Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: Slováci hrají o „návrat do náruče matičky Rusi”

Vinohradská 12: Slováci hrají o „návrat do náruče matičky Rusi”

25. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Fronta mě táhne k sobě. Zabíjení dětí nikdy neodpustím, říká Runa

Fronta mě táhne k sobě. Zabíjení dětí nikdy neodpustím, říká Runa

24. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Estébáci nechali několik dní samotné dvouleté dítě v hájovně, maminku zatím mučili

Příběhy 20. století: Estébáci nechali několik dní samotné dvouleté dítě v hájovně, maminku zatím mučili

24. 3. 2024

48 min

Obrázek epizody Co na to vaše peněženka s Petrem Polákem

Co na to vaše peněženka s Petrem Polákem

24. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volby na Slovensku. Ruská raketa v Polsku. Atentát u Moskvy. Bronzový had

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volby na Slovensku. Ruská raketa v Polsku. Atentát u Moskvy. Bronzový had

24. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Klaus: Stydíme se za Fialu, říkal jsem na Slovensku. Varoval před českou povýšeností

Klaus: Stydíme se za Fialu, říkal jsem na Slovensku. Varoval před českou povýšeností

24. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Klaus: Stydíme se za Fialu, říkal jsem na Slovensku. Varoval před českou povýšeností

Klaus: Stydíme se za Fialu, říkal jsem na Slovensku. Varoval před českou povýšeností

24. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Mimoriadne po voľbách: Korčok presviedčal Maďarov, Pellegrini strašil vojnou

Mimoriadne po voľbách: Korčok presviedčal Maďarov, Pellegrini strašil vojnou

24. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Historička: Vždycky mě mrzelo, že věda zůstává za dveřmi. Díky stolpersteinům se dostává k lidem

Host Radiožurnálu: Historička: Vždycky mě mrzelo, že věda zůstává za dveřmi. Díky stolpersteinům se dostává k lidem

24. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Obyvatelé skotské vesničky si před dvaceti lety koupili přívoz. Dnes je srdcem jejich komunity

Zápisník zahraničních zpravodajů: Obyvatelé skotské vesničky si před dvaceti lety koupili přívoz. Dnes je srdcem jejich komunity

24. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Teroristický útok u Moskvy. Mlčení Putina. Šikana na školách

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Teroristický útok u Moskvy. Mlčení Putina. Šikana na školách

23. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment ŽIVĚ z ČVUT: Umělá inteligence a její budoucnost

Magazín Experiment: Magazín Experiment ŽIVĚ z ČVUT: Umělá inteligence a její budoucnost

23. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Lidem v Gaze chybí úplně všechno. Život jim komplikují i nejbanálnější diagnózy, popisuje farmaceut

Host Radiožurnálu: Lidem v Gaze chybí úplně všechno. Život jim komplikují i nejbanálnější diagnózy, popisuje farmaceut

23. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Klausův žák Jan Skopeček

Klausův žák Jan Skopeček

23. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody 5:59 v originále: Ksenia Krimer on cynicism of Putin's Russia

5:59 v originále: Ksenia Krimer on cynicism of Putin's Russia

23. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Útok na ukrajinskou energetiku. Zásoby vody. Venezuela. Czech Press Photo

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Útok na ukrajinskou energetiku. Zásoby vody. Venezuela. Czech Press Photo

22. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Zprávy+ 22. 3. 2024

Zprávy+ 22. 3. 2024

22. 3. 2024

9 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Peníze pro Ukrajinu. Volby na Slovensku. META a žaloba. Transplantace ledviny

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Peníze pro Ukrajinu. Volby na Slovensku. META a žaloba. Transplantace ledviny

22. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lidé a AI. Obrovských změn ve společnosti se dočkáme do deseti let, předpovídá publicista Koubský

Host Lucie Výborné: Lidé a AI. Obrovských změn ve společnosti se dočkáme do deseti let, předpovídá publicista Koubský

22. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Pelíšky podle Wese Andersona s hlasem Miroslava Donutila? Umělá inteligence vtrhla i do kultury

Seriál Radiožurnálu: Pelíšky podle Wese Andersona s hlasem Miroslava Donutila? Umělá inteligence vtrhla i do kultury

22. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: V létě i v zimě, Kanada mladým Čechům učarovala. V provincii Alberta na ně narazíte na každém kroku

Zápisník zahraničních zpravodajů: V létě i v zimě, Kanada mladým Čechům učarovala. V provincii Alberta na ně narazíte na každém kroku

22. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Elektronické voľby sú hlúposť, odhadneme víťaza (22. 3. 2024)

Elektronické voľby sú hlúposť, odhadneme víťaza (22. 3. 2024)

22. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Slovenské prezidentské volby ve stínu Roberta Fica

Slovenské prezidentské volby ve stínu Roberta Fica

22. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Sněmovní divadlo: „Nedůstojné, fraška.“

Vinohradská 12: Sněmovní divadlo: „Nedůstojné, fraška.“

22. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Středočeský kraj a silnice. Jednání o příměří v Gaze. Běh se Světluškou

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Středočeský kraj a silnice. Jednání o příměří v Gaze. Běh se Světluškou

21. 3. 2024

19 min