Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Elis Monsport | sklářská designérka

Elis Monsport | sklářská designérka

11. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody Filip Hejzlar | de.fakto

Filip Hejzlar | de.fakto

11. 5. 2025

20 min

Obrázek epizody Radovan Mačák a Daniel Kowala | De Dietrich

Radovan Mačák a Daniel Kowala | De Dietrich

11. 5. 2025

22 min

Obrázek epizody Pochlap se: S OTCI A SYNY: Táta umřel, když mi bylo 13. Věk, kdy ho nejvíc potřebuješ, říká Václav Rouček starší

Pochlap se: S OTCI A SYNY: Táta umřel, když mi bylo 13. Věk, kdy ho nejvíc potřebuješ, říká Václav Rouček starší

11. 5. 2025

59 min

Obrázek epizody S OTCI A SYNY: Táta umřel, když mi bylo 13. Věk, kdy ho nejvíc potřebuješ, říká Václav Rouček starší

S OTCI A SYNY: Táta umřel, když mi bylo 13. Věk, kdy ho nejvíc potřebuješ, říká Václav Rouček starší

11. 5. 2025

59 min

Obrázek epizody Hergot!: Od pěstování zeleniny po rituály u ohně. O eko-bio-ezo subkultuře se socioložkou

Hergot!: Od pěstování zeleniny po rituály u ohně. O eko-bio-ezo subkultuře se socioložkou

11. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody Rozhovor s pořadateli těsně před závodem

Rozhovor s pořadateli těsně před závodem

11. 5. 2025

20 min

Obrázek epizody NA ČEM V ŽIVOTĚ ZÁLEŽÍ? | O důležitosti (nejen našeho) duševního zdraví

NA ČEM V ŽIVOTĚ ZÁLEŽÍ? | O důležitosti (nejen našeho) duševního zdraví

11. 5. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Proslavil ho Růžový panter

Proslavil ho Růžový panter

11. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Relikviář svatého Maura je po korunovačních klenotech druhou nejvýznamnější zlatnickou památkou

Relikviář svatého Maura je po korunovačních klenotech druhou nejvýznamnější zlatnickou památkou

11. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (2/2)

Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (2/2)

11. 5. 2025

29 min

Obrázek epizody To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (2/2)

To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (2/2)

11. 5. 2025

29 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Poklad v domě U Turkovy hlavy

Stověžatá vypráví: Poklad v domě U Turkovy hlavy

11. 5. 2025

17 min

Obrázek epizody Casablanca: Na to nadosmrti nezapomeneš. Cestovatelé mají 90 historek z divočiny Greater Patagonian Trailu

Casablanca: Na to nadosmrti nezapomeneš. Cestovatelé mají 90 historek z divočiny Greater Patagonian Trailu

11. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu bude o jedné liberecké hokejové legendě

Setkání u mikrofonu bude o jedné liberecké hokejové legendě

11. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody „Konkláve ukázalo církev mnohem jednotnější, než jak je prezentována,“ říká kardinál Duka

„Konkláve ukázalo církev mnohem jednotnější, než jak je prezentována,“ říká kardinál Duka

11. 5. 2025

26 min

Obrázek epizody Na to nadosmrti nezapomeneš. Cestovatelé mají 90 historek z divočiny Greater Patagonian Trailu

Na to nadosmrti nezapomeneš. Cestovatelé mají 90 historek z divočiny Greater Patagonian Trailu

11. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Francie slavila konec války v Paříži i v Remeši, kde Němci podepsali kapitulaci. Stalin ale zuřil

Zápisník zahraničních zpravodajů: Francie slavila konec války v Paříži i v Remeši, kde Němci podepsali kapitulaci. Stalin ale zuřil

11. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Francie slavila konec války v Paříži i v Remeši, kde Němci podepsali kapitulaci. Stalin ale zuřil

Francie slavila konec války v Paříži i v Remeši, kde Němci podepsali kapitulaci. Stalin ale zuřil

11. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Vltavín: Fotbalista Josef Bican měl kořeny v jihočeské Sedlici. Poslechněte si, jak vzpomínal na dětství

Vltavín: Fotbalista Josef Bican měl kořeny v jihočeské Sedlici. Poslechněte si, jak vzpomínal na dětství

11. 5. 2025

41 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Máma, máti, maminka...

Marie Tomsová: Máma, máti, maminka...

11. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Mám vytrvalost tažné krávy. Co si naložím, to dotáhnu do konce, usmívá se režisérka filmu Světýlka

Mám vytrvalost tažné krávy. Co si naložím, to dotáhnu do konce, usmívá se režisérka filmu Světýlka

11. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody SWINGERS-SENIORI, NUTELLOVÁ PIZZA A HĽADANIE MAFIE

SWINGERS-SENIORI, NUTELLOVÁ PIZZA A HĽADANIE MAFIE

11. 5. 2025

59 min

Obrázek epizody Márdi z Vypsané fiXy: Deset let bys ještě mohl dát, říká mi dcera

Márdi z Vypsané fiXy: Deset let bys ještě mohl dát, říká mi dcera

11. 5. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Márdi z Vypsané fiXy: Deset let bys ještě mohl dát, říká mi dcera

Márdi z Vypsané fiXy: Deset let bys ještě mohl dát, říká mi dcera

11. 5. 2025

1 hod 11 min