Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Věznice Lukiškes v centru Vilniusu platila celé 20. století za obávané nápravné zařízení

Reportáže zahraničních zpravodajů: Věznice Lukiškes v centru Vilniusu platila celé 20. století za obávané nápravné zařízení

10. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody Pravda o leadershipu. Vědomí, zpomalení, smysl.

Pravda o leadershipu. Vědomí, zpomalení, smysl.

10. 5. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Ani po letech pro mě příprava kávy není rutina, říká oceňovaný barista z Kladna František Roháček

Ani po letech pro mě příprava kávy není rutina, říká oceňovaný barista z Kladna František Roháček

10. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody Ke štěstí potřebuji hudbu i výtvarné umění. Cestování mezi těmi světy si užívám, vypráví Milan Cais

Ke štěstí potřebuji hudbu i výtvarné umění. Cestování mezi těmi světy si užívám, vypráví Milan Cais

10. 5. 2025

26 min

Obrázek epizody JOSEF KOTĚŠOVSKÝ: O tanci, pantomimě, baletu...

JOSEF KOTĚŠOVSKÝ: O tanci, pantomimě, baletu...

10. 5. 2025

56 min

Obrázek epizody Selects: How Ice Cream Works

Selects: How Ice Cream Works

10. 5. 2025

42 min

Obrázek epizody Tadeáš Šíma: Špagát přes cestu a krádež kola v Maroku. Cestování je pro mne touha po nepoznaném

Tadeáš Šíma: Špagát přes cestu a krádež kola v Maroku. Cestování je pro mne touha po nepoznaném

10. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody MAREK ZTRACENÝ - Vyhodil jsem školní záchod do povětří a měl jsem dvojku z chování

MAREK ZTRACENÝ - Vyhodil jsem školní záchod do povětří a měl jsem dvojku z chování

10. 5. 2025

44 min

Obrázek epizody Catering na svatbu: Jak se dobře najíst a nezruinovat rozpočet

Catering na svatbu: Jak se dobře najíst a nezruinovat rozpočet

10. 5. 2025

31 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Kamila Bendová. O manželově věznění, rodině i lásce k matematice

Stříbrný vítr: Kamila Bendová. O manželově věznění, rodině i lásce k matematice

10. 5. 2025

42 min

Obrázek epizody Kamila Bendová. O manželově věznění, rodině i lásce k matematice

Kamila Bendová. O manželově věznění, rodině i lásce k matematice

10. 5. 2025

42 min

Obrázek epizody Pod čarou: Karamelový řízek a matcha brambory? Sociální sítě nám mění chutě

Pod čarou: Karamelový řízek a matcha brambory? Sociální sítě nám mění chutě

10. 5. 2025

12 min

Obrázek epizody Pod čarou: Karamelový řízek a matcha brambory? Sociální sítě nám mění chutě

Pod čarou: Karamelový řízek a matcha brambory? Sociální sítě nám mění chutě

10. 5. 2025

13 min

Obrázek epizody NAP a polycentrické právo v čajovně Cherubín

NAP a polycentrické právo v čajovně Cherubín

10. 5. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Křížovky

Křížovky

10. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody The Neuroscience Of How To Improve Your Memory & Focus - Dr Charan Ranganath - #939

The Neuroscience Of How To Improve Your Memory & Focus - Dr Charan Ranganath - #939

10. 5. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Královská rodina se mění a to ji činí relevantní, říká britský velvyslanec

Královská rodina se mění a to ji činí relevantní, říká britský velvyslanec

10. 5. 2025

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Nečistota na gramofonových deskách způsobuje zbytečný šum a praskot

Hobby magazín speciál: Nečistota na gramofonových deskách způsobuje zbytečný šum a praskot

9. 5. 2025

31 min

Obrázek epizody 42: Matouš Syrový - dluh 10 mil po otci mě naučil podnikat.

42: Matouš Syrový - dluh 10 mil po otci mě naučil podnikat.

9. 5. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody #23 Moruše ✹ O pomalém tetování, barevných linkách a tetování v zahraničí

#23 Moruše ✹ O pomalém tetování, barevných linkách a tetování v zahraničí

9. 5. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Kája Saudek podle Štěpána Mareše

Úžasné životy: Kája Saudek podle Štěpána Mareše

9. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody Kája Saudek podle Štěpána Mareše

Kája Saudek podle Štěpána Mareše

9. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody Týden v redakci: Nový papež jako most mezi chudým Jihem a bohatým Západem?

Týden v redakci: Nový papež jako most mezi chudým Jihem a bohatým Západem?

9. 5. 2025

29 min

Obrázek epizody "Zkušenost nového papeže je crème de la crème,“ říká ředitel slovenské sekce Vatikánského rozhlasu

"Zkušenost nového papeže je crème de la crème,“ říká ředitel slovenské sekce Vatikánského rozhlasu

9. 5. 2025

14 min

Obrázek epizody Lucija Veselá: Jestli jsou ženy, kterým se líbí starší muži, zlatokopky, tak chlapi jsou beauty diggers. Protože vedle sebe chtějí krásnou ženskou

Lucija Veselá: Jestli jsou ženy, kterým se líbí starší muži, zlatokopky, tak chlapi jsou beauty diggers. Protože vedle sebe chtějí krásnou ženskou

9. 5. 2025

55 min