Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MILION? DAL BYCH TO K TÉ JEDNÉ, CO MÁM NA ÚČTĚ (Lukáš Železník)

MILION? DAL BYCH TO K TÉ JEDNÉ, CO MÁM NA ÚČTĚ (Lukáš Železník)

9. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody 1# Podhodnocené Legendy - Marco van Basten

1# Podhodnocené Legendy - Marco van Basten

9. 1. 2024

35 min

Obrázek epizody HLAVNĚ SE UJISTĚME, ŽE SEM UŽ JEZDIT NEBUDEME (Tomáš Holý)

HLAVNĚ SE UJISTĚME, ŽE SEM UŽ JEZDIT NEBUDEME (Tomáš Holý)

9. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody NA SEVILLU NIKDY NEZAPOMENU (Ondřej Kúdela)

NA SEVILLU NIKDY NEZAPOMENU (Ondřej Kúdela)

9. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody IBRAHIMOVIČ MĚ CHTĚL ZABÍT (Libor Kozák)

IBRAHIMOVIČ MĚ CHTĚL ZABÍT (Libor Kozák)

9. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Bez Nedvěda a sportovní rady. Volbu Haška doprovází nepříjemné otázky

Bez Nedvěda a sportovní rady. Volbu Haška doprovází nepříjemné otázky

9. 1. 2024

58 min

Obrázek epizody Bod VARu #24 | FA CUP, NEJHORŠÍ SESTAVA DOSAVADNÍ SEZÓNY A VYBĚR NEJLEPŠÍHO HRÁČE KAŽDÉHO TÝMU

Bod VARu #24 | FA CUP, NEJHORŠÍ SESTAVA DOSAVADNÍ SEZÓNY A VYBĚR NEJLEPŠÍHO HRÁČE KAŽDÉHO TÝMU

9. 1. 2024

1 hod 38 min

Obrázek epizody Gunners Talk #18 | Rozbory zápasu s Liverpoolem, West Hamem, Fulhamem & Liverpoolem, Nulová efektivita, Útočníci z formy, Nketiah gdě? & NoMoreRed

Gunners Talk #18 | Rozbory zápasu s Liverpoolem, West Hamem, Fulhamem & Liverpoolem, Nulová efektivita, Útočníci z formy, Nketiah gdě? & NoMoreRed

9. 1. 2024

2 hod 3 min

Obrázek epizody FOOTCAST #84 | Přestupy 2024

FOOTCAST #84 | Přestupy 2024

9. 1. 2024

1 hod 42 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (111. díl): Co stálo za obratem juniorů a nastartují medaile mládežnický hokej?

Hokej bez červené (111. díl): Co stálo za obratem juniorů a nastartují medaile mládežnický hokej?

8. 1. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody 1# Podhodnocené Legendy - Marco van Basten

1# Podhodnocené Legendy - Marco van Basten

8. 1. 2024

35 min

Obrázek epizody This Week: Burnley beaten in Birmingham

This Week: Burnley beaten in Birmingham

8. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Zblázní Haškova hra fanoušky? A vydělala víc na odchodu Staňka Plzeň?

Fotbal fokus podcast: Zblázní Haškova hra fanoušky? A vydělala víc na odchodu Staňka Plzeň?

8. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Zblázní Haškova hra fanoušky? A vydělala víc na odchodu Staňka Plzeň?

Fotbal fokus podcast: Zblázní Haškova hra fanoušky? A vydělala víc na odchodu Staňka Plzeň?

8. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Prostě můj klub: Proč proboha fandit AFC Bournemouth? 

Prostě můj klub: Proč proboha fandit AFC Bournemouth? 

7. 1. 2024

1 hod 46 min

Obrázek epizody #9 Tým roku 2023. Přestupové spekulace. Hodnocení top 5 týmů Premier League v polovině sezóny.

#9 Tým roku 2023. Přestupové spekulace. Hodnocení top 5 týmů Premier League v polovině sezóny.

7. 1. 2024

42 min

Obrázek epizody GegenPress Podcast | S04E02 | SESTAVY PODZIMU

GegenPress Podcast | S04E02 | SESTAVY PODZIMU

6. 1. 2024

1 hod 24 min

Obrázek epizody #75 Před emigrací složil zkoušku z marxismu, v Bílém domě si Kubík podal ruku hned se třemi americkými prezidenty

#75 Před emigrací složil zkoušku z marxismu, v Bílém domě si Kubík podal ruku hned se třemi americkými prezidenty

6. 1. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody S01 Epizoda 23: Zázrak v FPL a zhodnocení českého podzimu

S01 Epizoda 23: Zázrak v FPL a zhodnocení českého podzimu

5. 1. 2024

38 min

Obrázek epizody Speciál: (Ne)vysněný Hašek a Nedvěd, co naštval všechny. Köstl a Veselý, do akce!

Speciál: (Ne)vysněný Hašek a Nedvěd, co naštval všechny. Köstl a Veselý, do akce!

4. 1. 2024

44 min

Obrázek epizody Folprecht: Do Budějovic se nikomu trénovat nechce. Kladrubský může být zajímavá volba

Folprecht: Do Budějovic se nikomu trénovat nechce. Kladrubský může být zajímavá volba

4. 1. 2024

57 min

Obrázek epizody #31 - Salah a spol drtil Newcastle. Elanga si udělal dobrý den z United.

#31 - Salah a spol drtil Newcastle. Elanga si udělal dobrý den z United.

4. 1. 2024

57 min

Obrázek epizody Golazo #20: Nejlepší lednové přestupy v La Lize od roku 2000 a mnoho zajímavých příběhů

Golazo #20: Nejlepší lednové přestupy v La Lize od roku 2000 a mnoho zajímavých příběhů

4. 1. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody MUDr. ROBERT JŮZEK | PŘEROSTLEJ KOLOHNÁT. DIVÍM SE, ŽE MĚ URÁŽKY NEZLOMILY. PROČ PŘED LETY OPUSTIL PODOLÍ?

MUDr. ROBERT JŮZEK | PŘEROSTLEJ KOLOHNÁT. DIVÍM SE, ŽE MĚ URÁŽKY NEZLOMILY. PROČ PŘED LETY OPUSTIL PODOLÍ?

3. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Oznámení u repre za rohem, tahanice o Kováče. Vymstí se Holoubkovi Boleslav?

Fotbal fokus podcast: Oznámení u repre za rohem, tahanice o Kováče. Vymstí se Holoubkovi Boleslav?

3. 1. 2024

56 min