Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Otec, syn a vnitřní síla (Vzmuž.Se vol. 63)

Otec, syn a vnitřní síla (Vzmuž.Se vol. 63)

5. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody Rady a tipy pro nezadané: Teorie třech pokojíčků

Rady a tipy pro nezadané: Teorie třech pokojíčků

5. 8. 2024

15 min

Obrázek epizody 120: Jak se dařilo trhům nejen v červenci 2024

120: Jak se dařilo trhům nejen v červenci 2024

5. 8. 2024

6 min

Obrázek epizody Život s nevlastními dětmi: Jak zvládnout rozvod a budovat nové začátky?

Život s nevlastními dětmi: Jak zvládnout rozvod a budovat nové začátky?

5. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Čekala jsem na rozhodnutí, zda dostanu léčbu nebo paliativní péči | Ivana Neuvirtová o boji s pokročílým onkologickým onemocněním

Čekala jsem na rozhodnutí, zda dostanu léčbu nebo paliativní péči | Ivana Neuvirtová o boji s pokročílým onkologickým onemocněním

5. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody #30: Jan Vesely: ‚‚Nikdy jsem se nestresoval tím, co se ještě nestalo.” O kariéře známého pianisty a úspěšného podnikatele, o jeho tipech na to, jak uspět a upřímné sdílení jeho životních milníků

#30: Jan Vesely: ‚‚Nikdy jsem se nestresoval tím, co se ještě nestalo.” O kariéře známého pianisty a úspěšného podnikatele, o jeho tipech na to, jak uspět a upřímné sdílení jeho životních milníků

5. 8. 2024

39 min

Obrázek epizody Řešidlo #724 - Jak v dospělosti odpustit svým rodičům?

Řešidlo #724 - Jak v dospělosti odpustit svým rodičům?

5. 8. 2024

5 min

Obrázek epizody #31 SHINEcast - Peter Krištofovič - Začínal jsem prodejem pojištění v paneláku | #RiseAndShineCZ

#31 SHINEcast - Peter Krištofovič - Začínal jsem prodejem pojištění v paneláku | #RiseAndShineCZ

4. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody #6 Příběh Hanky Kynychové

#6 Příběh Hanky Kynychové

4. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody ONDŘEJ PAVLÍK: Když udělám chybu, jdu zpátky na začátek a snažím se zjistit, co příště udělat jinak

ONDŘEJ PAVLÍK: Když udělám chybu, jdu zpátky na začátek a snažím se zjistit, co příště udělat jinak

4. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Jak pracovat s vysokou citlivostí? - Podcast #8

Jak pracovat s vysokou citlivostí? - Podcast #8

4. 8. 2024

49 min

Obrázek epizody Zápisník alkoholičky snad přiměje závislé hledat odbornou pomoc, říká Duffková

Zápisník alkoholičky snad přiměje závislé hledat odbornou pomoc, říká Duffková

4. 8. 2024

22 min

Obrázek epizody Word of God – Má Bible vždycky pravdu? – Jana Moravcová

Word of God – Má Bible vždycky pravdu? – Jana Moravcová

4. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody „Když jsem byl malý, hrál jsem si s chřestidly a rapoval s babičkou” Vít Benešovský

„Když jsem byl malý, hrál jsem si s chřestidly a rapoval s babičkou” Vít Benešovský

4. 8. 2024

53 min

Obrázek epizody Pěšky z Nepálu: Chtěl jsem udělat z úplně obyčejné věci pořádnou show, říká Nico Moro

Pěšky z Nepálu: Chtěl jsem udělat z úplně obyčejné věci pořádnou show, říká Nico Moro

4. 8. 2024

15 min

Obrázek epizody Dům Svobodného přístavu: O seberozvoji (místy zvukové ruchy na pozadí)

Dům Svobodného přístavu: O seberozvoji (místy zvukové ruchy na pozadí)

4. 8. 2024

3 hod 24 min

Obrázek epizody 229. ft. Mariam Camara: "Mexiko mi změnilo život”. Spiritualita jako přirozenost, Love Island a víc

229. ft. Mariam Camara: "Mexiko mi změnilo život”. Spiritualita jako přirozenost, Love Island a víc

4. 8. 2024

59 min

Obrázek epizody 6. David Zukal - Když se podíváš smrti do tváře, změní ti to život!

6. David Zukal - Když se podíváš smrti do tváře, změní ti to život!

3. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody #42 Víno v plechu

#42 Víno v plechu

2. 8. 2024

51 min

Obrázek epizody Jak vidí PhD studium studentka Masarykovy univerzity v Brně | PhDkast

Jak vidí PhD studium studentka Masarykovy univerzity v Brně | PhDkast

2. 8. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Jistotky na léto aneb co vám nebude těžknout v batohu

Jistotky na léto aneb co vám nebude těžknout v batohu

2. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Jsem mostem mezi západní medicínou a alternativou s Galinou Vavruškovou

Jsem mostem mezi západní medicínou a alternativou s Galinou Vavruškovou

2. 8. 2024

46 min

Obrázek epizody Výroba souhlasu: jeden zapomenutý příběh.

Výroba souhlasu: jeden zapomenutý příběh.

2. 8. 2024

22 min

Obrázek epizody Ep. 30: Emočně nedostupný partner

Ep. 30: Emočně nedostupný partner

2. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody 5 tipů, jak využít ChatGPT k dosažení plynulé angličtiny

5 tipů, jak využít ChatGPT k dosažení plynulé angličtiny

2. 8. 2024

12 min