Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pro a proti: Lyžujte, když je sníh, kritizuje zasněžování přírodovědec. Jde o turismus, říká zástupce středisek

Pro a proti: Lyžujte, když je sníh, kritizuje zasněžování přírodovědec. Jde o turismus, říká zástupce středisek

12. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Systém přihlášek na střední dělá po nocích parta nadšenců. Štíhlý stát, který slíbila Fialova vláda

Systém přihlášek na střední dělá po nocích parta nadšenců. Štíhlý stát, který slíbila Fialova vláda

12. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Lyžujte, když je sníh, kritizuje zasněžování přírodovědec. Jde o turismus, říká zástupce středisek

Lyžujte, když je sníh, kritizuje zasněžování přírodovědec. Jde o turismus, říká zástupce středisek

12. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Právo na zdraví, blahobyt a zvláštní péči v mateřství a dětství

Právo na zdraví, blahobyt a zvláštní péči v mateřství a dětství

12. 2. 2024

18 min

Obrázek epizody DEBRIEF AFRICKÝ SPECIÁL: Geopolitika, stereotypy i pokora v Africkém rohu

DEBRIEF AFRICKÝ SPECIÁL: Geopolitika, stereotypy i pokora v Africkém rohu

12. 2. 2024

1 hod 38 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Viliamom Karasom: Prezidentka by mala zákon podpísať, Ústavný súd vie reagovať rýchlo

NA ROVINU s Viliamom Karasom: Prezidentka by mala zákon podpísať, Ústavný súd vie reagovať rýchlo

12. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Viliamom Karasom: Prezidentka by mala zákon podpísať, Ústavný súd vie reagovať rýchlo

NA ROVINU s Viliamom Karasom: Prezidentka by mala zákon podpísať, Ústavný súd vie reagovať rýchlo

12. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Šabata: Návrat Roberta Fica je varováním i pro českou koalici, ale jen to nestačí

Názory a argumenty: Petr Šabata: Návrat Roberta Fica je varováním i pro českou koalici, ale jen to nestačí

12. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Moderátorka Ježová: Na traumu zo znásilnenia neexistujú premlčacie lehoty

Moderátorka Ježová: Na traumu zo znásilnenia neexistujú premlčacie lehoty

12. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Přijetí eura? Slovensko je vzor, zdražovat se nemusí, moje role byla pro jen záminkou pro vládní krizi, tvrdí (ne)zmocněnec Zahradník

Přijetí eura? Slovensko je vzor, zdražovat se nemusí, moje role byla pro jen záminkou pro vládní krizi, tvrdí (ne)zmocněnec Zahradník

12. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Debata o zrušení Ministerstva kultury a PRIVATIZACI vědeckého výzkumu

Debata o zrušení Ministerstva kultury a PRIVATIZACI vědeckého výzkumu

12. 2. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Daniel Lipšic: Štát rezignoval na zločin. Vláda ohrozuje bežných ľudí

Daniel Lipšic: Štát rezignoval na zločin. Vláda ohrozuje bežných ľudí

12. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Slovenský novinář J. Hübel: Jourová nás na Slovensku stále straší. Je prodlouženou rukou opozice.

Slovenský novinář J. Hübel: Jourová nás na Slovensku stále straší. Je prodlouženou rukou opozice.

11. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Dominik Hašek: Na 99 % budu kandidovat do Senátu za TOP 09 | 11. 2. 2024

Dominik Hašek: Na 99 % budu kandidovat do Senátu za TOP 09 | 11. 2. 2024

11. 2. 2024

14 min

Obrázek epizody Česko je na dně. Co s tím?

Česko je na dně. Co s tím?

11. 2. 2024

49 min

Obrázek epizody Kvóty pro ženy ve firmách | Markéta Šichtařová a Tomáš Pavlas | 11. 2. 2024

Kvóty pro ženy ve firmách | Markéta Šichtařová a Tomáš Pavlas | 11. 2. 2024

11. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Nastartování ekonomiky | Martin Kupka (ODS) a Karel Havlíček (ANO) | 11. 2. 2024

Nastartování ekonomiky | Martin Kupka (ODS) a Karel Havlíček (ANO) | 11. 2. 2024

11. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody To jsem já, Andrej Babiš.

To jsem já, Andrej Babiš.

11. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Zuzana Válková: O dvouvteřinových já a lidech odsouzených k vlastním příběhům

Názory a argumenty: Zuzana Válková: O dvouvteřinových já a lidech odsouzených k vlastním příběhům

11. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Viktor Daněk: Proevropská česká vláda a reforma EU

Názory a argumenty: Viktor Daněk: Proevropská česká vláda a reforma EU

11. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Adam Černý: Ukrajina obětí trumpistického veta v Kongresu

Názory a argumenty: Adam Černý: Ukrajina obětí trumpistického veta v Kongresu

11. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: O tom otevřeném dopise

Názory a argumenty: Jan Fingerland: O tom otevřeném dopise

11. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Vávra: Převzala vláda Ficovu taktiku?

Názory a argumenty: Jan Vávra: Převzala vláda Ficovu taktiku?

11. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Slnečná zostava 68: Fermiho paradox – sme vo vesmíre my tí prvorodení?

Slnečná zostava 68: Fermiho paradox – sme vo vesmíre my tí prvorodení?

11. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Nalinkovaný sněm hlavně o „velkých“ volbách

Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Nalinkovaný sněm hlavně o „velkých“ volbách

11. 2. 2024

3 min