Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy 20. století: „Šťastný jsem až teď.“ Příběh Waltera Fischla a jeho rodiny

Příběhy 20. století: „Šťastný jsem až teď.“ Příběh Waltera Fischla a jeho rodiny

13. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: „Šťastný jsem až teď.“ Příběh Waltera Fischla a jeho rodiny

Příběhy 20. století: „Šťastný jsem až teď.“ Příběh Waltera Fischla a jeho rodiny

13. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody „Šťastný jsem až teď.“ Příběh Waltera Fischla a jeho rodiny

„Šťastný jsem až teď.“ Příběh Waltera Fischla a jeho rodiny

13. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

13. 7. 2025

44 min

Obrázek epizody #1: Bláznivý experiment Ceaușescuova Rumunska

#1: Bláznivý experiment Ceaușescuova Rumunska

13. 7. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody Karel VI.: Jak jeden císař připravil cestu Marii Terezii

Karel VI.: Jak jeden císař připravil cestu Marii Terezii

13. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Dobrá Voda v Novohradských horách, slavné poutní místo, kam se za minulého režimu nesmělo

Dobrá Voda v Novohradských horách, slavné poutní místo, kam se za minulého režimu nesmělo

13. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody 20. Cajdrnožky i bardámy aneb Prostituce za první republiky

20. Cajdrnožky i bardámy aneb Prostituce za první republiky

13. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody 13. července: Co se stalo v tento den

13. července: Co se stalo v tento den

13. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Prišiel, zvíťazil a rozprávkovo zbohatol – princ Eugen Savojský

Prišiel, zvíťazil a rozprávkovo zbohatol – princ Eugen Savojský

12. 7. 2025

50 min

Obrázek epizody Náš dům zabavili a museli jsme odejít. Venku už ale stály dvě rodiny z Rumunska, vzpomíná pamětník

Náš dům zabavili a museli jsme odejít. Venku už ale stály dvě rodiny z Rumunska, vzpomíná pamětník

12. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Téma Plus: Náš dům zabavili a museli jsme odejít. Venku už ale stály dvě rodiny z Rumunska, vzpomíná pamětník

Téma Plus: Náš dům zabavili a museli jsme odejít. Venku už ale stály dvě rodiny z Rumunska, vzpomíná pamětník

12. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Historie Plus: Špioni: Karel Köcher, český krtek v CIA

Historie Plus: Špioni: Karel Köcher, český krtek v CIA

12. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Špioni: Karel Köcher, český krtek v CIA

Špioni: Karel Köcher, český krtek v CIA

12. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody První olympijský vítěz maratonu se zdržel v hospodě. Dal si půlku pomeranče, koňak a všechny porazil

První olympijský vítěz maratonu se zdržel v hospodě. Dal si půlku pomeranče, koňak a všechny porazil

12. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody 12. července: Co se stalo v tento den

12. července: Co se stalo v tento den

12. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Jan Němec: Labutě. Co můžete udělat, když vaše země začne válku a vy s tím nesouhlasíte?

Jan Němec: Labutě. Co můžete udělat, když vaše země začne válku a vy s tím nesouhlasíte?

11. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Desperately Seeking Symmetry

Desperately Seeking Symmetry

11. 7. 2025

58 min

Obrázek epizody Ramesses' Wild West with Prof. Steven Snape

Ramesses' Wild West with Prof. Steven Snape

11. 7. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody 11. července: Co se stalo v tento den

11. července: Co se stalo v tento den

11. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Jiří Ruml. Reportér, který své chyby přijal, poučil se z nich a dlouhá léta se je i snažil odčinit

Jiří Ruml. Reportér, který své chyby přijal, poučil se z nich a dlouhá léta se je i snažil odčinit

11. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Archiv Plus: Jiří Ruml. Reportér, který své chyby přijal, poučil se z nich a dlouhá léta se je i snažil odčinit

Archiv Plus: Jiří Ruml. Reportér, který své chyby přijal, poučil se z nich a dlouhá léta se je i snažil odčinit

11. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody V krčmě U Kokota se scházeli lapkové, Kokotem se nazývala i předsunutá věž hradu Choustník

V krčmě U Kokota se scházeli lapkové, Kokotem se nazývala i předsunutá věž hradu Choustník

11. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Jihočeská vlastivěda: V krčmě U Kokota se scházeli lapkové, Kokotem se nazývala i předsunutá věž hradu Choustník

Jihočeská vlastivěda: V krčmě U Kokota se scházeli lapkové, Kokotem se nazývala i předsunutá věž hradu Choustník

11. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Josef I. Habsburský: Krátká vláda s dlouhým odkazem.

Josef I. Habsburský: Krátká vláda s dlouhým odkazem.

11. 7. 2025

45 min