Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Psychogynekoložka Helena Máslová o menopauze: Je důležité smířit se s tím, že naše role je jiná

Psychogynekoložka Helena Máslová o menopauze: Je důležité smířit se s tím, že naše role je jiná

7. 5. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Antikvářka: Ostrava je město kontrastů. Blízko centra máme divočinu i armagedon veřejného prostoru

Host Lucie Výborné: Antikvářka: Ostrava je město kontrastů. Blízko centra máme divočinu i armagedon veřejného prostoru

7. 5. 2025

31 min

Obrázek epizody Antikvářka: Ostrava je město kontrastů. Blízko centra máme divočinu i armagedon veřejného prostoru

Antikvářka: Ostrava je město kontrastů. Blízko centra máme divočinu i armagedon veřejného prostoru

7. 5. 2025

31 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 07. 05. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 07. 05. 2025

7. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Body shaming bolí: Co dělá s naší psychikou – a proč s tím musíme přestat | Hlas Heroine

Body shaming bolí: Co dělá s naší psychikou – a proč s tím musíme přestat | Hlas Heroine

7. 5. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody Jak probíhá volba papeže? A proč se demokracie Rumunsku otřásá v základech? | Patrik Mikóczi

Jak probíhá volba papeže? A proč se demokracie Rumunsku otřásá v základech? | Patrik Mikóczi

7. 5. 2025

44 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Erika Stárková: Éro nebo samotářka?

Na pohovce Jožky Kubáníka: Erika Stárková: Éro nebo samotářka?

7. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody s5e37. Večerníček: Metafory penisů, misogynní Škubánek a queer postavičky

s5e37. Večerníček: Metafory penisů, misogynní Škubánek a queer postavičky

7. 5. 2025

40 min

Obrázek epizody Český Krumlov nabízí více než jen otáčivé hlediště

Český Krumlov nabízí více než jen otáčivé hlediště

7. 5. 2025

21 min

Obrázek epizody Manifest dobrého vztahu

Manifest dobrého vztahu

7. 5. 2025

6 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Na Prašivou zavítali brigádníci v rámci projektu Stezky z lásky

Křížem krajem: Na Prašivou zavítali brigádníci v rámci projektu Stezky z lásky

7. 5. 2025

8 min

Obrázek epizody #51 Historik Kyncl: I Goebbels měl své sociální sítě. Fake news nechával vysílat skrze rádio

#51 Historik Kyncl: I Goebbels měl své sociální sítě. Fake news nechával vysílat skrze rádio

7. 5. 2025

35 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zajistit, aby zelená střecha zůstala zelená? Na počtu vrstev záleží

Radioporadna: Jak zajistit, aby zelená střecha zůstala zelená? Na počtu vrstev záleží

7. 5. 2025

18 min

Obrázek epizody Short Stuff: Drop Bears

Short Stuff: Drop Bears

7. 5. 2025

11 min

Obrázek epizody Ondrovy pecky všecky - 2025-5-7-A

Ondrovy pecky všecky - 2025-5-7-A

7. 5. 2025

1 hod 39 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Problémy s inkontinencí přichází plíživě, jsou ale řešitelné

Doktorská rada: Problémy s inkontinencí přichází plíživě, jsou ale řešitelné

7. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Vladimír Kokolia: Talent se dá nejen naplnit, ale dokonce i překonat

Vizitka: Malíř Vladimír Kokolia: Talent se dá nejen naplnit, ale dokonce i překonat

7. 5. 2025

48 min

Obrázek epizody Malíř Vladimír Kokolia: Talent se dá nejen naplnit, ale dokonce i překonat

Malíř Vladimír Kokolia: Talent se dá nejen naplnit, ale dokonce i překonat

7. 5. 2025

48 min

Obrázek epizody Zhubl jsem 20 kilo, v jednu chvíli jsem myslel, že umřu! Radko si sáhl v Survivoru na dno a prošel pořádnou proměnou

Zhubl jsem 20 kilo, v jednu chvíli jsem myslel, že umřu! Radko si sáhl v Survivoru na dno a prošel pořádnou proměnou

7. 5. 2025

20 min

Obrázek epizody Po čuni! Průmyslový park je šance, aby se Karviná nestala městem duchů

Po čuni! Průmyslový park je šance, aby se Karviná nestala městem duchů

7. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody Zhubl jsem 20 kilo, v jednu chvíli jsem myslel, že umřu! Radko si sáhl v Survivoru na dno a prošel pořádnou proměnou

Zhubl jsem 20 kilo, v jednu chvíli jsem myslel, že umřu! Radko si sáhl v Survivoru na dno a prošel pořádnou proměnou

7. 5. 2025

21 min

Obrázek epizody Pane učiteli, na TikToku jsou o vás edity. Libor Šimůnek je Lovec Bandita

Pane učiteli, na TikToku jsou o vás edity. Libor Šimůnek je Lovec Bandita

7. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody Martin Plavec – český kardiolog v USA: Proč se na lékařské zákroky vrací do Čech?

Martin Plavec – český kardiolog v USA: Proč se na lékařské zákroky vrací do Čech?

7. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody #47 Česká televize a podpora charitativních projektů

#47 Česká televize a podpora charitativních projektů

7. 5. 2025

21 min

Obrázek epizody The Short Reign and Mysterious Death of Pope John Paul I

The Short Reign and Mysterious Death of Pope John Paul I

7. 5. 2025

36 min