Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Cobain: 4. díl

Cobain: 4. díl

4. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Cobain: 5. díl

Cobain: 5. díl

4. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Therion

Therion

4. 4. 2024

48 min

Obrázek epizody Hvězdný host Rock Radia - Škwor

Hvězdný host Rock Radia - Škwor

4. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Fascinuje nás, jak je to dílo zralé, říká o znovuobjevené skladbě Jana Dismase Zelenky Adam Viktora

Mozaika: Fascinuje nás, jak je to dílo zralé, říká o znovuobjevené skladbě Jana Dismase Zelenky Adam Viktora

4. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Život muzikanta - Lukáš Dittrich

Život muzikanta - Lukáš Dittrich

4. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Mozaika: Je co slavit a je za co děkovat, říká o spolupráci České filharmonie a sboru Čhavorenge Ida Kelarová

Mozaika: Je co slavit a je za co děkovat, říká o spolupráci České filharmonie a sboru Čhavorenge Ida Kelarová

3. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody 32 Bar Talk: "Nikdy nechci zůstat na místě," říká saxofonistka Lenka Molčányiová

32 Bar Talk: "Nikdy nechci zůstat na místě," říká saxofonistka Lenka Molčányiová

3. 4. 2024

54 min

Obrázek epizody WODWIN: ,,Hastl pro mě není, raději budu makat rukama"

WODWIN: ,,Hastl pro mě není, raději budu makat rukama"

3. 4. 2024

39 min

Obrázek epizody Alex a host: Hraní na ulici je drsné, člověk zjistí, jak na tom je, říká zpěvačka Kaczi

Alex a host: Hraní na ulici je drsné, člověk zjistí, jak na tom je, říká zpěvačka Kaczi

3. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Piana do škol. Odstartovalo další kolo projektu, do kterého se můžou zapojit ZUŠ z celé republiky

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Piana do škol. Odstartovalo další kolo projektu, do kterého se můžou zapojit ZUŠ z celé republiky

3. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Clarinet Factory

Clarinet Factory

2. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Tierlist názvů alb: co vymyslel Shakespeare a co by se dalo přirovnat k neosoleným bramborám?

Tierlist názvů alb: co vymyslel Shakespeare a co by se dalo přirovnat k neosoleným bramborám?

2. 4. 2024

46 min

Obrázek epizody Johnny Headbusta | Funk The Juice | rozhovor

Johnny Headbusta | Funk The Juice | rozhovor

2. 4. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Chystá se koncert k poctě Nadi Urbánkové. „Měla jsem sen to pro maminku udělat,“ říká Jana Fabiánová

Blízká setkání: Chystá se koncert k poctě Nadi Urbánkové. „Měla jsem sen to pro maminku udělat,“ říká Jana Fabiánová

2. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody The Eras Tour: Film

The Eras Tour: Film

2. 4. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Rocková kronika Alexe Kroniky - 14 týden roku 2024

Rocková kronika Alexe Kroniky - 14 týden roku 2024

2. 4. 2024

5 min

Obrázek epizody CITRON - Síla návratů tour 2024

CITRON - Síla návratů tour 2024

2. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubické hudební jaro vede od Beňačkové k Margitovi. Mezitím bude i Nohavica

Máme hosty: Pardubické hudební jaro vede od Beňačkové k Margitovi. Mezitím bude i Nohavica

2. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Moonshine Jam 32 - Čínský komouši, rezatý pickupy a krvavá hranice

Moonshine Jam 32 - Čínský komouši, rezatý pickupy a krvavá hranice

2. 4. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hudbu vnímat i jinak než sluchem? V Hradci Králové si lidé užili koncert Vypsané fixy pro neslyšící

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hudbu vnímat i jinak než sluchem? V Hradci Králové si lidé užili koncert Vypsané fixy pro neslyšící

2. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Dež sem já šil na Svaté Kopeček

Dež sem já šil na Svaté Kopeček

2. 4. 2024

5 min

Obrázek epizody Na kafe s Davidem Pomahačem: Jednota

Na kafe s Davidem Pomahačem: Jednota

1. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody GM Talks #8 - Benz Guild [Milník je být lepší a lepší DJ]

GM Talks #8 - Benz Guild [Milník je být lepší a lepší DJ]