Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Miloš Vacík: Pořád žiju v rytmu samby. Vášnivě jsem se ale zamiloval i do skla. Je to dobrodružství

Host Radiožurnálu: Miloš Vacík: Pořád žiju v rytmu samby. Vášnivě jsem se ale zamiloval i do skla. Je to dobrodružství

1. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volby na Slovensku. Novinky zákoníku práce. Chov koček a psů ve Španělsku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volby na Slovensku. Novinky zákoníku práce. Chov koček a psů ve Španělsku

30. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Stejně aut, méně hluku. Modernizace snížila hlučnost D1, ukazují měření

Magazín Experiment: Stejně aut, méně hluku. Modernizace snížila hlučnost D1, ukazují měření

30. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Vadí mi hádky. Pellegrini mi imponuje tím, že je slušný a neslibuje hory, doly,“ říká volička Hlasu

Seriál Radiožurnálu: „Vadí mi hádky. Pellegrini mi imponuje tím, že je slušný a neslibuje hory, doly,“ říká volička Hlasu

30. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Založit v 65 letech kapelu je nádhera. Na počátku byl netradiční dárek od syna, vzpomíná Imran Zangi

Host Radiožurnálu: Založit v 65 letech kapelu je nádhera. Na počátku byl netradiční dárek od syna, vzpomíná Imran Zangi

30. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Ladislav Kudrna, muž na zkoumání totality

Ladislav Kudrna, muž na zkoumání totality

30. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Volebný špeciál: Ako vyzerá volebná noc z pohľadu novinárov?

Volebný špeciál: Ako vyzerá volebná noc z pohľadu novinárov?

30. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Byznys 28. 9. 2023

Byznys 28. 9. 2023

29. 9. 2023

7 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Trump lhal o svém majetku, nesmí podnikat. Verdikt soudu ale jeho podporu neohrozí, říká zpravodajka

Dvacet minut Radiožurnálu: Trump lhal o svém majetku, nesmí podnikat. Verdikt soudu ale jeho podporu neohrozí, říká zpravodajka

29. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Elektromobilní Škodovka. Státní správa plynovodů. Rusové na paralympiádě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Elektromobilní Škodovka. Státní správa plynovodů. Rusové na paralympiádě

29. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Zprávy+ 29. 9. 2023

Zprávy+ 29. 9. 2023

29. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: V Bruselu otevřela česká kavárna. Představuje dílo architekta Josefa Hoffmanna

Zápisník zahraničních zpravodajů: V Bruselu otevřela česká kavárna. Představuje dílo architekta Josefa Hoffmanna

29. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nejen šarlatáni, alchymií se zabýval i Isaac Newton, říká spolutvůrce seriálu Alchymisti

Host Lucie Výborné: Nejen šarlatáni, alchymií se zabýval i Isaac Newton, říká spolutvůrce seriálu Alchymisti

29. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Migrační balíček. Slovensko před volbami. Senátní medaile

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Migrační balíček. Slovensko před volbami. Senátní medaile

29. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Nemám v plánu žít v zemi, kde budou vládnout fašisti.“ Slovensko řeší emigraci mladých Slováků

Seriál Radiožurnálu: „Nemám v plánu žít v zemi, kde budou vládnout fašisti.“ Slovensko řeší emigraci mladých Slováků

29. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Ak nepôjdeme voliť, vytrestáme len samých seba (29. 9. 2023)

Ak nepôjdeme voliť, vytrestáme len samých seba (29. 9. 2023)

29. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Pomníčky“ české kriminalistiky

Vinohradská 12: „Pomníčky“ české kriminalistiky

29. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody AI v dětských rukou. „Kočka honí myš a naopak.“

AI v dětských rukou. „Kočka honí myš a naopak.“

29. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody ANNA KLOBOUČKOVÁ: Hubu bych si nenapíchla, Do Clashe ani za 10 mega, Znají mě celé Teplice

ANNA KLOBOUČKOVÁ: Hubu bych si nenapíchla, Do Clashe ani za 10 mega, Znají mě celé Teplice

28. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Zeptali jsme se - Člověk v tísni

Zeptali jsme se - Člověk v tísni

28. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o Týdnu sociálních služeb

Jablonecký magazín o Týdnu sociálních služeb

28. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Politolog Pehe: Na Západ jsme se úplně nevčlenili. Střední Evropa se v krizích rozhoduje emocionálně

Dvacet minut Radiožurnálu: Politolog Pehe: Na Západ jsme se úplně nevčlenili. Střední Evropa se v krizích rozhoduje emocionálně

28. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Zprávy+ 28. 9. 2023

Zprávy+ 28. 9. 2023

28. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Sociální thriller bratří Dardennů: drogy, okrajová společnost a také obrovská vůle změnit svůj život

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Sociální thriller bratří Dardennů: drogy, okrajová společnost a také obrovská vůle změnit svůj život

28. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Státní rozpočet. Severní Korea. Digitální dovednost v Evropské unii

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Státní rozpočet. Severní Korea. Digitální dovednost v Evropské unii

28. 9. 2023

19 min