Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Mám trauma, chci safe space.” Proč mluvíme řečí terapeutů?

„Mám trauma, chci safe space.” Proč mluvíme řečí terapeutů?

29. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Dorazín: Ukrajinci se nebojí, že by válku sami nevydrželi, ale že pomoc ze Západu začne slábnout

Interview Plus: Dorazín: Ukrajinci se nebojí, že by válku sami nevydrželi, ale že pomoc ze Západu začne slábnout

29. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody SHARE_talks 132: Testujeme nový iPhone 15 a hodnotíme film Tvorca

SHARE_talks 132: Testujeme nový iPhone 15 a hodnotíme film Tvorca

29. 9. 2023

39 min

Obrázek epizody 🚗Babylon Brusel 8 –⁠ Levné čínské elektromobily, česká pověst v EU a (opět) EURO 7

🚗Babylon Brusel 8 –⁠ Levné čínské elektromobily, česká pověst v EU a (opět) EURO 7

29. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Životní prostředí je moje priorita. Už mám i svého poradce pro klima, říká prezident

Životní prostředí je moje priorita. Už mám i svého poradce pro klima, říká prezident

29. 9. 2023

53 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Migrační balíček. Slovensko před volbami. Senátní medaile

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Migrační balíček. Slovensko před volbami. Senátní medaile

29. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody ŠPORT: Veľký deň pre trenčiansky futbal, príde po dostavbe 30-miliónovej pýchy titul?

ŠPORT: Veľký deň pre trenčiansky futbal, príde po dostavbe 30-miliónovej pýchy titul?

29. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody Vyprávěj mi o komunismu: Komunisté a ti, kteří se jim postavili

Vyprávěj mi o komunismu: Komunisté a ti, kteří se jim postavili

29. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody „Fico je jako psychiatr, který si chce za každou cenu udržet klienta“

„Fico je jako psychiatr, který si chce za každou cenu udržet klienta“

29. 9. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody Volby na Slovensku, imigrační krize v Evropě

Volby na Slovensku, imigrační krize v Evropě

29. 9. 2023

39 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Lída Rakušanová: Přivřená hranice

Názory a argumenty: Lída Rakušanová: Přivřená hranice

29. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Kecy a politika LIVE v Ostravě s ministrem Zbyňkem Stanjurou: Co vybereme, to projíme

Kecy a politika LIVE v Ostravě s ministrem Zbyňkem Stanjurou: Co vybereme, to projíme

29. 9. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody Zákulisí návštěvy prezidenta na jižní Moravě.

Zákulisí návštěvy prezidenta na jižní Moravě.

29. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Volebný analytik Kerekes: Čo sa deje s prepadnutými hlasmi

Volebný analytik Kerekes: Čo sa deje s prepadnutými hlasmi

29. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Aj keď je to veľmi ťažké, netreba to vzdať, hovorí mama úspešnej reprezentantky v gymnastike Gizky Billíkovej (Aktuality Nahlas)

Aj keď je to veľmi ťažké, netreba to vzdať, hovorí mama úspešnej reprezentantky v gymnastike Gizky Billíkovej (Aktuality Nahlas)

29. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody POSLEDNÍ SLOVENSKÁ DEBATA PŘED VOLBAMI (RTVS)

POSLEDNÍ SLOVENSKÁ DEBATA PŘED VOLBAMI (RTVS)

29. 9. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) v Ústí nad Labem

Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) v Ústí nad Labem

29. 9. 2023

1 hod 53 min

Obrázek epizody Když se vládě nelíbí statistika, tak ji změní

Když se vládě nelíbí statistika, tak ji změní

28. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Politolog Pehe: Na Západ jsme se úplně nevčlenili. Střední Evropa se v krizích rozhoduje emocionálně

Dvacet minut Radiožurnálu: Politolog Pehe: Na Západ jsme se úplně nevčlenili. Střední Evropa se v krizích rozhoduje emocionálně

28. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: David Klimeš: Vědět, či nevědět? Slovensko zkouší dvoudenní moratorium na průzkumy

Názory a argumenty: David Klimeš: Vědět, či nevědět? Slovensko zkouší dvoudenní moratorium na průzkumy

28. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: V čem jsme jako Francie? V silné alkoholové lobby

Názory a argumenty: Martin Fendrych: V čem jsme jako Francie? V silné alkoholové lobby

28. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Barták: Vyplatí se EU pronásledovat Čínu za ceny jejích elektrovozů?

Názory a argumenty: Karel Barták: Vyplatí se EU pronásledovat Čínu za ceny jejích elektrovozů?

28. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Voľby 2023: Všetko, čo by ste mali vedieť (Aktuality Nahlas)

Voľby 2023: Všetko, čo by ste mali vedieť (Aktuality Nahlas)

28. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Niektoré Ukrajinky sa musia hlásiť armáde. Na front ich však nepošlú (podcast Nahlas z Ukraїny)

Niektoré Ukrajinky sa musia hlásiť armáde. Na front ich však nepošlú (podcast Nahlas z Ukraїny)

28. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Daniel Kroupa: Nespokojení voliči a evropské volby

Názory a argumenty: Daniel Kroupa: Nespokojení voliči a evropské volby

28. 9. 2023

4 min