bolest může být i zdravá

Michal Novotný: Nikdy neseďte déle než 30 minut. Bolest může být i zdravá

1. 5. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Ztracený poklad templářů - mýty, konspirace a důkazy o ukrytém bohatství templářského řádu | Záhady

Ztracený poklad templářů - mýty, konspirace a důkazy o ukrytém bohatství templářského řádu | Záhady

1. 5. 2025

29 min

Obrázek epizody Star Wars changed visual effects — AI is doing it again | Rob Bredow

Star Wars changed visual effects — AI is doing it again | Rob Bredow

1. 5. 2025

14 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 01.05.2025.

České slovo (Češka reč) - 01.05.2025.

1. 5. 2025

30 min

Obrázek epizody TED Talks Daily Book Club: Talk to Me | Rich Benjamin

TED Talks Daily Book Club: Talk to Me | Rich Benjamin

1. 5. 2025

42 min

Obrázek epizody Jak zhubnout v padesáti do plavek: Nejdůležitější je jídelníček od tří hodin do usnutí

Jak zhubnout v padesáti do plavek: Nejdůležitější je jídelníček od tří hodin do usnutí

1. 5. 2025

42 min

Obrázek epizody Dnešní den ❤️☀️

Dnešní den ❤️☀️

1. 5. 2025

11 min

Obrázek epizody Pojedu za Olinkou 😆😆😆😆😆

Pojedu za Olinkou 😆😆😆😆😆

1. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Lékárna: Rekonvalescence pacientů po mozkové příhodě

Lékárna: Rekonvalescence pacientů po mozkové příhodě

1. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Odbornice Lada Bartošová o dubajské čokoládě: Chuť není zajímavá a rozhodně není adekvátní ceně

Blízká setkání: Odbornice Lada Bartošová o dubajské čokoládě: Chuť není zajímavá a rozhodně není adekvátní ceně

1. 5. 2025

29 min

Obrázek epizody Odbornice Lada Bartošová o dubajské čokoládě: Chuť není zajímavá a rozhodně není adekvátní ceně

Odbornice Lada Bartošová o dubajské čokoládě: Chuť není zajímavá a rozhodně není adekvátní ceně

1. 5. 2025

29 min

Obrázek epizody Terč na zádech jsem měla od začátku, odloučení od syna bylo hrozně těžké! Zuzana Hejnová o zákulisí drsného Survivoru

Terč na zádech jsem měla od začátku, odloučení od syna bylo hrozně těžké! Zuzana Hejnová o zákulisí drsného Survivoru

1. 5. 2025

18 min

Obrázek epizody Terč na zádech jsem měla od začátku, odloučení od syna bylo hrozně těžké! Zuzana Hejnová o zákulisí drsného Survivoru

Terč na zádech jsem měla od začátku, odloučení od syna bylo hrozně těžké! Zuzana Hejnová o zákulisí drsného Survivoru

1. 5. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Proč jsou čmeláci pro zahrádkáře požehnáním? A jak chutná čmeláčí med?

Radioporadna: Proč jsou čmeláci pro zahrádkáře požehnáním? A jak chutná čmeláčí med?

1. 5. 2025

18 min

Obrázek epizody What we know about MI6

What we know about MI6

1. 5. 2025

49 min