Úvod
Nové epizody: Podcasty o denních zprávách: Aktuální přehledy a analýzy
Nové epizody: Podcasty o denních zprávách: Aktuální přehledy a analýzy
Nejnovější epizody z vybrané kategorie.
Vyberte kategorii

Olympijský rok 2024: Měřit a fotit. Při návštěvě Paříže Doktor zjišťoval jak zařídit olympijskou vesnici i český dům
3. 7. 2024
2 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel: Napětí mezi hnutím ANO a vládou je velké. V takové atmosféře racionalita ustupuje do pozadí
3. 7. 2024
27 min

Host Radiožurnálu: Nevadí mi, když jsou děti na mobilu. Sociální sítě se naučíme využívat pro náš růst, věří Žilková
3. 7. 2024
25 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Informační válka v Česku. Prevence domácího násilí. Volby ve Francii
3. 7. 2024
20 min

Olympijský rok 2024: Mistrovství světa v Mexiku si užila i Perušičova manželka Mariana. Které nedorozumění ji rozesmálo?
3. 7. 2024
2 min

Válka o elektromobily: Jakou zaplatíme cenu za uvalení cel na čínská auta?
3. 7. 2024
8 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Díky Jarce a Milanovi si i v New Yorku můžete občas dopřát čerstvé rohlíky
3. 7. 2024
3 min

RTVS skončila, STVR začala chaosom (3. 7. 2024)
3. 7. 2024
23 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Přetížené Letiště Václava Havla. Česko v unijním srovnání. Orbán v Kyjevě
2. 7. 2024
36 min

Host Radiožurnálu: Když jsme Jirkovi tleskali vestoje, tekly mi slzy. Mám z filmu Vlny upřímnou radost, vypráví Kotek
2. 7. 2024
9 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Laurenčíková: Novela vyšší ochranu dětí nezajistí. Vyšle signál, že fyzické tresty nejsou normální
2. 7. 2024
23 min

Host Radiožurnálu: Jeřábek: Volha? Byl jsem nadšený! Říkal jsem si, že je to příležitost ukázat, že něco umím
2. 7. 2024
23 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zaměstnavatelé a dohodáři. Trumpova imunita. Sbírka pro ukrajinské archeology
2. 7. 2024
19 min

Olympijský rok 2024: Řešíme, jak vybavíme barák v olympijské vesnici. Chystáme se na „inspekci“, popisoval v říjnu Doktor
2. 7. 2024
3 min

Antivirus: Fotografie o vás prozradí víc, než si myslíte. Na co si dát při sdílení fotek z dovolené pozor?
2. 7. 2024
4 min