Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vydat, či nevydat? Okamurovi hrozí stíhání

Vydat, či nevydat? Okamurovi hrozí stíhání

10. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: ATOM, I. díl: Hitler a jaderné zbraně

Vinohradská 12: ATOM, I. díl: Hitler a jaderné zbraně

10. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: ATOM, I. díl: Hitler a jaderné zbraně

Vinohradská 12: ATOM, I. díl: Hitler a jaderné zbraně

10. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Hovory: Mastný papír od hamburgerů? Nedá se recyklovat, ale žížaly z něj vyrobí kompost, říká vědec

Hovory: Mastný papír od hamburgerů? Nedá se recyklovat, ale žížaly z něj vyrobí kompost, říká vědec

9. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody 9. 1. 2025: Růst nezaměstnanosti – Ničivé požáry v Los Angeles – Obětí nehod ubylo

9. 1. 2025: Růst nezaměstnanosti – Ničivé požáry v Los Angeles – Obětí nehod ubylo

9. 1. 2025

55 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Požáry kolem Los Angeles. Obrat českých e-shopů. Elon Musk a AfD

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Požáry kolem Los Angeles. Obrat českých e-shopů. Elon Musk a AfD

9. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Požáry kolem Los Angeles. Obrat českých e-shopů. Elon Musk a AfD

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Požáry kolem Los Angeles. Obrat českých e-shopů. Elon Musk a AfD

9. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o novoročním koncertu

Jablonecký magazín o novoročním koncertu

9. 1. 2025

6 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Není pravda, že Bradáčová neuznává chyby. Věděl jsem, že za ni klidně vezmu odpovědnost, říká Blažek

Dvacet minut Radiožurnálu: Není pravda, že Bradáčová neuznává chyby. Věděl jsem, že za ni klidně vezmu odpovědnost, říká Blažek

9. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Není pravda, že Bradáčová neuznává chyby. Věděl jsem, že za ni klidně vezmu odpovědnost, říká Blažek

Dvacet minut Radiožurnálu: Není pravda, že Bradáčová neuznává chyby. Věděl jsem, že za ni klidně vezmu odpovědnost, říká Blažek

9. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy+ 9. 1. 2025

Zprávy+ 9. 1. 2025

9. 1. 2025

8 min

Obrázek epizody Interview Plus: Proč Musk podporuje AfD? Spojuje je vymezování se vůči establishmentu, míní expertka

Interview Plus: Proč Musk podporuje AfD? Spojuje je vymezování se vůči establishmentu, míní expertka

9. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Stačilo! přepočet nestačí

Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Stačilo! přepočet nestačí

9. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Ekonom Lacina: V krizi může být euro bezpečný přístav

Řečí peněz: Ekonom Lacina: V krizi může být euro bezpečný přístav

9. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Janyška: Polské předsednictví v Radě EU? Uvidíme domácí konflikty a střet s Orbánem

Názory a argumenty: Petr Janyška: Polské předsednictví v Radě EU? Uvidíme domácí konflikty a střet s Orbánem

9. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kocáb: Trump je zábavný. Ale bojím se, čeho všeho je schopný

Osobnost Plus: Kocáb: Trump je zábavný. Ale bojím se, čeho všeho je schopný

9. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Věda Plus: I biologicky rozložitelné plasty můžou podle brněnských vědců škodit v půdě

Věda Plus: I biologicky rozložitelné plasty můžou podle brněnských vědců škodit v půdě

9. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Kateřina Perknerová: Legislativní korzet pravdomluvnost nezařídí

Názory a argumenty: Kateřina Perknerová: Legislativní korzet pravdomluvnost nezařídí

9. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jaderná spolupráce USA–Jižní Korea. Požáry v Kalifornii. Fico a ruský plyn

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jaderná spolupráce USA–Jižní Korea. Požáry v Kalifornii. Fico a ruský plyn

9. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jaderná spolupráce USA–Jižní Korea. Požáry v Kalifornii. Fico a ruský plyn

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jaderná spolupráce USA–Jižní Korea. Požáry v Kalifornii. Fico a ruský plyn

9. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Snížili jsme dluh, chválí TOP 09. ANO: Jen díky trikům

Pro a proti: Snížili jsme dluh, chválí TOP 09. ANO: Jen díky trikům

9. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Trans lidi očima stárnoucího člověka. Film Mosty přesahuje úzce vymezené queer téma, míní Sladký

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Trans lidi očima stárnoucího člověka. Film Mosty přesahuje úzce vymezené queer téma, míní Sladký

9. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Život s nevidomými rodiči mě ovlivnil hodně, předčasně jsem dospěla, říká učitelka Jana

Seriál Radiožurnálu: Život s nevidomými rodiči mě ovlivnil hodně, předčasně jsem dospěla, říká učitelka Jana

9. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Ministr Blažek navrhl do čela NSZ Bradáčovou — Česko splnilo závazek 2 % HDP na obranu — System Langhans: 150 let kulturní historie

Ministr Blažek navrhl do čela NSZ Bradáčovou — Česko splnilo závazek 2 % HDP na obranu — System Langhans: 150 let kulturní historie

9. 1. 2025

1 hod

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Deskovou hrou chci odvyprávět příběh a vyvolat emoce. Je dobré hráče trochu naštvat, míní vývojář

Host Lucie Výborné: Deskovou hrou chci odvyprávět příběh a vyvolat emoce. Je dobré hráče trochu naštvat, míní vývojář

9. 1. 2025

30 min