Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MDŽ: Proč je září nejhorší měsíc v roce?

5:59

MDŽ: Proč je září nejhorší měsíc v roce?

3. 10. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Padni komu padni ŽIVĚ: Babiš vs. Fiala podruhé a naposled. Válka grafů pokračovala, dnes křičeli oba - Podcast

Padni komu padni

Padni komu padni ŽIVĚ: Babiš vs. Fiala podruhé a naposled. Válka grafů pokračovala, dnes křičeli oba - Podcast

3. 10. 2025

1 hod 41 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: VOLBY: Jak se kroužkuje? A kdo bude premiér?

Radiožurnál

Vinohradská 12: VOLBY: Jak se kroužkuje? A kdo bude premiér?

3. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: VOLBY: Jak se kroužkuje? A kdo bude premiér?

Plus

Vinohradská 12: VOLBY: Jak se kroužkuje? A kdo bude premiér?

3. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Den do voleb – Mírový plán pro Gazu – Obrana Evropy – Odcházení ředitele pražské zoo Miroslava Bobka

Události, komentáře

Den do voleb – Mírový plán pro Gazu – Obrana Evropy – Odcházení ředitele pražské zoo Miroslava Bobka

2. 10. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Hovory: S klimatickou změnou se můžeme stát centrem lanýže burgundského, říká podnikatel

Plus

Hovory: S klimatickou změnou se můžeme stát centrem lanýže burgundského, říká podnikatel

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Investice do Nové Huti by mohly jít i do desítek miliard, řekl nový ředitel

Čteme vám Seznam Zprávy

Investice do Nové Huti by mohly jít i do desítek miliard, řekl nový ředitel

2. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody „Recyklace“ kandidátů jako nutnost i hazard s důvěrou

Čteme vám Seznam Zprávy

„Recyklace“ kandidátů jako nutnost i hazard s důvěrou

2. 10. 2025

9 min

Obrázek epizody Portréty: Muhammad Ali v „hororu v Manile“ zvítězil, doživotně ho ale poznamenal

Plus

Portréty: Muhammad Ali v „hororu v Manile“ zvítězil, doživotně ho ale poznamenal

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody 2. 10. 2025: Do začátku voleb zbývá devatenáct hodin – Útok před synagogou v Manchesteru nepřežili dva lidé – Další krok k rozšíření dukovanské elektrárny

Události

2. 10. 2025: Do začátku voleb zbývá devatenáct hodin – Útok před synagogou v Manchesteru nepřežili dva lidé – Další krok k rozšíření dukovanské elektrárny

2. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody Prezident už má povolební plán. Hned v neděli si zve Babiše

Čteme vám Seznam Zprávy

Prezident už má povolební plán. Hned v neděli si zve Babiše

2. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

Plus

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

2. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

Radiožurnál

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

2. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Střílej jako Dán! Extralize vládne nečekaná hvězda z Českých Budějovic

Čteme vám Seznam Zprávy

Střílej jako Dán! Extralize vládne nečekaná hvězda z Českých Budějovic

2. 10. 2025

7 min

Obrázek epizody Moskva nebo Brusel: Kam půjde Česko po volbách?

Bulletproof

Moskva nebo Brusel: Kam půjde Česko po volbách?

2. 10. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Odstranili jsme 5,5 milionu videí z Ruska, říká před volbami šéf českého Googlu

Čteme vám Seznam Zprávy

Odstranili jsme 5,5 milionu videí z Ruska, říká před volbami šéf českého Googlu

2. 10. 2025

12 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o školách

podcast rtm plus

Jablonecký magazín o školách

2. 10. 2025

5 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

Radiožurnál

Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

Plus

Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Šance pro Havlíčka, ukrajinské varování pro Čechy a utahování opasků

Pětka SZ

Šance pro Havlíčka, ukrajinské varování pro Čechy a utahování opasků

2. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Zprávy+ 2. 10. 2025

podcast rtm plus

Zprávy+ 2. 10. 2025

2. 10. 2025

6 min

Obrázek epizody Volit, či nevolit? Je to vzkaz politikům, píší čtenáři

Čteme vám Seznam Zprávy

Volit, či nevolit? Je to vzkaz politikům, píší čtenáři

2. 10. 2025

6 min

Obrázek epizody Křetínský už ocelářskou divizi Thyssenkrupp nechce, vložené peníze dostane zpět

Čteme vám Seznam Zprávy

Křetínský už ocelářskou divizi Thyssenkrupp nechce, vložené peníze dostane zpět

2. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Otázka za 400 miliard. Vlček požádal Brusel o souhlas s financováním Dukovan

Čteme vám Seznam Zprávy

Otázka za 400 miliard. Vlček požádal Brusel o souhlas s financováním Dukovan

2. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Penta koupila od ČD pozemky na Nákladovém nádraží Žižkov za 731 milionů korun

Čteme vám Seznam Zprávy

Penta koupila od ČD pozemky na Nákladovém nádraží Žižkov za 731 milionů korun

2. 10. 2025

3 min