Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

Host Lucie Výborné: Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

11. 9. 2025

33 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Voda z Alp a chmel z Německa. Lichtenštejnský pivovar rád experimentuje a sbírá evropská ocenění

Zápisník zahraničních zpravodajů: Voda z Alp a chmel z Německa. Lichtenštejnský pivovar rád experimentuje a sbírá evropská ocenění

11. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: „Kde to tleje, tam to žije.“ Čeští mikrobiologové objeví každý rok až dvacet nových hub

Magazín Experiment: „Kde to tleje, tam to žije.“ Čeští mikrobiologové objeví každý rok až dvacet nových hub

11. 9. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jiří Pehe: Trumpa zatím brzdí soudy

Názory a argumenty: Jiří Pehe: Trumpa zatím brzdí soudy

11. 9. 2025

4 min

Obrázek epizody Padni komu padni ŽIVĚ: Černochová vytkla Rajchlovi problém se ženami. Ten křičel, že je puberťačka. Zaorálek opakoval Putina

Padni komu padni ŽIVĚ: Černochová vytkla Rajchlovi problém se ženami. Ten křičel, že je puberťačka. Zaorálek opakoval Putina

11. 9. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Dusíme ekonomiku a tak budeme konsolidovať asi donekonečna (11. 9. 2025)

Dusíme ekonomiku a tak budeme konsolidovať asi donekonečna (11. 9. 2025)

11. 9. 2025

31 min

Obrázek epizody Ruské drony nad Polskem

Ruské drony nad Polskem

11. 9. 2025

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Noční nálet dronů. Útočí Rusko na Polsko?

Vinohradská 12: Noční nálet dronů. Útočí Rusko na Polsko?

11. 9. 2025

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Noční nálet dronů. Útočí Rusko na Polsko?

Vinohradská 12: Noční nálet dronů. Útočí Rusko na Polsko?

11. 9. 2025

22 min

Obrázek epizody Sestřelení ruských dronů nad Polskem – Zpráva o stavu Evropské unie – Volby 2025: Rozhovory s lídry

Sestřelení ruských dronů nad Polskem – Zpráva o stavu Evropské unie – Volby 2025: Rozhovory s lídry

10. 9. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hovory: Rod Balabánů je přesvědčený, že je neobyčejný. Já to uvádím na pravou míru, říká spisovatel Balabán

Hovory: Rod Balabánů je přesvědčený, že je neobyčejný. Já to uvádím na pravou míru, říká spisovatel Balabán

10. 9. 2025

23 min

Obrázek epizody Zaostřeno: Odložená koloběžka je pro nevidomého opravdu problém, popisuje konzultant

Zaostřeno: Odložená koloběžka je pro nevidomého opravdu problém, popisuje konzultant

10. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody 10. 9. 2025: Ruské drony nad Polskem – Víc peněz pro zdravotnictví – Pomalejší růst cen

10. 9. 2025: Ruské drony nad Polskem – Víc peněz pro zdravotnictví – Pomalejší růst cen

10. 9. 2025

54 min

Obrázek epizody Volby 2025: Jak probíhá předvolební kampaň v Jihomoravském kraji? Poslechněte si speciál Radiožurnálu

Volby 2025: Jak probíhá předvolební kampaň v Jihomoravském kraji? Poslechněte si speciál Radiožurnálu

10. 9. 2025

49 min

Obrázek epizody Volby 2025: Jak probíhá předvolební kampaň v Jihomoravském kraji? Poslechněte si speciál Radiožurnálu

Volby 2025: Jak probíhá předvolební kampaň v Jihomoravském kraji? Poslechněte si speciál Radiožurnálu

10. 9. 2025

49 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Za útok na sudího padnou přísné tresty. Chceme podporovat mladé rozhodčí, říká předseda FAČR Trunda

Dvacet minut Radiožurnálu: Za útok na sudího padnou přísné tresty. Chceme podporovat mladé rozhodčí, říká předseda FAČR Trunda

10. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Za útok na sudího padnou přísné tresty. Chceme podporovat mladé rozhodčí, říká předseda FAČR Trunda

Dvacet minut Radiožurnálu: Za útok na sudího padnou přísné tresty. Chceme podporovat mladé rozhodčí, říká předseda FAČR Trunda

10. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy+ 10. 9. 2025

Zprávy+ 10. 9. 2025

10. 9. 2025

7 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hroboň: Potřebujeme princip doplatků v celém zdravotnictví

Interview Plus: Hroboň: Potřebujeme princip doplatků v celém zdravotnictví

10. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: Velcí kluci a svoboda slova

Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: Velcí kluci a svoboda slova

10. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Volby 2025: Rozhovor s Tomiem Okamurou, lídrem hnutí SPD

Volby 2025: Rozhovor s Tomiem Okamurou, lídrem hnutí SPD

10. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody Volby 2025: Rozhovor s Tomiem Okamurou, lídrem hnutí SPD

Volby 2025: Rozhovor s Tomiem Okamurou, lídrem hnutí SPD

10. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody Volby 2025: Rozhovor s Tomášem Roudem, lídrem strany Voluntia

Volby 2025: Rozhovor s Tomášem Roudem, lídrem strany Voluntia

10. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody Volby 2025: Rozhovor s Tomášem Roudem, lídrem strany Voluntia

Volby 2025: Rozhovor s Tomášem Roudem, lídrem strany Voluntia

10. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Hartman: Sněmovní obstrukce patrně neutnou ani říjnové volby

Názory a argumenty: Petr Hartman: Sněmovní obstrukce patrně neutnou ani říjnové volby

10. 9. 2025

3 min