Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Olympijský rok 2024: Měřit a fotit. Při návštěvě Paříže Doktor zjišťoval jak zařídit olympijskou vesnici i český dům

Olympijský rok 2024: Měřit a fotit. Při návštěvě Paříže Doktor zjišťoval jak zařídit olympijskou vesnici i český dům

3. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel: Napětí mezi hnutím ANO a vládou je velké. V takové atmosféře racionalita ustupuje do pozadí

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel: Napětí mezi hnutím ANO a vládou je velké. V takové atmosféře racionalita ustupuje do pozadí

3. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nevadí mi, když jsou děti na mobilu. Sociální sítě se naučíme využívat pro náš růst, věří Žilková

Host Radiožurnálu: Nevadí mi, když jsou děti na mobilu. Sociální sítě se naučíme využívat pro náš růst, věří Žilková

3. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Informační válka v Česku. Prevence domácího násilí. Volby ve Francii

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Informační válka v Česku. Prevence domácího násilí. Volby ve Francii

3. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody VýVar: O módě

VýVar: O módě

3. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Olympijský rok 2024: Mistrovství světa v Mexiku si užila i Perušičova manželka Mariana. Které nedorozumění ji rozesmálo?

Olympijský rok 2024: Mistrovství světa v Mexiku si užila i Perušičova manželka Mariana. Které nedorozumění ji rozesmálo?

3. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Válka o elektromobily: Jakou zaplatíme cenu za uvalení cel na čínská auta?

Válka o elektromobily: Jakou zaplatíme cenu za uvalení cel na čínská auta?

3. 7. 2024

8 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Díky Jarce a Milanovi si i v New Yorku můžete občas dopřát čerstvé rohlíky

Zápisník zahraničních zpravodajů: Díky Jarce a Milanovi si i v New Yorku můžete občas dopřát čerstvé rohlíky

3. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody UK: Roste obliba moderního pohanství

UK: Roste obliba moderního pohanství

3. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody UK: Viktor Orbán poprvé na válečné Ukrajině

UK: Viktor Orbán poprvé na válečné Ukrajině

3. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody RTVS skončila, STVR začala chaosom (3. 7. 2024)

RTVS skončila, STVR začala chaosom (3. 7. 2024)

3. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Kam mizí hmyz a jak mu v Česku pomoct

Kam mizí hmyz a jak mu v Česku pomoct

3. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Pád hutě Liberty

Vinohradská 12: Pád hutě Liberty

3. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Události ČT (2. 7. 2024)

Události ČT (2. 7. 2024)

2. 7. 2024

53 min

Obrázek epizody 90′ ČT24 - Ovoce bude málo, kolik bude stát?

90′ ČT24 - Ovoce bude málo, kolik bude stát?

2. 7. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Interview ČT24 - Jan Schiller (2. 7. 2024)

Interview ČT24 - Jan Schiller (2. 7. 2024)

2. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Přetížené Letiště Václava Havla. Česko v unijním srovnání. Orbán v Kyjevě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Přetížené Letiště Václava Havla. Česko v unijním srovnání. Orbán v Kyjevě

2. 7. 2024

36 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Když jsme Jirkovi tleskali vestoje, tekly mi slzy. Mám z filmu Vlny upřímnou radost, vypráví Kotek

Host Radiožurnálu: Když jsme Jirkovi tleskali vestoje, tekly mi slzy. Mám z filmu Vlny upřímnou radost, vypráví Kotek

2. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Laurenčíková: Novela vyšší ochranu dětí nezajistí. Vyšle signál, že fyzické tresty nejsou normální

Dvacet minut Radiožurnálu: Laurenčíková: Novela vyšší ochranu dětí nezajistí. Vyšle signál, že fyzické tresty nejsou normální

2. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Zprávy+ 2. 7. 2024

Zprávy+ 2. 7. 2024

2. 7. 2024

8 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jeřábek: Volha? Byl jsem nadšený! Říkal jsem si, že je to příležitost ukázat, že něco umím

Host Radiožurnálu: Jeřábek: Volha? Byl jsem nadšený! Říkal jsem si, že je to příležitost ukázat, že něco umím

2. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zaměstnavatelé a dohodáři. Trumpova imunita. Sbírka pro ukrajinské archeology

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zaměstnavatelé a dohodáři. Trumpova imunita. Sbírka pro ukrajinské archeology

2. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Olympijský rok 2024: Řešíme, jak vybavíme barák v olympijské vesnici. Chystáme se na „inspekci“, popisoval v říjnu Doktor

Olympijský rok 2024: Řešíme, jak vybavíme barák v olympijské vesnici. Chystáme se na „inspekci“, popisoval v říjnu Doktor

2. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody VýVar: Vlny

VýVar: Vlny

2. 7. 2024

13 min

Obrázek epizody Antivirus: Fotografie o vás prozradí víc, než si myslíte. Na co si dát při sdílení fotek z dovolené pozor?

Antivirus: Fotografie o vás prozradí víc, než si myslíte. Na co si dát při sdílení fotek z dovolené pozor?

2. 7. 2024

4 min