Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na Dukle Jižní Město mě drží parta! Nehraju to pro peníze, říká Ondřej Kotlík.

Na Dukle Jižní Město mě drží parta! Nehraju to pro peníze, říká Ondřej Kotlík.

13. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Off Season 2023/24: Sport Island

Off Season 2023/24: Sport Island

13. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Gunners Talk #7 | Rozbor zápasu s Man Utd, Kai Havertz v (ne)formě, Declan Rice jako spasitel, Gabriel Jesus a jeho samba, Konec přestupního období a Soupeři v Lize Mistrů

Gunners Talk #7 | Rozbor zápasu s Man Utd, Kai Havertz v (ne)formě, Declan Rice jako spasitel, Gabriel Jesus a jeho samba, Konec přestupního období a Soupeři v Lize Mistrů

13. 9. 2023

1 hod 53 min

Obrázek epizody Kopačák #50: Šilhavý out? A jak na tom vlastně český nároďák je?

Kopačák #50: Šilhavý out? A jak na tom vlastně český nároďák je?

13. 9. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Šilhavý nestíhá reprezentační tempo. Kde může Česko hledat náhradu?

Šilhavý nestíhá reprezentační tempo. Kde může Česko hledat náhradu?

12. 9. 2023

1 hod

Obrázek epizody Hokej bez červené (95. díl): Co nabídne hokejový program na ČT sport v nadcházející sezoně?

Hokej bez červené (95. díl): Co nabídne hokejový program na ČT sport v nadcházející sezoně?

12. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody FOOTCAST #68 | Star wars feat. David Douděra

FOOTCAST #68 | Star wars feat. David Douděra

12. 9. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody #183 Saka, nebo Salah? Draftujeme nejlepší světové jedenáctky

#183 Saka, nebo Salah? Draftujeme nejlepší světové jedenáctky

11. 9. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Šilhavého střídání, sterilní repre, přetahovaná o Červa. Byl Minčev fiasko?

Fotbal fokus podcast: Šilhavého střídání, sterilní repre, přetahovaná o Červa. Byl Minčev fiasko?

11. 9. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Šilhavého střídání, sterilní repre, přetahovaná o Červa. Byl Minčev fiasko?

Fotbal fokus podcast: Šilhavého střídání, sterilní repre, přetahovaná o Červa. Byl Minčev fiasko?

11. 9. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody S1 Epizoda 4: Nejlepší letní přestupy

S1 Epizoda 4: Nejlepší letní přestupy

9. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody GegenPress Podcast | S03E10 | VSTUP DO NOVÉ SEZÓNY

GegenPress Podcast | S03E10 | VSTUP DO NOVÉ SEZÓNY

9. 9. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody This Week: To lead from the front

This Week: To lead from the front

9. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Fotbalové zpravodajství z Francie a Česka

Fotbalové zpravodajství z Francie a Česka

9. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Václav Kadlec: Byl jsem lepší fotbalista než Kuchta. Za repre jsem hrát moc nechtěl

Václav Kadlec: Byl jsem lepší fotbalista než Kuchta. Za repre jsem hrát moc nechtěl

9. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Folprecht: Na reprezentaci se určitě podívám, ale pauza od klubového fotbalu je pro mě spíš otrava

Folprecht: Na reprezentaci se určitě podívám, ale pauza od klubového fotbalu je pro mě spíš otrava

7. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody Golazo #4: Finanční situace Barcelony. Proč se dostala do krize a kde bere na posily?

Golazo #4: Finanční situace Barcelony. Proč se dostala do krize a kde bere na posily?

7. 9. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Karel Kristen nejen o aktivitách, v nichž kopal bundesligu. Co měl společného s Karlem Gottem?

Karel Kristen nejen o aktivitách, v nichž kopal bundesligu. Co měl společného s Karlem Gottem?

7. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Ragby fokus podcast: Vše o MS na ČT sport. Kdo se dostane až na vrchol?

Ragby fokus podcast: Vše o MS na ČT sport. Kdo se dostane až na vrchol?

6. 9. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody #182 Arsenal si poradil s United. Čí přestupy byly nejlepší?

#182 Arsenal si poradil s United. Čí přestupy byly nejlepší?

6. 9. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Football Club #26 Rivalita, peníze i menstruační cyklus. Kapitánky pražských S o ženském fotbale

Football Club #26 Rivalita, peníze i menstruační cyklus. Kapitánky pražských S o ženském fotbale

6. 9. 2023

55 min

Obrázek epizody Kopačák #49: Vítězové přestupového období

Kopačák #49: Vítězové přestupového období

6. 9. 2023

52 min

Obrázek epizody #18 - Liverpool si poradil s Aston Villou. Brighton zdolal Newcastle. United nakonec padli s Arsenalem

#18 - Liverpool si poradil s Aston Villou. Brighton zdolal Newcastle. United nakonec padli s Arsenalem

6. 9. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody Prošel si peklem. Teď je Panák hvězdou Sparty a Letná je pro něj ráj

Prošel si peklem. Teď je Panák hvězdou Sparty a Letná je pro něj ráj

5. 9. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Bod VARUu#6 | UNITED VS ARSENAL, CHYBY ROZHODČÍCH, HATTRICKOVÝ VÍKEND, EVROPSKÉ POHÁRY

Bod VARUu#6 | UNITED VS ARSENAL, CHYBY ROZHODČÍCH, HATTRICKOVÝ VÍKEND, EVROPSKÉ POHÁRY

5. 9. 2023

2 hod 13 min