Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Děti z dětských domovů potřebují vztah, ne soucit.“ O hostitelské péči s organizací Spoluživot.

Děti z dětských domovů potřebují vztah, ne soucit.“ O hostitelské péči s organizací Spoluživot.

3. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Radka Výborná: BDSM, Vztahová hierarchie .💛 HOVORY O ANARCHII 05 💛

Radka Výborná: BDSM, Vztahová hierarchie .💛 HOVORY O ANARCHII 05 💛

3. 6. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Makejte, Makejte, Makejte

Makejte, Makejte, Makejte

3. 6. 2025

27 sec

Obrázek epizody Speciál: Zeptej se starosty 1

Speciál: Zeptej se starosty 1

3. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Dabing bolí, ale kdybych celý den tloukl kladivem, taky mě budou bolet ruce, směje se Filip Švarc

Dabing bolí, ale kdybych celý den tloukl kladivem, taky mě budou bolet ruce, směje se Filip Švarc

3. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Barvínek alias brčál není příliš náročný, ale dvou zásad pro úspěšné pěstování musíme dbát

Hobby magazín: Barvínek alias brčál není příliš náročný, ale dvou zásad pro úspěšné pěstování musíme dbát

3. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 970

Savage Lovecast Episode 970

3. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jitka Smutná: Ráda se potkávám s běžnými lidmi. Pořád jsem lačná poznávat svět odjinud než z divadla

Blízká setkání: Jitka Smutná: Ráda se potkávám s běžnými lidmi. Pořád jsem lačná poznávat svět odjinud než z divadla

3. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Jitka Smutná: Ráda se potkávám s běžnými lidmi. Pořád jsem lačná poznávat svět odjinud než z divadla

Jitka Smutná: Ráda se potkávám s běžnými lidmi. Pořád jsem lačná poznávat svět odjinud než z divadla

3. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Rozhovor se spisovatelem Janem Žáčkem

Rozhovor se spisovatelem Janem Žáčkem

3. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody ep16: Jak z jednoho léta v USA vznikla firma, která otevírá lidem dveře do světa

ep16: Jak z jednoho léta v USA vznikla firma, která otevírá lidem dveře do světa

3. 6. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nejinspirativnější učitelka roku: Každý šperk dokážeme s žáky dotáhnout. Nejde, že něco nejde

Host Lucie Výborné: Nejinspirativnější učitelka roku: Každý šperk dokážeme s žáky dotáhnout. Nejde, že něco nejde

3. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Nejinspirativnější učitelka roku: Každý šperk dokážeme s žáky dotáhnout. Nejde, že něco nejde

Nejinspirativnější učitelka roku: Každý šperk dokážeme s žáky dotáhnout. Nejde, že něco nejde

3. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Proč uložit housle do skříně a jak často měnit struny? Poradí houslař z Pardubic

Radioporadna: Proč uložit housle do skříně a jak často měnit struny? Poradí houslař z Pardubic

3. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Normy: Zobrazeno: Přišlo mi to sexy, ale byla to totální katastrofa. O mužích, kteří posílají d*ckpicy

Normy: Zobrazeno: Přišlo mi to sexy, ale byla to totální katastrofa. O mužích, kteří posílají d*ckpicy

3. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Zobrazeno: Přišlo mi to sexy, ale byla to totální katastrofa. O mužích, kteří posílají d*ckpicy

Zobrazeno: Přišlo mi to sexy, ale byla to totální katastrofa. O mužích, kteří posílají d*ckpicy

3. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Pagans, Neo-Pagans, Wiccans – Let’s Sort It Out!

Pagans, Neo-Pagans, Wiccans – Let’s Sort It Out!

3. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Policisté varují před další sérií falešných inzerátů na internetu a přidávají příklady podvodů

Policisté varují před další sérií falešných inzerátů na internetu a přidávají příklady podvodů

3. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 28. 05. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 28. 05. 2025

3. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Biozahrada. Tipy, vychytávky a zkušenosti s pěstováním dobrého ovoce a zeleniny

Biozahrada. Tipy, vychytávky a zkušenosti s pěstováním dobrého ovoce a zeleniny

3. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Láska bez bariér: Na svatebním mole si ano řekla nevěsta na vozíku a její dlouholetý partner

Láska bez bariér: Na svatebním mole si ano řekla nevěsta na vozíku a její dlouholetý partner

3. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody O lhaní, úklidu a včelích královnách Instagramu

O lhaní, úklidu a včelích královnách Instagramu

3. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Třicátá pátá epizoda: Bohumil Vacík – Vraždy pod maskou důvěry

Třicátá pátá epizoda: Bohumil Vacík – Vraždy pod maskou důvěry

3. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Identitu středověkého poutníka utvářely poutní odznaky. Jeden takový uvidíte v Opavě

Křížem krajem: Identitu středověkého poutníka utvářely poutní odznaky. Jeden takový uvidíte v Opavě

3. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Příběhy rozvojové pomoci

Příběhy rozvojové pomoci

3. 6. 2025

52 min