Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Létal za války v RAF, domů se už nikdy nevrátil. U Přelouče odhalili pamětní desku Karlu Fialkovi

Zápisník zahraničních zpravodajů: Létal za války v RAF, domů se už nikdy nevrátil. U Přelouče odhalili pamětní desku Karlu Fialkovi

15. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Létal za války v RAF, domů se už nikdy nevrátil. U Přelouče odhalili pamětní desku Karlu Fialkovi

Létal za války v RAF, domů se už nikdy nevrátil. U Přelouče odhalili pamětní desku Karlu Fialkovi

15. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Universe #40: Filip Rajmont - Proč jsem flámy vyměnil za brokolici?

Universe #40: Filip Rajmont - Proč jsem flámy vyměnil za brokolici?

15. 5. 2025

47 min

Obrázek epizody Jan Štifter: Marie z Karafiátové ulice

Jan Štifter: Marie z Karafiátové ulice

15. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody The Truth About Creatine, Belly Fat, and Getting Shredded! Jeff Cavaliere (The Muscle Expert)

The Truth About Creatine, Belly Fat, and Getting Shredded! Jeff Cavaliere (The Muscle Expert)

15. 5. 2025

2 hod 16 min

Obrázek epizody TRAILER - Urza debatuje proti 15 etatistům (DOSTUPNÉ NA HEROHERO)

TRAILER - Urza debatuje proti 15 etatistům (DOSTUPNÉ NA HEROHERO)

15. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Karel Smetana o aspektech prodeje firem a otázce nástupnictví

Karel Smetana o aspektech prodeje firem a otázce nástupnictví

15. 5. 2025

21 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Smysl disciplíny v duchovním životě

Adam Borzič: Smysl disciplíny v duchovním životě

15. 5. 2025

4 min

Obrázek epizody How to Break Free From Chronic Anxiety - Martha Beck - #941

How to Break Free From Chronic Anxiety - Martha Beck - #941

15. 5. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hostem historik Pavel Fabini

Hostem historik Pavel Fabini

15. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody 7 důvodů, proč zrušit víceletá gymnázia. Nedostalo se vaše dítě na víceleté gymnázium? Možná je to dobrá zpráva

7 důvodů, proč zrušit víceletá gymnázia. Nedostalo se vaše dítě na víceleté gymnázium? Možná je to dobrá zpráva

15. 5. 2025

53 min

Obrázek epizody „Rychlobruslení mě naučilo dřít, hokej mi dal tým. Mít placky z obojího je super“ – Karolína Erbanová

„Rychlobruslení mě naučilo dřít, hokej mi dal tým. Mít placky z obojího je super“ – Karolína Erbanová

15. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody Peníze ve vztahu

Peníze ve vztahu

15. 5. 2025

31 min

Obrázek epizody Vlastislav Bříza. Konec „kamaráda“ Putina a Trumpovy psychopatické rysy, hrozící válka o zdroje s miliony uprchlíků a dvě věci, na které Ukrajina nesmí přistoupit

Vlastislav Bříza. Konec „kamaráda“ Putina a Trumpovy psychopatické rysy, hrozící válka o zdroje s miliony uprchlíků a dvě věci, na které Ukrajina nesmí přistoupit

15. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Lenka Hronová vs. zákaz duhové vlajky na Eurovizi // RANT Prostoru #87

Lenka Hronová vs. zákaz duhové vlajky na Eurovizi // RANT Prostoru #87

15. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody Z ĽÚTOSTI ŤA ASPOŇ… PREBLAFNEM!

Z ĽÚTOSTI ŤA ASPOŇ… PREBLAFNEM!

15. 5. 2025

59 min

Obrázek epizody #119 Fotografování a vše kolem něj

#119 Fotografování a vše kolem něj

15. 5. 2025

54 min

Obrázek epizody 25 let projektu Adopce na dálku v Hradci Králové

25 let projektu Adopce na dálku v Hradci Králové

14. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody POPRASK #60 Sugar Denny novou velvyslankyní v Polsku? - podcast

POPRASK #60 Sugar Denny novou velvyslankyní v Polsku? - podcast

14. 5. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Neměl jsem energii, abych namotával holky! Moderátor David reaguje na flirt v Survivoru, s herečkou si to vyříkal

Neměl jsem energii, abych namotával holky! Moderátor David reaguje na flirt v Survivoru, s herečkou si to vyříkal

14. 5. 2025

17 min

Obrázek epizody Začínají Navalis, nejkrásnější a nejmystičtější pražské slavnosti, vzniklé ke slávě Jana Nepomuckého

Začínají Navalis, nejkrásnější a nejmystičtější pražské slavnosti, vzniklé ke slávě Jana Nepomuckého

14. 5. 2025

41 min

Obrázek epizody Neměl jsem energii, abych namotával holky! Moderátor David reaguje na flirt v Survivoru, s herečkou si to vyříkal

Neměl jsem energii, abych namotával holky! Moderátor David reaguje na flirt v Survivoru, s herečkou si to vyříkal

14. 5. 2025

17 min

Obrázek epizody Dita Vojnarová: Český rozhlas pěstuje spisovnou češtinu. Nejsnáze se skáče do řeči když..

Dita Vojnarová: Český rozhlas pěstuje spisovnou češtinu. Nejsnáze se skáče do řeči když..

14. 5. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody s5e38: Sex na verejných záchodcích alebo radšej na toike?

s5e38: Sex na verejných záchodcích alebo radšej na toike?

14. 5. 2025

56 min

Obrázek epizody 124. díl - Soudkyně ESLP Kateřina Šimáčková: Práci ombudsmana vnímám jako karetní hru bez žolíka. Nemůže ukládat pokuty, ale lidem úspěšně pomáhá všemi legitimními způsoby

124. díl - Soudkyně ESLP Kateřina Šimáčková: Práci ombudsmana vnímám jako karetní hru bez žolíka. Nemůže ukládat pokuty, ale lidem úspěšně pomáhá všemi legitimními způsoby

14. 5. 2025

42 min