Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Propuštění rukojmích. Zákaz vjezdu na Praze 1. Black Friday

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Propuštění rukojmích. Zákaz vjezdu na Praze 1. Black Friday

24. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Předsedkyně samospráv: Národní dotace jsou pro malé obce klíčové. Bez nich se venkov vylidní

Dvacet minut Radiožurnálu: Předsedkyně samospráv: Národní dotace jsou pro malé obce klíčové. Bez nich se venkov vylidní

24. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Zprávy+ 24. 11. 2023

Zprávy+ 24. 11. 2023

24. 11. 2023

9 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Herec Vatanen: Kaurismäkiho postavy mají vždycky životní problémy. Bohatým a úspěšným nerozumí

Rozhovory Radiožurnálu: Herec Vatanen: Kaurismäkiho postavy mají vždycky životní problémy. Bohatým a úspěšným nerozumí

24. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Čtyřdenní příměří v Gaze. Fico v Praze. Česko a NATO

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Čtyřdenní příměří v Gaze. Fico v Praze. Česko a NATO

24. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Voldánová: Konto Bariéry jsou příběhy, které trhají srdce na kusy. V 99 procentech dokážeme pomoct

Host Lucie Výborné: Voldánová: Konto Bariéry jsou příběhy, které trhají srdce na kusy. V 99 procentech dokážeme pomoct

24. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Kypr už 40 let dělí hranice. Řek Nikos a Turek Zafer ale boří mýty o národní nevraživosti

Zápisník zahraničních zpravodajů: Kypr už 40 let dělí hranice. Řek Nikos a Turek Zafer ale boří mýty o národní nevraživosti

24. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Seniory trápí osamělost i deprese. „Hodně lidí volá proto, aby jen slyšeli lidský hlas.“

Seriál Radiožurnálu: Seniory trápí osamělost i deprese. „Hodně lidí volá proto, aby jen slyšeli lidský hlas.“

24. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Začiatok konca vojny? Izrael sa dohodol s Hamasom na krátkom prímerí (24. 11. 2023)

Začiatok konca vojny? Izrael sa dohodol s Hamasom na krátkom prímerí (24. 11. 2023)

24. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Slopné: Kdo je vrah? Díl 6. Slovenská mafie, zbraně a panika

Slopné: Kdo je vrah? Díl 6. Slovenská mafie, zbraně a panika

24. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zmraženo. Ruský majetek v hledáčku české vlády

Vinohradská 12: Zmraženo. Ruský majetek v hledáčku české vlády

24. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Zeptali jsme se - ohlédnutí za festivalem Lípa Musica

Zeptali jsme se - ohlédnutí za festivalem Lípa Musica

23. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Slovenský expremiér: Politici ukazují, že každé dno se dá prorazit. Nečekal jsem, že to lidé přijmou

Dvacet minut Radiožurnálu: Slovenský expremiér: Politici ukazují, že každé dno se dá prorazit. Nečekal jsem, že to lidé přijmou

23. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Zprávy+ 23. 11. 2023

Zprávy+ 23. 11. 2023

23. 11. 2023

9 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Chlapec a volavka: Vizuálně oslňující a emočně velmi silný, hodnotí kritik nový film Mijazakiho

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Chlapec a volavka: Vizuálně oslňující a emočně velmi silný, hodnotí kritik nový film Mijazakiho

23. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: ČEZ a terminál. Příměří se oddaluje. Geert Wilders. Migranti ve Finsku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: ČEZ a terminál. Příměří se oddaluje. Geert Wilders. Migranti ve Finsku

23. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Je mi dobře v New Yorku mezi podivíny s nepravděpodobnými příběhy, usmívá se hudebník Pivec

Host Lucie Výborné: Je mi dobře v New Yorku mezi podivíny s nepravděpodobnými příběhy, usmívá se hudebník Pivec

23. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Skoro 30 let v léčebně, předtím holobyt. Teď mám krásné bydlení, za které jsem vděčný, říká Kamil

Seriál Radiožurnálu: Skoro 30 let v léčebně, předtím holobyt. Teď mám krásné bydlení, za které jsem vděčný, říká Kamil

23. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Letový provoz mohou řídit jen lidé s talentem orientace v prostoru a čase. Co všechno to obnáší?

Magazín Experiment: Letový provoz mohou řídit jen lidé s talentem orientace v prostoru a čase. Co všechno to obnáší?

23. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Blázen Javier“ má úkol: spasit Argentinu

Vinohradská 12: „Blázen Javier“ má úkol: spasit Argentinu

23. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Robert Fico rozpútal vzburu porazených (23. 11. 2023)

Robert Fico rozpútal vzburu porazených (23. 11. 2023)

23. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Hladovka chartistů před sídlem vlády

Hladovka chartistů před sídlem vlády

23. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Hádka o Izrael: Na tyhle kecy nejsem zvědav, vpálil Vondra Davidovi. Zvažoval odchod z debaty

Hádka o Izrael: Na tyhle kecy nejsem zvědav, vpálil Vondra Davidovi. Zvažoval odchod z debaty

22. 11. 2023

1 hod 22 min

Obrázek epizody Hádka o Izrael: Na tyhle kecy nejsem zvědav, vpálil Vondra Davidovi. Zvažoval odchod z debaty

Hádka o Izrael: Na tyhle kecy nejsem zvědav, vpálil Vondra Davidovi. Zvažoval odchod z debaty

22. 11. 2023

1 hod 22 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Konsolidační balíček. Propuštění rukojmích. Stávka škol. Demonstrační hesla

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Konsolidační balíček. Propuštění rukojmích. Stávka škol. Demonstrační hesla

22. 11. 2023

19 min