Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak pomoct sourozencům sžít se: 10 tipů z praxe

Jak pomoct sourozencům sžít se: 10 tipů z praxe

2. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody S1 E12 Nejen o domácím porodu a kojení - rozhovor s Míšou Slavíčkovou (PRAVDA SRDCE)

S1 E12 Nejen o domácím porodu a kojení - rozhovor s Míšou Slavíčkovou (PRAVDA SRDCE)

1. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody #46 Smečka v parku: Co si pejskaři opravdu myslí?

#46 Smečka v parku: Co si pejskaři opravdu myslí?

1. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody #75 Retrívr je vítač, trailový labrador spíš introvert: Táňa Incédi

#75 Retrívr je vítač, trailový labrador spíš introvert: Táňa Incédi

1. 4. 2025

41 min

Obrázek epizody 4. Šílená Čarodějnice

4. Šílená Čarodějnice

1. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody Jak ušetřit místo na zahradě a pěstovat víc plodin na jedné rostlině? Pořiďte si bramborajče

Jak ušetřit místo na zahradě a pěstovat víc plodin na jedné rostlině? Pořiďte si bramborajče

1. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Jak ušetřit místo na zahradě a pěstovat víc plodin na jedné rostlině? Pořiďte si bramborajče

Zvídavec Evy Sinkovičové: Jak ušetřit místo na zahradě a pěstovat víc plodin na jedné rostlině? Pořiďte si bramborajče

1. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody 1. Kdo jsme? WonderMatky!

1. Kdo jsme? WonderMatky!

31. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Porovnávejte se se svým minulým já, ne s lidmi na sociálních sítích, radí psychoterapeutka

Porovnávejte se se svým minulým já, ne s lidmi na sociálních sítích, radí psychoterapeutka

31. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Porovnávejte se se svým minulým já, ne s lidmi na sociálních sítích, radí psychoterapeutka

Klub Rádia Junior: Porovnávejte se se svým minulým já, ne s lidmi na sociálních sítích, radí psychoterapeutka

31. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Bráškovi daroval kostní dřeň. Jak vážná nemoc zasáhne do života rodiny

Klub Rádia Junior: Bráškovi daroval kostní dřeň. Jak vážná nemoc zasáhne do života rodiny

31. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Bráškovi daroval kostní dřeň. Jak vážná nemoc zasáhne do života rodiny

Bráškovi daroval kostní dřeň. Jak vážná nemoc zasáhne do života rodiny

31. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody DRM - 511. vysílání (záznam ze streamu na Facebooku)

DRM - 511. vysílání (záznam ze streamu na Facebooku)

31. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Jednoduchý tip na vědomé zpomalení v každodennosti

Jednoduchý tip na vědomé zpomalení v každodennosti

31. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Pěstounky Vierka Slepčíková a Marcela Dědová: Neděláme to pro prachy!

Pěstounky Vierka Slepčíková a Marcela Dědová: Neděláme to pro prachy!

31. 3. 2025

55 min

Obrázek epizody Andrea Kerestešová Růžičková: Děti nás víc spojily, ale nemáme vždy na výchovu stejný názor

Andrea Kerestešová Růžičková: Děti nás víc spojily, ale nemáme vždy na výchovu stejný názor

31. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Tesla se zamiloval do holuba a jeho paprsek smrti prověřoval Trump

Tesla se zamiloval do holuba a jeho paprsek smrti prověřoval Trump

31. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody DNEŠNÝ ÚTULOK JE PSÍ TINDER feat. O.Z. Pes v núdzi #EP57

DNEŠNÝ ÚTULOK JE PSÍ TINDER feat. O.Z. Pes v núdzi #EP57

31. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody ABC PODCAST 13 - číslo 6/25, Hranatá včela z Minecraftu & největší egyptské muzeum světa!

ABC PODCAST 13 - číslo 6/25, Hranatá včela z Minecraftu & největší egyptské muzeum světa!

30. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Dorothy by chtěla být spisovatelkou. První knihu napsala v šesti letech

Klub Rádia Junior: Dorothy by chtěla být spisovatelkou. První knihu napsala v šesti letech

30. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Dorothy by chtěla být spisovatelkou. První knihu napsala v šesti letech

Dorothy by chtěla být spisovatelkou. První knihu napsala v šesti letech

30. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody FRANKLY podcast pokračuje a mění se! Jak?

FRANKLY podcast pokračuje a mění se! Jak?

30. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Karolina Neuvirthová

Karolina Neuvirthová

30. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody 111# Tajemství ztraceného náhrdelníku - 10. Každý se chce podílet

111# Tajemství ztraceného náhrdelníku - 10. Každý se chce podílet

30. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody V Totál talkshow jsme pokřtili novou knížku Je mi skvěle

V Totál talkshow jsme pokřtili novou knížku Je mi skvěle

30. 3. 2025

38 min