Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Brněnská jedenáctka: Kelímková konečná. Brněnský (ne)zákaz kávy s sebou v MHD

Brněnská jedenáctka: Kelímková konečná. Brněnský (ne)zákaz kávy s sebou v MHD

3. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Jan Dlouhý: Kvůli roli v Neporazitelných se učil žít na vozíku. „Lítost lidí byla to nejhorší“

Host Lucie Výborné: Herec Jan Dlouhý: Kvůli roli v Neporazitelných se učil žít na vozíku. „Lítost lidí byla to nejhorší“

3. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kde se otevřou nové kamenolomy a co vadí obcím? (repríza)

Pro a proti: Kde se otevřou nové kamenolomy a co vadí obcím? (repríza)

3. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Uzliny mám čisté, rakovina prsu se nerozšířila. Cítím vděčnost, popisuje po operaci Klára

Seriál Radiožurnálu: Uzliny mám čisté, rakovina prsu se nerozšířila. Cítím vděčnost, popisuje po operaci Klára

3. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Glosa Plus: Eva Turnová: Co s tím sklem

Glosa Plus: Eva Turnová: Co s tím sklem

3. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Lída Rakušanová: Ani válka, ani mír

Názory a argumenty: Lída Rakušanová: Ani válka, ani mír

3. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Na Východ!: BONUS: Stoupá zájem ruských žen o válečné veterány?

Na Východ!: BONUS: Stoupá zájem ruských žen o válečné veterány?

3. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Chyba systému: Horecký: Když budou pečovat jen rodiny, čekají nás problémy

Chyba systému: Horecký: Když budou pečovat jen rodiny, čekají nás problémy

3. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody V koalícii sa neznášajú, Migaľ konšpiruje (3. 10. 2025)

V koalícii sa neznášajú, Migaľ konšpiruje (3. 10. 2025)

3. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody MDŽ: Proč je září nejhorší měsíc v roce?

MDŽ: Proč je září nejhorší měsíc v roce?

3. 10. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Padni komu padni ŽIVĚ: Babiš vs. Fiala podruhé a naposled. Válka grafů pokračovala, dnes křičeli oba - Podcast

Padni komu padni ŽIVĚ: Babiš vs. Fiala podruhé a naposled. Válka grafů pokračovala, dnes křičeli oba - Podcast

3. 10. 2025

1 hod 41 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: VOLBY: Jak se kroužkuje? A kdo bude premiér?

Vinohradská 12: VOLBY: Jak se kroužkuje? A kdo bude premiér?

3. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: VOLBY: Jak se kroužkuje? A kdo bude premiér?

Vinohradská 12: VOLBY: Jak se kroužkuje? A kdo bude premiér?

3. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Den do voleb – Mírový plán pro Gazu – Obrana Evropy – Odcházení ředitele pražské zoo Miroslava Bobka

Den do voleb – Mírový plán pro Gazu – Obrana Evropy – Odcházení ředitele pražské zoo Miroslava Bobka

2. 10. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Hovory: S klimatickou změnou se můžeme stát centrem lanýže burgundského, říká podnikatel

Hovory: S klimatickou změnou se můžeme stát centrem lanýže burgundského, říká podnikatel

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Portréty: Muhammad Ali v „hororu v Manile“ zvítězil, doživotně ho ale poznamenal

Portréty: Muhammad Ali v „hororu v Manile“ zvítězil, doživotně ho ale poznamenal

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody 2. 10. 2025: Do začátku voleb zbývá devatenáct hodin – Útok před synagogou v Manchesteru nepřežili dva lidé – Další krok k rozšíření dukovanské elektrárny

2. 10. 2025: Do začátku voleb zbývá devatenáct hodin – Útok před synagogou v Manchesteru nepřežili dva lidé – Další krok k rozšíření dukovanské elektrárny

2. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

2. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

2. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Moskva nebo Brusel: Kam půjde Česko po volbách?

Moskva nebo Brusel: Kam půjde Česko po volbách?

2. 10. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o školách

Jablonecký magazín o školách

2. 10. 2025

6 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Zprávy+ 2. 10. 2025

Zprávy+ 2. 10. 2025

2. 10. 2025

6 min

Obrázek epizody Šance pro Havlíčka, ukrajinské varování pro Čechy a utahování opasků

Šance pro Havlíčka, ukrajinské varování pro Čechy a utahování opasků

2. 10. 2025

4 min