Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Část daně z bytové výstavby by měla zůstat obci, navrhuje Prokop. Jak přenastavit podporu bydlení?

Život k nezaplacení: Část daně z bytové výstavby by měla zůstat obci, navrhuje Prokop. Jak přenastavit podporu bydlení?

19. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Slovenská opozice: Trumpovy výroky se neliší od Putina

Interview Plus: Slovenská opozice: Trumpovy výroky se neliší od Putina

19. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: Obstrukce mění Sněmovnu v blázinec

Názory a argumenty: Martin Fendrych: Obstrukce mění Sněmovnu v blázinec

19. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny středeční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny středeční komentáře s Radko Kubičkem

19. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: Bitva o AI mezi miliardáři teprve začala

Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: Bitva o AI mezi miliardáři teprve začala

19. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Sedláček:  Síla Evropy je ve schopnosti naslouchat kritice

Osobnost Plus: Sedláček: Síla Evropy je ve schopnosti naslouchat kritice

19. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Jde teď vůbec o Ukrajinu? Nebo jen o narovnání vztahů Rusko-USA?

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Jde teď vůbec o Ukrajinu? Nebo jen o narovnání vztahů Rusko-USA?

19. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Věda Plus: Díky vynálezu hlavokrční ortézy mohou pacienti s nervosvalovými onemocněními, jako je třeba ALS, pracovat na počítači, číst nebo sledovat televizi

Věda Plus: Díky vynálezu hlavokrční ortézy mohou pacienti s nervosvalovými onemocněními, jako je třeba ALS, pracovat na počítači, číst nebo sledovat televizi

19. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Hartman: Podzimní konec Markéty Pekarové Adamové ve vysoké politice

Názory a argumenty: Petr Hartman: Podzimní konec Markéty Pekarové Adamové ve vysoké politice

19. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Farský: Trumpův mír vyhovuje Rusku. Kovařík: Chyba Evropy

Pro a proti: Farský: Trumpův mír vyhovuje Rusku. Kovařík: Chyba Evropy

19. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump kritizuje Ukrajinu. Hlas ukrajinské komunity v Česku. Výdejní boxy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump kritizuje Ukrajinu. Hlas ukrajinské komunity v Česku. Výdejní boxy

19. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump kritizuje Ukrajinu. Hlas ukrajinské komunity v Česku. Výdejní boxy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump kritizuje Ukrajinu. Hlas ukrajinské komunity v Česku. Výdejní boxy

19. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krajina Dana Bárty by dala prostor divočině. Mou zodpovědností je všímat si a rozumět, říká zpěvák

Host Lucie Výborné: Krajina Dana Bárty by dala prostor divočině. Mou zodpovědností je všímat si a rozumět, říká zpěvák

19. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Útok v Mannheimu je poslední kapka, říká volič. Téma bezpečnosti je pro antisystémové strany klíčové

Seriál Radiožurnálu: Útok v Mannheimu je poslední kapka, říká volič. Téma bezpečnosti je pro antisystémové strany klíčové

19. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Dětský domov mi zachránil život, proti matce a otčímovi jsem i vypovídala u soudu, říká Klára

Seriál Radiožurnálu: Dětský domov mi zachránil život, proti matce a otčímovi jsem i vypovídala u soudu, říká Klára

19. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Horálek: Kauza Orko Váchy? Jde o střet dvou církevních světů

Názory a argumenty: Martin Horálek: Kauza Orko Váchy? Jde o střet dvou církevních světů

19. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Osvětim bývala před válkou městem naděje. Pro Poláky představovala bránu k novému životu na západě

Zápisník zahraničních zpravodajů: Osvětim bývala před válkou městem naděje. Pro Poláky představovala bránu k novému životu na západě

19. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Holub: Katastrofa? Každý nám přece může závidět

Názory a argumenty: Petr Holub: Katastrofa? Každý nám přece může závidět

19. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Boj o moc pokračuje, Danko ponúkol Ficovi všetko (19. 2. 2025)

Boj o moc pokračuje, Danko ponúkol Ficovi všetko (19. 2. 2025)

19. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Éra Pekarové Adamové končí, Šídlo bilancuje

Éra Pekarové Adamové končí, Šídlo bilancuje

19. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Éra Pekarové Adamové končí, Šídlo bilancuje

Éra Pekarové Adamové končí, Šídlo bilancuje

19. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Americká facka pro Evropu

Vinohradská 12: Americká facka pro Evropu

19. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Americká facka pro Evropu

Vinohradská 12: Americká facka pro Evropu

19. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Rusko se dostává z izolace – Americko-ruské jednání o Ukrajině – Markéta Pekarová Adamová nebude znovu kandidovat – Rozhovor s nositelem Nobelovy ceny za literaturu Pamukem

Rusko se dostává z izolace – Americko-ruské jednání o Ukrajině – Markéta Pekarová Adamová nebude znovu kandidovat – Rozhovor s nositelem Nobelovy ceny za literaturu Pamukem

18. 2. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Hovory: V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

Hovory: V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

18. 2. 2025

23 min