Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 30: Z vypůjčených 3mil vytvořil aktiva 3,5mld. Rád bych vybudoval vlastní banku, říká Martin Chovanec

Vlastní cestou

30: Z vypůjčených 3mil vytvořil aktiva 3,5mld. Rád bych vybudoval vlastní banku, říká Martin Chovanec

12. 2. 2023

49 min

Obrázek epizody #14 Štěpán Javůrek: Krušné hory jsou obrovským darem Západních Čech.

DIVOKEJ ZÁPAD!

#14 Štěpán Javůrek: Krušné hory jsou obrovským darem Západních Čech.

12. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody Kalman Horvát: matematika bez stresu a vyhoření?

Autentická Výzva

Kalman Horvát: matematika bez stresu a vyhoření?

12. 2. 2023

56 min

Obrázek epizody SPECIÁL: Adéla Lánová (CzechInvest) o podpoře podnikatelů na Vysočině

Halíře dělají talíře

SPECIÁL: Adéla Lánová (CzechInvest) o podpoře podnikatelů na Vysočině

11. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody Filip Horký: Jsem rychlý. U všeho nového chci být první - Značka:Osobně

Newstream podcasty

Filip Horký: Jsem rychlý. U všeho nového chci být první - Značka:Osobně

11. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody 53: prof. Jiří Hnilica: Úspěch je velmi relativní a pro každou generaci může znamenat něco jiného

redesign s Davidem Krajíčkem

53: prof. Jiří Hnilica: Úspěch je velmi relativní a pro každou generaci může znamenat něco jiného

10. 2. 2023

1 hod

Obrázek epizody Ondřej Dubín: Obchod je dialog mezi obchodním zástupcem a klientem

Slovo má...

Ondřej Dubín: Obchod je dialog mezi obchodním zástupcem a klientem

10. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Věci někdy (NE)JDOU podle plánu 😐 | Na podlaze 72

NA PODLAZE

Věci někdy (NE)JDOU podle plánu 😐 | Na podlaze 72

9. 2. 2023

5 min

Obrázek epizody Pivaři změnili lokál. Místo hospody chodí do obchodů

Agenda

Pivaři změnili lokál. Místo hospody chodí do obchodů

9. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody 27. Jaké to je prodávat restaurace a firmy? A nahradí makléře jednou roboti?

HOTELOVÝ A REALITNÍ MIXÉR

27. Jaké to je prodávat restaurace a firmy? A nahradí makléře jednou roboti?

9. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Podnikám od 15 let, vidím v tom příležitost, říká Přemysl Kokeš.

FreshStart.cz

Podnikám od 15 let, vidím v tom příležitost, říká Přemysl Kokeš.

9. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody M. Šetinová: „Na výběr partnera jsme mnohem náročnější než předešlé generace.“

Stačí málo

M. Šetinová: „Na výběr partnera jsme mnohem náročnější než předešlé generace.“

9. 2. 2023

41 min

Obrázek epizody Jednohubky 15 - Metriky

Rovnováha

Jednohubky 15 - Metriky

9. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody JAK SE ZBAVIT POCHYBNOSTÍ PŘED NOVÝM ROZHODNUTÍM (Kurz stylingu profi je právě otevřen k přihlašování)

Škola stylu

JAK SE ZBAVIT POCHYBNOSTÍ PŘED NOVÝM ROZHODNUTÍM (Kurz stylingu profi je právě otevřen k přihlašování)

9. 2. 2023

40 min

Obrázek epizody Na vlně podnikání s Adamem Šoukalem o cestě k vlastnímu start-upu

Na vlně podnikání

Na vlně podnikání s Adamem Šoukalem o cestě k vlastnímu start-upu

9. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Michal Šnobr k současnému stavu energeticky a situaci v ČEZ - Jiný peníze bonus

Newstream podcasty

Michal Šnobr k současnému stavu energeticky a situaci v ČEZ - Jiný peníze bonus

9. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody 67. Jak porazit prokrastinaci na sítích ve 3 krocích

Trefit profit

67. Jak porazit prokrastinaci na sítích ve 3 krocích

9. 2. 2023

5 min

Obrázek epizody Martin Tryzna: Nikdy jsem nezažil, abych měl dostatek lidí na množství práce. Nebo naopak

Buduj značku

Martin Tryzna: Nikdy jsem nezažil, abych měl dostatek lidí na množství práce. Nebo naopak

9. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Jiří Giptner | Moje naivní představa o učitelích

Oldschooler's

Jiří Giptner | Moje naivní představa o učitelích

9. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Kvůli Euforii bere mládež drogy. The Mag se prodal za...?! | Homer #34

Michal Hubík Podcast

Kvůli Euforii bere mládež drogy. The Mag se prodal za...?! | Homer #34

8. 2. 2023

1 hod 25 min

Obrázek epizody #654: Dr. Matthew Walker, All Things Sleep Continued — The Hidden Dangers of Melatonin, Tools for Insomnia, Enhancing Learning and Sleep Spindles, The Upsides of Sleep Divorce, How Sleep Impacts Sex (and Vice Versa), Adventures in Lucid Dreaming, The O...

The Tim Ferriss Show

#654: Dr. Matthew Walker, All Things Sleep Continued — The Hidden Dangers of Melatonin, Tools for Insomnia, Enhancing Learning and Sleep Spindles, The Upsides of Sleep Divorce, How Sleep Impacts Sex (and Vice Versa), Adventures in Lucid Dreaming, The O...

8. 2. 2023

2 hod 35 min

Obrázek epizody Šéf odborů: Jednání v Nexenu bylo z nejtvrdších, která jsem zažil

Agenda

Šéf odborů: Jednání v Nexenu bylo z nejtvrdších, která jsem zažil

8. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody S majitelkou e-shopu a obchodu V hadru, poradkyní pro nošení Lindou Hnátkovou o tom, co je důležité pro úspěch v podnikání

Podnikání na mateřské

S majitelkou e-shopu a obchodu V hadru, poradkyní pro nošení Lindou Hnátkovou o tom, co je důležité pro úspěch v podnikání

8. 2. 2023

54 min

Obrázek epizody 101: Jan Komeda: Objevme všechny své místnosti a najděme k nim klíče

REDLINE

101: Jan Komeda: Objevme všechny své místnosti a najděme k nim klíče

8. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Jaké 4 úrovně týmu rozlišujeme?

Power of Culture

Jaké 4 úrovně týmu rozlišujeme?

7. 2. 2023

49 min