Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Spiritualita v podnikání (CZ) - záznam rozhovoru - Martin Rozhoň

Spiritualita v podnikání (CZ) - záznam rozhovoru - Martin Rozhoň

5. 2. 2023

50 min

Obrázek epizody Na plk #02 : O kruté zimě, vodních ptácích, jejich adaptacích, i o síle lidské mysli

Na plk #02 : O kruté zimě, vodních ptácích, jejich adaptacích, i o síle lidské mysli

5. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody Tenkrát v Mexiku Podcast #2 Martin Janák: HC Mal, Hráli jsme o čaj, Jak se stát výpravčím

Tenkrát v Mexiku Podcast #2 Martin Janák: HC Mal, Hráli jsme o čaj, Jak se stát výpravčím

5. 2. 2023

1 hod

Obrázek epizody 26. TÝDEN - Změnou prostředí k lepšímu životu

26. TÝDEN - Změnou prostředí k lepšímu životu

5. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody LEAN STARTUP #4 Přehodnocovat nebo vytrvat? Jak začít využívat rámec Pivotuj nebo vytrvej"

LEAN STARTUP #4 Přehodnocovat nebo vytrvat? Jak začít využívat rámec Pivotuj nebo vytrvej"

5. 2. 2023

1 min

Obrázek epizody #18 Možná je to jinak | Rozhovor s Janem Houdkem | Lucidní snění mi zachránilo život

#18 Možná je to jinak | Rozhovor s Janem Houdkem | Lucidní snění mi zachránilo život

5. 2. 2023

58 min

Obrázek epizody djing, parties, psychické zdraví

djing, parties, psychické zdraví

5. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody #24: Nespokoj se s tím, co ti řeknou, a buď zvědavý

#24: Nespokoj se s tím, co ti řeknou, a buď zvědavý

5. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody #12 - Cesta k sebepřijetí, můj boj s pletí & co mi pomohlo

#12 - Cesta k sebepřijetí, můj boj s pletí & co mi pomohlo

5. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Číst Bibli jako nikdy dřív! – Církev očima Bible – Ondřej Píš

Číst Bibli jako nikdy dřív! – Církev očima Bible – Ondřej Píš

5. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Díl 59. Empathy a jeho rozvoj

Díl 59. Empathy a jeho rozvoj

5. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody 32: Jiří Pačinek. O sklářství, spolupráci s Netflixem a jednom velkém životním příběhu.

32: Jiří Pačinek. O sklářství, spolupráci s Netflixem a jednom velkém životním příběhu.

5. 2. 2023

57 min

Obrázek epizody #91 - 8 TIPŮ PRO REGENERACI TĚLA A MYSLI | SPÁNEK | ROVNOVÁHA V ŽIVOTĚ | CIRKADIÁNNÍ RYTMY | Magie Života

#91 - 8 TIPŮ PRO REGENERACI TĚLA A MYSLI | SPÁNEK | ROVNOVÁHA V ŽIVOTĚ | CIRKADIÁNNÍ RYTMY | Magie Života

5. 2. 2023

51 min

Obrázek epizody Medituj ~ na zimní blues

Medituj ~ na zimní blues

5. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody 120: Můj týden v Peru: Je můj smysl zemřít? Revoluce s láskou.

120: Můj týden v Peru: Je můj smysl zemřít? Revoluce s láskou.

5. 2. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody Všechno je investice | #22

Všechno je investice | #22

5. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Co je nuda a jakou zábavu si dneska hledáme ? [SPEAKCAST #8]

Co je nuda a jakou zábavu si dneska hledáme ? [SPEAKCAST #8]

4. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody „Hodně chlapů se vyoutovalo až ve vězení. Za mřížema je hodně typů gayů. Jedni si to užívaj, jiný jsou znásilňovaný a některý tam i vládnou. Stereotypy tady neplatí,“ říká Dan, který seděl za prodej drog

„Hodně chlapů se vyoutovalo až ve vězení. Za mřížema je hodně typů gayů. Jedni si to užívaj, jiný jsou znásilňovaný a některý tam i vládnou. Stereotypy tady neplatí,“ říká Dan, který seděl za prodej drog

4. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody LEAN STARTUP #3 Jak využívat smyčku zpětné vazby Build-Measure-Learn k neustálému zlepšování vašich produktů a procesů

LEAN STARTUP #3 Jak využívat smyčku zpětné vazby Build-Measure-Learn k neustálému zlepšování vašich produktů a procesů

4. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody #815 Proč utíkáme sami před sebou a jak s tím přestat

#815 Proč utíkáme sami před sebou a jak s tím přestat

4. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody |37| DřErasmus ve Slovinsku!

|37| DřErasmus ve Slovinsku!

3. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Netančilo se mi s takovou lehkostí, když jsem cítila tíhu zodpovědnosti, že bych měla vyhrát, říká bývalá tanečnice Martina Marková

Netančilo se mi s takovou lehkostí, když jsem cítila tíhu zodpovědnosti, že bych měla vyhrát, říká bývalá tanečnice Martina Marková

3. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody 2) antická a středověká filozofie

2) antická a středověká filozofie

3. 2. 2023

49 min

Obrázek epizody #100 Speciální epizoda ve spolupráci s vámi

#100 Speciální epizoda ve spolupráci s vámi

3. 2. 2023

55 min

Obrázek epizody Rodíme jinak s porodní asistentkou Evou Sokirkovou

Rodíme jinak s porodní asistentkou Evou Sokirkovou